Wet-siostra Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 W tej chwili mam tylko dwa swoje psiaki...no i gołębie na działce. Cioteczki-wróciłam ze szpitala...W DOMU ZACZĘŁO MI STRASZYĆ!!!!!nIE ŻARTUJĘ!!!!Ktoś stuka do okna,a za oknem nikogo nie ma,woda kapie a kran zakręcony,szafka skrzypi a zamknięta...KOSZMAR!!!!Niech ktoś do mnie przyjdzie na noc... Nie mamdobrych wiadomości odnośnie Irka.Lekarze z rana mówili co innego,teraz jak byłam-zupełnie co innego...W żołądku znaleźli przyklejone granulki kreta...Tego do udrożniania rur...Te cioteczki,z którymi pisałam na gg są w temacie...Lekarze próbowali to płukać,ale nie da rady...Powiedzieli mi wprost,że mam się modlić,by mąż przeżył,jest bardzo duże zagrożenie życia... No to ciekawe,czemu go zabrali z oiomu????? No,następna noc z głowy... Jak nie Bao,tyo podrzućcie mi inne potrzebujące stworzonko...MUSZĘ coś robić,MUSZE nie myśleć... Boże... Quote
halbina Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Jestem kobietą po przejściach i wiem, co to depresja... psy stały się dla mnie terapią... pomogło... może faktycznie dla Wet-siostry zajęcie się biedulkiem będzie teraz ratunkiem emocjonalnym... ale trzeba by zadbać o pomoc, bo sama nie da rady finansowo... Wet - siostro, jeśli tu poradzą sobie sami, może poszukaj jakiegoś szczeniaczka w potrzebie... Quote
Wet-siostra Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ze szczeniakiem to problem jest taki,że moja Tyrsa nie toleruje...Jak by mogła toby rozszarpała...Dlatego raczej nie proponuję DT szczeniakom...No i drugie-nigdy nie miałam szczeniaka... I trzecie ja nie chcę kasy tylko pomoc w karmie i ewentualnie gdyby coś się stało i ptrzebny byłby wet-no to wtedy zwrot kosztów leków ...No bo kocyk i miski to Bao chyba ma... Ja tam nie wiem już nic,cioteczki,mózg mi wyprało...Mam w głowie kreta... Quote
Doda_ Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Wet - naprawdę jesteś wspaniala.. Co do strachu, to ja miałam tez we wtorek, na gg opowiem. Proszę, niech Bao jedzie do wetki, zróbcie to też dla niej. Chyba nikt nie chce, zeby wetka poczula sie niepotrzebna?? ;) Wet naprawdę nie powinnas sie tym przejmować. Quote
Cekinka13* Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja nie zaprzeczę i powiem to samo - Wet, jesteś naprawdę wspaniałą osobą. Róznież jestem za tym, aby Bao do Ciebie trafił. Quote
Wet-siostra Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 słuchajcie,psy mi zaczęły wyć...KTO DO MNIE PRZYJEDZIE NA NOC??????? Ciotezki,strasznie się boje... Cioteczki o Bao decyduje DIF a mam wrażenie,że ona decyzje juz podjeła...Ja miejsce mam i wiem,że mi pomozecie...prawda? kurde,niech one przestaną wyć... Quote
Hotel KADIF Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Wet-siostra']W tej chwili mam tylko dwa swoje psiaki...no i gołębie na działce. Cioteczki-wróciłam ze szpitala...W DOMU ZACZĘŁO MI STRASZYĆ!!!!!nIE ŻARTUJĘ!!!!Ktoś stuka do okna,a za oknem nikogo nie ma,woda kapie a kran zakręcony,szafka skrzypi a zamknięta...KOSZMAR!!!!Niech ktoś do mnie przyjdzie na noc... Nie mamdobrych wiadomości odnośnie Irka.Lekarze z rana mówili co innego,teraz jak byłam-zupełnie co innego...W żołądku znaleźli przyklejone granulki kreta...Tego do udrożniania rur...Te cioteczki,z którymi pisałam na gg są w temacie...Lekarze próbowali to płukać,ale nie da rady...Powiedzieli mi wprost,że mam się modlić,by mąż przeżył,jest bardzo duże zagrożenie życia... No to ciekawe,czemu go zabrali z oiomu????? No,następna noc z głowy... Jak nie Bao,tyo podrzućcie mi inne potrzebujące stworzonko...MUSZĘ coś robić,MUSZE nie myśleć... Boże... Sorry, Wet! Ale niezależnie od naszej przyjaźni, uważam, że Bao nie może iść do Ciebie na DT!!!! :shake: Ani żaden inny pies... !!!!!!!!!!!! I nie ma to nic wspólnego z tym co sobą reprezentujesz, ale z tym z jakimi problemami się borykasz!!!! Quote
