Rodzice Maciusia :) Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 oj,sprawdziłam na szukaczu teraz, to jednak bardzo daleko od K-stawu, jeszcze dalej niż z Lublina. Quote
Hotel KADIF Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 GameBoy napisał(a):DIF wyslalam Ci na Pw numer do mariee Dziękuję!! Dzisiaj do niej zadzwonię!! :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Do środy wieczorem albo w czwartek rano muszę mieć info na temat domu!!!! Plissss..... Pomocy!!!! :modla::modla::modla: Quote
Hotel KADIF Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 zwierzus napisał(a):DIFuś a dzwoniłaś do mariee lub do NJC??? Dzwoniłam do mariee, ale ona ma kawał drogi ok. 80 km a nie ma autka w tej chwili!! :-( Quote
GameBoy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='DIF']Do środy wieczorem albo w czwartek rano muszę mieć info na temat domu!!!! Plissss..... Pomocy!!!! :modla::modla::modla: a pytalas ja moze kto jeszcze jest z okolic? zwierzus masz kurtke?? Quote
GameBoy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 zwierzus napisał(a):Mam. Na przechowaniu u DIF :evil_lol: geeeez myslalam, ze juz odebralas :cool1: Quote
zwierzus Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 GameBoy napisał(a): zwierzus masz kurtke?? Mam. Na przechowaniu u DIF :evil_lol: Quote
~MaDaLeNa~ Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 W takim razie psiaka można dać do DS w piątek, a ja we wtorek spradze jak się tam ma. CO Wy na to? Quote
kaja555 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tu faktycznie widać że drobniejszy od kota...;) Trzymam kciuki za ten dom, mimo, że wydaje się być na końcu świata! ;) Quote
zwierzus Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ~MaDaLeNa~ napisał(a):W takim razie psiaka można dać do DS w piątek, a ja we wtorek spradze jak się tam ma. CO Wy na to? DIF może to nie jest zły pomysł??? Zwłaszcza że dom jest sensowny jak sama twierdzisz :eviltong: Quote
salibinka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Może chociaż telefonicznie dałoby się porozmawiać z bezpośrednimi potencjalnymi właścicielami Bao. Taka rozmowa, wbrew pozorom, dużo wniesie. Będziesz miała, DIF, pojęcie o tych paniach. We wtorek MaDaLeNa sprawdzi osobiście dom. Może to nietypowe, ale w tej sytuacji, nie wiem, jak inaczej można by to rozwiązać. Quote
zwierzus Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Salibinka, to jest dobry pomysł. Jestem ZA :loveu: Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 zwierzus napisał(a):Salibinka, to jest dobry pomysł. Jestem ZA :loveu: ja tez, mysle, ze czasem trzeba ryzykowac a przeciez tu nie jet chyba tak calkiem w ciemno :roll: Quote
Hotel KADIF Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 salibinka napisał(a):Może chociaż telefonicznie dałoby się porozmawiać z bezpośrednimi potencjalnymi właścicielami Bao. Taka rozmowa, wbrew pozorom, dużo wniesie. Będziesz miała, DIF, pojęcie o tych paniach. We wtorek MaDaLeNa sprawdzi osobiście dom. Może to nietypowe, ale w tej sytuacji, nie wiem, jak inaczej można by to rozwiązać. Dziewczyny!! Ja też jestem jak najbardziej ZA!! To bardzo dobre wyjście dla Bao!! Jedno z lepszych do tej pory.... Tylko, że ja nie mogę się skontaktować z DS!:placz:Albo nie odbiera telefonu albo "abonent czasowo niedostępny"!!! :shake: Quote
~MaDaLeNa~ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :shake:aaaaaaaaa mam nadzieję , że nie zrezygnowali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ~MaDaLeNa~ napisał(a)::shake:aaaaaaaaa mam nadzieję , że nie zrezygnowali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! balam sie to napisac :shake: Quote
Doda_ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 a ja mam nadzieję, ze nie zrezygnowali.. A jeśli zrezygnowali, to powinni o tym powiedziec, nie? (DS - odbieraj tel!) Quote
Hotel KADIF Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 No co WY ?? :eek2::eek2::eek2: Jakie "zrezygnowali"??!! :roll: Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 DIF napisał(a):No co WY ?? :eek2::eek2::eek2: Jakie "zrezygnowali"??!! :roll: to ja juz sie nie odzywam :roll: Quote
salibinka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mnie to się nie podoba. Skoro spodziewają się psa, powinni być wrażliwi na kontakt. Powinni wręcz sami dzwonić, interesować się. Za dużo niewiadomych:shake:. DIF, uważaj. Quote
Recommended Posts