Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście, różnie to bywa. Pies żyje kilkanaście lat, a firmy budowlane? Pracownicy się zmieniają, miejsca budowy się zmieniają, szefowie sie zmieniają... Nie wiem.

I jak Pani z NDM? Odpowiedziała?

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff...Przeczytałam w końcu całość...No i swoje już wiem...
Rzeczywiście-nieciekawa sytuacja...
Ciekawe,czy Bao uciekł by z podwórka przez siatkę,jeśli jest tylko siatka???
I ciekawe,co mu odbiło,że zaczął się stawiać do większych od siebie...
Oj,Bao,Bao...:shake:

Posted

[quote name='salibinka']I jak Pani z NDM? Odpowiedziała?

Niesety nie!! :placz:
Z uwagi na brak czasu nie mogłam zajrzeć do Bao!! Pojadę jutro i zrobię zdjęcia!! Boszzz..... żeby pani Alicja miała jeszcze odrobinę cierpliwości!!!
Dlaczego pani z NDM się nie odzywa???!!! :placz::placz::placz:

Posted

Cioteczki-w razie czego,jeśli ta pani się nie odezwie-szukajcie transportu do Przemyśla...
I NIE ODMAWIAJCIE!!!!!
Co prawda,to tylko DT,ale myślę,że lepsze to niż gdyby psiak miał trafić do schronu albo na ulicę...

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Wet-siostra... jesteś niemożliwa!
To co???mam sobie pójść?????A co z Bao?????(weszłam przez bramkę proxy,więc nie mogę używać emotioikonek...Ale same się domyślcie,jakich bym użyła,gdybym mogła...)

Posted

Wet-siostra napisał(a):
To co???mam sobie pójść?????A co z Bao?????(weszłam przez bramkę proxy,więc nie mogę używać emotioikonek...Ale same się domyślcie,jakich bym użyła,gdybym mogła...)

Wetku!
Przecież Cekinka nie miała nic złego na myśli........:roll: Spójrz jakiej użyła emotki przy tych słowach....:evil_lol::eviltong:

Pani z Nowego Dworu Mazowieckiego się nie odezwała!!! :placz:

Posted

[quote name='DIF']Wetku!
Przecież Cekinka nie miała nic złego na myśli........ Spójrz jakiej użyła emotki przy tych słowach...[quote]

Przecież wiem!!!:eviltong:Weszłam normalnie,więc nadrabiam emotioikonki...:evil_lol:
Nie mam zamiaru sobie iść!!!:loveu: Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie!!!:diabloti:
Więc co???Transport -Przemyśl!!!:cool3: DIF,zapraszam,przy okazji kontrola poadopcyjna...:lol:
I NIE MÓW NIE!!!:diabloti:
Tylko poproście go,by nie skakał przez siatkę-tego jednego się obawiam...:oops:Jak mi przeskoczy...Mieszkam tuż przy ulicy...:oops:
Ale może nie będzie tak źle???:p

Posted

Wet-siostra napisał(a):
To co???:cool3: mam sobie pójść?????:eviltong: A co z Bao?????:roll: (weszłam przez bramkę proxy,więc nie mogę używać emotioikonek...Ale same się domyślcie,jakich bym użyła,gdybym mogła...:evil_lol::evil_lol:)

Mniej więcej tak to miało wyglądać... :loveu:

Posted

Wet, mnie się wydaje że Bao nigdy przez siatke na prawde nie przeskoczył :evil_lol: bo jak raz się stracił, to się okazało że spał w sianie a nie uciekł "po siatce" jak go mylnie oskarżano ;)

Posted

"Jest mi bardzo przykro, ale nie mogę przyjąć Bao do domu-jest mi z tego powodu bardzo ale to bardzo przykro, ponieważ mial już wszystko dla siebie przygotowane-od smyczki po miseczkę i zabawki. Mialam pisać do Pani na dniach i prosić o adres gdzie znajduje się psiaczek. Jednak plany uległy gwałtownej zmianie, ponieważ w pobliżu mojej działki znalazłam razem z tatą chorą sunię razem z 3 szczeniaczkami. Suńka wyglądała tak, jakby nie jadła od dłuższego czasu, była wycieńczona i brudna a jej maluchy ledwo się poruszały. Są pod stałą opieką weterynarza ale ich dojście do siebie jeszcze potrwa. Sumienie nie pozwoliło mi zostawić ich na pastwę losu. Przepraszam najmocniej,że nie dalam znać i że zawracałam Pani głowę, ale nie jestem w stanie zapewnić Bausiowi domu. Bardzo nad tym ubolewam, bo zaangażowałam się w to emocjonalnie. Jeśli nie ma Pani do mnie za to urazy proszę o informacje o tych obu pieskach.
Jeszcze raz bardzo przepraszam".

Taką wiadomość otrzymałam dzisiaj od Pani z NDM. Odpisałam Jej, że ma wielkie serce i zaprosiłam na forum.

Posted

1. Dom stały w Nowym Dworze Mazowieckim nie wypalił...... :flaming:

2. Dom tymczasowy u Wet nie wypalił (otrzymałam sms-a i maila, że jej mąż jest w szpitalu na intensywnej terapii...nic więcejnie wiem) :flaming:

3. Bao traci dom tymczasowy!!!!!!!!!!!!!!!!! Godzinę temu zadzwolniła Pani Alicja i prosiła, żeby zabrać Bao jutro, czyli w czwartek a najpóżniej w piątek!!!!!!!!! :flaming:

Pomocy!!!!!!!

Posted

No to się narobiło :crazyeye:.

CO tu robić? Mam teraz dwa samce (Bazia na tymczasie), które w dodatku nie za bardzo się akceptują, trzeci nie przejdzie...

POMOCY!!! Bao nie może trafić do schronu!!! TYLE JUŻ PRZESZEDŁ - nie może trafić z deszczu pod rynnę!!!!