Wet-siostra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='DIF']Sorry, Wet! Ale niezależnie od naszej przyjaźni, uważam, że Bao nie może iść do Ciebie na DT!!!! :shake: Ani żaden inny pies... !!!!!!!!!!!! I nie ma to nic wspólnego z tym co sobą reprezentujesz, ale z tym z jakimi problemami się borykasz!!!! DIF przesadzasz i to grubo. NIE MA DOMU W KTÓRYM NIE BYŁOBY PROBLEMÓW pokaż mi choć JEDEN taki dom... Czy w TWOIM domu wszystko jest w idealnym porządku????? Albo w domach innych dogomaniaków??? NIE!!! W KAŻDYM są jakieś-takie lub inne-problemy!!! Widzicie,Cioteczki???DIF KARZE mnie za to,że mam problemy!!! No,po prostu super!!!To może jeszcze przyjedź i zabierz Koliego i Tyrsę,bo MAM PROBLEMY...Paranoja!!! Możecie się na mnie gniewać-ale ja ZAWSZE piszę i mówię co myślę i nie robię wyjątków. A to,co pisze DIF-jest dla mnie nie do przyjęcia!!!Mam 35 lat i wiem,co piszę.Nie jestem chora psychicznie i znam swoje możliwości.TYLKO JA, a nie DIF czy ktoś inny wiem,co mogę,a co nie.I NIKT nie ma prawa NIE MA PRAWA odrzucać mnie czy osądzać tylko dlatego,że mam problemy..."wiesz,masz problemy,więc pies do ciebie nie pójdzie..."BO CO???Zjem go na obiad???Moje psy NIGDY nie odczuwały,że mam problemy...I NIE ODCZUJĄ!!!!!Gdybym nie czuła się na siłach NIE PROPONOWAŁABYM DT!!!!!! No,ale cóż...Widocznie lepiej dla Bao,by trafił do schronu.TAM to w ogóle nie ma problemów... Wiesz co,DIF,smutne jest to,że dajesz szansę ZWIERZĘTOM,a nie dajesz jej LUDZIOM... Największym"problemem"w moim domu w tej chwili jest brak kasy...A z tego,co wiem,dogomania nie zostawia w takich chwilach bez pomocy,już mi zaoferowano pomoc. Irek jest w szpitalu,walczy o życie,ale JEST W SZPITALU.I ja NIC WIĘCEJ nie jestem w stanie dla niego zrobić,tylko czekać...TO NIE JEST POWÓD.Tym,że NIE WEZMĘ Bao nie pomogę Irkowi...Więc proszę-nie rób wyimaginowanych problemów.Jest miejsce,jest serce i miłość,to,co najważniejsze. Quote
SZPiLKA23 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Wet- siostro jak sie czuje maż i jak przetrwałas noc? To bardzo ciezki okres dla Ciebie ale bedzie lepiej:calus: Quote
Doda_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 DIF-daczego bao ma nie jechac do wet?? Sama troche nie rozumiem.. na tym watku blagano o dt, tak bardzo, a jak wet zaoferowala to juz jakas cisza.. Niewazne czy wet ma kasę, czy nie, ale psiak mialby u niej dobrze. O wiele lepiej niz w schronie. Z jedzeniami i pieniedzmi to my musimy pomagać... :-( Quote
Hotel KADIF Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Wet-siostra']DIF KARZE mnie za to,że mam problemy!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ponieważ nie mam w zwyczaju wdawać się w niepotrzebne polemiki na forum, nie zrobię w Twoim przypadku wyjątku!!! :angryy: Aby z Tobą podyskutować musiałabym ujawnić treść sms-ów i maili którymi mnie zasypywałaś, a tego nie chcę!! Dogomania to nie jest miejsce na takie głupawe wymiany zdań! Poza tym temat z DT jest już nieaktualny, ponieważ dzisiaj zadzwoniła do mnie bardzo miła osoba z allegro i jutro albo w niedzielę Bao zamieszka w nowym domu. Będzie mieszkał w domu z ogrodem!! A ja w świetle tego co przeczytałam na tym wątku, nawet nie mam siły się z tego cieszyć ...........:shake::shake::shake: Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domu dla Bao!!! Jak tylko Bao zamieszka w nowym domu wkleję zdjęcia !!!!! Quote
Cekinka13* Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 DIF napisał(a): Poza tym temat z DT jest już nieaktualny, ponieważ dzisiaj zadzwoniła do mnie bardzo miła osoba z allegro i jutro albo w niedzielę Bao zamieszka w nowym domu. Będzie mieszkał w domu z ogrodem!! :multi::multi: Super! :smilecol: Quote
Wet-siostra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No cóż,mam nauczkę NIGDY WIĘCEJ NIKOMU SIĘ NIE ZWIERZĘ... Bo potem jest to wykorzystywane przeciwko mnie... MYŚLAŁAM,że mam przyjaciółkę...Pomyliłam się.Nie po raz pierwszy zaufałam i źlew na tym wyszłam... Ale to nieważne. Ważne,że Bao ma nowe miejsce(o ile to prawda). Jedno wiem na pewno:na wątkach DIF już się nigdy więcej nie pojawię. (z dogo nie odejdę,nie,nie,jestem UZALEŻNIONA...) Quote
zwierzus Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :loveu::loveu::loveu: Suuuper:loveu::loveu::loveu: Quote
salibinka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nareszcie wspaniałe wieści!!!:lol: Bao będzie miał dom z ogrodem. Bardzo, bardzo się cieszę. Quote
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 sledzilam watek od jakiegos czasu, ciesze sie, ze zakonczyla sie pomyslnie Quote
salibinka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Mam nadzieję, że tym razem już nic nieoczekiwanego się nie wydarzy i Bao zamieszka nieodwołalnie i na zawsze w dobrym domu... Quote
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='salibinka']Mam nadzieję, że tym razem już nic nieoczekiwanego się nie wydarzy i Bao zamieszka nieodwołalnie i na zawsze w dobrym domu...[/quote] trzymamy kciuki :p Quote
salibinka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Mocnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 I jeszcze mocniejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! Quote
Recommended Posts