Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DIF']Do środy wieczorem albo w czwartek rano muszę mieć info na temat domu!!!!
Plissss..... Pomocy!!!! :modla:
:modla::modla:

a pytalas ja moze kto jeszcze jest z okolic?
zwierzus masz kurtke??

Posted

~MaDaLeNa~ napisał(a):
W takim razie psiaka można dać do DS w piątek, a ja we wtorek spradze jak się tam ma. CO Wy na to?

DIF może to nie jest zły pomysł??? Zwłaszcza że dom jest sensowny jak sama twierdzisz :eviltong:

Posted

Może chociaż telefonicznie dałoby się porozmawiać z bezpośrednimi potencjalnymi właścicielami Bao. Taka rozmowa, wbrew pozorom, dużo wniesie. Będziesz miała, DIF, pojęcie o tych paniach. We wtorek MaDaLeNa sprawdzi osobiście dom. Może to nietypowe, ale w tej sytuacji, nie wiem, jak inaczej można by to rozwiązać.

Posted

zwierzus napisał(a):
Salibinka, to jest dobry pomysł. Jestem ZA :loveu:

ja tez, mysle, ze czasem trzeba ryzykowac a przeciez tu nie jet chyba tak calkiem w ciemno :roll:

Posted

salibinka napisał(a):
Może chociaż telefonicznie dałoby się porozmawiać z bezpośrednimi potencjalnymi właścicielami Bao. Taka rozmowa, wbrew pozorom, dużo wniesie. Będziesz miała, DIF, pojęcie o tych paniach. We wtorek MaDaLeNa sprawdzi osobiście dom. Może to nietypowe, ale w tej sytuacji, nie wiem, jak inaczej można by to rozwiązać.

Dziewczyny!! Ja też jestem jak najbardziej ZA!! To bardzo dobre wyjście dla Bao!! Jedno z lepszych do tej pory.... Tylko, że ja nie mogę się skontaktować z DS!:placz:Albo nie odbiera telefonu albo "abonent czasowo niedostępny"!!!
:shake:

Posted

Mnie to się nie podoba. Skoro spodziewają się psa, powinni być wrażliwi na kontakt. Powinni wręcz sami dzwonić, interesować się. Za dużo niewiadomych:shake:. DIF, uważaj.