Hotel KADIF Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Bao do "zadań specjalnych"... Dobre.....:evil_lol: Pies wielkości mrówki ...!!! :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Margo05 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 DIF napisał(a):Bao do "zadań specjalnych"... Dobre.....:evil_lol: Pies wielkości mrówki ...!!! :megagrin::megagrin::megagrin: I dobrze ;) wszędzie się wśliźnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 No to se hopnę chłopaka!!!! :roll: Quote
GameBoy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dif nadal szukacie kogos do sprawdzenia domu? selket jest chyba z okolic lublina i mariee Quote
Hotel KADIF Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 GameBoy napisał(a):Dif nadal szukacie kogos do sprawdzenia domu? selket jest chyba z okolic lublina i mariee Nadal szukamy i już do nich napisałam pw! Dzięki! :loveu: Ps: wreszcie odebrałam kurteckę! :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Bao! Twój fanklub przerzucił się chyba na inne psiaki ....:placz: :shake: Quote
kaja555 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ależ skąd, fanklub cały czas jest! :loveu: Czekamy na wieści o potencjalnym domku... Quote
zwierzus Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No co ty DIFuś :crazyeye:. Wszyscy na posterunku tylko pisać nie mogą bo kciuki trzymają :thumbs::eviltong: Quote
Norbert Jan Czerniak Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jestem z Lublina mógłbym sprawdzic tylko który dom i jak/na co zwrócic uwage? Quote
Jo37 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Z Lublina jest Tiger i Anielica . One maja bardzo duze doświadczenie . Quote
Jo37 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 W niedzielę zawożę psiaka z Krzyczek do Janowa Lubelskiego. Jeżeli dom byłby sprawdzony to psiak mógłby się za nami zabrać .Mój telefon 0-600 953 938 . Quote
Hotel KADIF Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Norbert Jan Czerniak']Jestem z Lublina mógłbym sprawdzic tylko który dom i jak/na co zwrócic uwage? Na wstępie witam na dogomanii nowego użytkownika! :loveu: Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy, ale jesteś na dogo od niedawna a ja chciałabym, żeby dom był sprawdzony przez doświadczonego dogomaniaka! Ale Cię zapamiętam :mad::eviltong: i niedługo poproszę Cię o wizytę poadopcyjną w tym domu! Jeśli oczywiście wyrazisz ochotę....:p [quote name='Jo37']Z Lublina jest Tiger i Anielica . One maja bardzo duze doświadczenie . Zaraz do nich napiszę! Dzięki! [quote name='Jo37']W niedzielę zawożę psiaka z Krzyczek do Janowa Lubelskiego. Jeżeli dom byłby sprawdzony to psiak mógłby się za nami zabrać .Mój telefon 0-600 953 938 . Obawiam się, że do niedzieli nie sprawdzimy domu!! Ale nie ma problemu z transportem, bo osoba która chce go adoptować w przyszły piątek jedzie w rodzinne strony samochodem i może go zabrać. :loveu: W tym momencie najważniejsze jest dla mnie sprawdzenie domu....... Quote
kaja555 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Norbert Jan Czerniak']Jestem z Lublina mógłbym sprawdzic tylko który dom i jak/na co zwrócic uwage? Witamy nową osobę ;) Trzymam kciuki za ten dom dla Bao! Quote
Hotel KADIF Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Odpisała mi anielica! Gm. Podedwórze w której zamieszkałaby Bao jest ok. 70 km od Lublina. To bardzo daleko... W obie strony to 140 km ... :shake: Dogomaniacy z ok. Włodawy i Parczewa... będzie bliżej! Proszę!!! Quote
jestem_wredna Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 OOO, a już myślałam, że przepiękny mini-pies zamieszka niedaleko mnie. No trudno. W każdym razie cieszę się, że ktoś się nim zainteresował. Quote
Norbert Jan Czerniak Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ale miłe powitanie:-)Również witam.Nie wiem czy poadopcyjnie to sprawdze bo za ok miesiąc przeprowadzam się do Bydgoszczy.Jak coś to 693-128-000 bo nie wiem jaki będę miał tam dostęp do internetu,ale postaram się tam szybko podłączyc do sieci:razz: Quote
Jo37 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Będę w tamtych okolicach ale dopiero w drugiej połowie lipca . Quote
salibinka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Norbert Jan Czerniak']Ale miłe powitanie:-)Również witam.Nie wiem czy poadopcyjnie to sprawdze bo za ok miesiąc przeprowadzam się do Bydgoszczy.Jak coś to 693-128-000 bo nie wiem jaki będę miał tam dostęp do internetu,ale postaram się tam szybko podłączyc do sieci:razz: Również witam serdecznie :) i dziękuję w imieniu Bao za gotowość pomocy :loveu: Quote
salibinka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Bao prosi doświadczonych dogomaniaków z szeroko pojętych okolic Lublina (Włodawy i Parczewa) o pomoc w sprawdzeniu domu!!! Quote
Hotel KADIF Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Norbert Jan Czerniak']Ale miłe powitanie:-)Również witam.Nie wiem czy poadopcyjnie to sprawdze bo za ok miesiąc przeprowadzam się do Bydgoszczy.Jak coś to 693-128-000 bo nie wiem jaki będę miał tam dostęp do internetu,ale postaram się tam szybko podłączyc do sieci:razz: :turn-l: Hihihi...... To będziesz sprawdzał domy w okolicach Bydgoszczy! Uważaj, trafiłeś w macki dogomanii a my jesteśmy wszędzie ......:cooldevi::stormy-sad::diabloti: A ja już zanotowałam sobie Twój telefon w notesie pro-zwierzęcym, więc... możesz na mnie liczyć :mad::evil_lol:! Quote
Hotel KADIF Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Jo37 napisał(a):Będę w tamtych okolicach ale dopiero w drugiej połowie lipca . W drugiej połowie lipca poproszę o wizytę poadopcyjną :eviltong::evil_lol:! Przynajmniej mam taką nadzieję..... :-( Oby ten dom wypalił!!! :roll: Quote
Wet-siostra Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ach,jak fajnie,Bao będzie miał domek,a ja mam suczkę na DT-opieka po sterylizacji...:loveu: W końcu ktoś docenił moją chęć pomocy!!!:lol: Suńka będzie u mnie do czasu ściągnięcia szwów...:eviltong: Bao-już wkrótce będziesz w domciu!:loveu: Quote
salibinka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 wetku, Twoja chęć pomocy powinna być doceniona i myślę, że mimo wszystko była tutaj... Czasem jednak trzeba podjąć trudną decyzję... Myślę, że wszyscy tutaj nie mamy wątpliwości co do Twojego dobrego serca i szczerych chęci. Trzymaj się. Poziomce życzę szybkiego powrotu do zdrowia po sterylce. Quote
Wet-siostra Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Salibinko,kochana...:loveu: ale to nie było do Ciebie!!!:lol: Ty nie żyjesz moją przeszłością...:eviltong: W końcu czuję,że naprawdę pomagam zwierzakom,a nie tylko jakieś beznadziejne pisanie i klikanie...:loveu: Odżyłam!!!!!!!!!!:multi: Quote
Recommended Posts