Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF napisał(a):
Bao do "zadań specjalnych"... Dobre.....:evil_lol:
Pies wielkości mrówki ...!!! :megagrin::megagrin::megagrin:

I dobrze ;) wszędzie się wśliźnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
Dif nadal szukacie kogos do sprawdzenia domu? selket jest chyba z okolic lublina i mariee

Nadal szukamy i już do nich napisałam pw! Dzięki! :loveu:

Ps: wreszcie odebrałam kurteckę! :evil_lol:

Posted

W niedzielę zawożę psiaka z Krzyczek do Janowa Lubelskiego. Jeżeli dom byłby sprawdzony to psiak mógłby się za nami zabrać .Mój telefon 0-600 953 938 .

Posted

[quote name='Norbert Jan Czerniak']Jestem z Lublina mógłbym sprawdzic tylko który dom i jak/na co zwrócic uwage?

Na wstępie witam na dogomanii nowego użytkownika! :loveu:
Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy, ale jesteś na dogo od niedawna a ja chciałabym, żeby dom był sprawdzony przez doświadczonego dogomaniaka! Ale Cię zapamiętam :mad::eviltong: i niedługo poproszę Cię o wizytę poadopcyjną w tym domu! Jeśli oczywiście wyrazisz ochotę....:p

[quote name='Jo37']Z Lublina jest Tiger i Anielica . One maja bardzo duze doświadczenie .

Zaraz do nich napiszę! Dzięki!

[quote name='Jo37']W niedzielę zawożę psiaka z Krzyczek do Janowa Lubelskiego. Jeżeli dom byłby sprawdzony to psiak mógłby się za nami zabrać .Mój telefon 0-600 953 938 .

Obawiam się, że do niedzieli nie sprawdzimy domu!! Ale nie ma problemu z transportem, bo osoba która chce go adoptować w przyszły piątek jedzie w rodzinne strony samochodem i może go zabrać. :loveu:

W tym momencie najważniejsze jest dla mnie sprawdzenie domu.......

Posted

[quote name='Norbert Jan Czerniak']Jestem z Lublina mógłbym sprawdzic tylko który dom i jak/na co zwrócic uwage?

Witamy nową osobę ;)

Trzymam kciuki za ten dom dla Bao!

Posted

Odpisała mi anielica! Gm. Podedwórze w której zamieszkałaby Bao jest ok. 70 km od Lublina. To bardzo daleko... W obie strony to 140 km ... :shake:
Dogomaniacy z ok. Włodawy i Parczewa... będzie bliżej! Proszę!!!

Posted

Ale miłe powitanie:-)Również witam.Nie wiem czy poadopcyjnie to sprawdze bo za ok miesiąc przeprowadzam się do Bydgoszczy.Jak coś to 693-128-000 bo nie wiem jaki będę miał tam dostęp do internetu,ale postaram się tam szybko podłączyc do sieci:razz:

Posted

[quote name='Norbert Jan Czerniak']Ale miłe powitanie:-)Również witam.Nie wiem czy poadopcyjnie to sprawdze bo za ok miesiąc przeprowadzam się do Bydgoszczy.Jak coś to 693-128-000 bo nie wiem jaki będę miał tam dostęp do internetu,ale postaram się tam szybko podłączyc do sieci:razz:

Również witam serdecznie :) i dziękuję w imieniu Bao za gotowość pomocy :loveu:

Posted

[quote name='Norbert Jan Czerniak']Ale miłe powitanie:-)Również witam.Nie wiem czy poadopcyjnie to sprawdze bo za ok miesiąc przeprowadzam się do Bydgoszczy.Jak coś to 693-128-000 bo nie wiem jaki będę miał tam dostęp do internetu,ale postaram się tam szybko podłączyc do sieci:razz:

:turn-l:
Hihihi......
To będziesz sprawdzał domy w okolicach Bydgoszczy! Uważaj, trafiłeś w macki dogomanii a my jesteśmy wszędzie ......:cooldevi::stormy-sad::diabloti:
A ja już zanotowałam sobie Twój telefon w notesie pro-zwierzęcym, więc... możesz na mnie liczyć :mad::evil_lol:!

Posted

Jo37 napisał(a):
Będę w tamtych okolicach ale dopiero w drugiej połowie lipca .

W drugiej połowie lipca poproszę o wizytę poadopcyjną :eviltong::evil_lol:!

Przynajmniej mam taką nadzieję..... :-( Oby ten dom wypalił!!! :roll:

Posted

Ach,jak fajnie,Bao będzie miał domek,a ja mam suczkę na DT-opieka po sterylizacji...:loveu: W końcu ktoś docenił moją chęć pomocy!!!:lol: Suńka będzie u mnie do czasu ściągnięcia szwów...:eviltong:
Bao-już wkrótce będziesz w domciu!:loveu:

Posted

wetku, Twoja chęć pomocy powinna być doceniona i myślę, że mimo wszystko była tutaj... Czasem jednak trzeba podjąć trudną decyzję...

Myślę, że wszyscy tutaj nie mamy wątpliwości co do Twojego dobrego serca i szczerych chęci. Trzymaj się.

Poziomce życzę szybkiego powrotu do zdrowia po sterylce.

Posted

Salibinko,kochana...:loveu: ale to nie było do Ciebie!!!:lol: Ty nie żyjesz moją przeszłością...:eviltong:
W końcu czuję,że naprawdę pomagam zwierzakom,a nie tylko jakieś beznadziejne pisanie i klikanie...:loveu:
Odżyłam!!!!!!!!!!:multi: