Hotel KADIF Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 zwierzus napisał(a):Ło jeziuuuu!!!! Ale cudne stadko :loveu: Kcesz jakiegoś? Same facety...... A jakie agresyyywne :wallbash:!! W sam raz do ochrony chaty ;)! Na zdjęciach nie ma mamusi klusków!!! Nie uchwyciłam jakoś....:oops: Quote
zwierzus Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='DIF']Kcesz jakiegoś? Same facety...... A jakie agresyyywne :wallbash:!! W sam raz do ochrony chaty ;)! Na zdjęciach nie ma mamusi klusków!!! Nie uchwyciłam jakoś....:oops: Pewnie że kcem :loveu: Tylko muszę pozbyć się TZa i kota :evil_lol:. TZ czeka aż się ogrodzenie postawi, a kot swoim gabarytem by rozgniótł kluska :eviltong:. Poczytaj dla poprawy humoru: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111612 Quote
zdrojka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ło matko, a cóż to za szczeniaczki? Choć coś tam pamiętam, że niby jakieś miały tam być... Quote
Hotel KADIF Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='zwierzus']Pewnie że kcem :loveu: Tylko muszę pozbyć się TZa i kota :evil_lol:. TZ czeka aż się ogrodzenie postawi, a kot swoim gabarytem by rozgniótł kluska :eviltong:. Poczytaj dla poprawy humoru: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111612 Jestem w temacie na bieżąco :evil_lol::evil_lol:! [quote name='zdrojka']Ło matko, a cóż to za szczeniaczki? Choć coś tam pamiętam, że niby jakieś miały tam być... Zdrojka! Wiem, że szukasz dla swojej znajomej! Są same pieski, cztery czarne i jeden jakiś taki .... To chyba same chłopy som... Do odbioru za jakiś tydzień, ..dwa!! Mam jutro zrobić więcej fotów i wysłać Ci na maila? Nie musisz podawać, bo mam zapisany;) Quote
salibinka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Może by tak z panią Alicją na temat sterylizacji porozmawiać :( Quote
kaja555 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A no sterylka by się przydała... Przynajmniej Mikropies juz tatą być nie może :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 kaja555 napisał(a):A no sterylka by się przydała... Przynajmniej Mikropies juz tatą być nie może :evil_lol: Mikropies nie, ale inni mogą .... :-(:angryy: Negocjuję z Panią Alą sterylizację suni:roll:!! Czekam na info w sprawie DS!!! :multi: Trzymajcie kciuki!!! Quote
Klaudia2 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 DIF napisał(a): Czekam na info w sprawie DS!!! :multi: Trzymajcie kciuki!!! widzę,że jakieś światełko w tunelu się pojawiło ;) trzymam baaardzo mocno :kciuki: Quote
Hotel KADIF Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Niestety, sprawę DS musimy przełożyć na jutro wieczorem!!! Pani chyba dzisiaj nie wróciła jeszcze z "wyjazdu".... Jutro dalej molestujemy...!!!:roll: Quote
zwierzus Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 DIF napisał(a):Niestety, sprawę DS musimy przełożyć na jutro wieczorem!!! Pani chyba dzisiaj nie wróciła jeszcze z "wyjazdu".... Jutro dalej molestujemy...!!!:roll: Ale nie molestuj zbyt mocno bo zajmie się Tobą agencja i sławetny WÓJEK :evil_lol:. 3mam kciuki :kciuki: Quote
salibinka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 zwierzus napisał(a):Ale nie molestuj zbyt mocno bo zajmie się Tobą agencja i sławetny WÓJEK :evil_lol:. 3mam kciuki :kciuki: Tylko nie to!!! :megagrin: Quote
Hotel KADIF Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 zwierzus napisał(a):Ale nie molestuj zbyt mocno bo zajmie się Tobą agencja i sławetny WÓJEK :evil_lol:. 3mam kciuki :kciuki: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Hotel KADIF Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Nie mam jeszcze informacji dotyczących DS!! :-( A Mikropies nadal czeka..... :placz::placz::placz: Poproszę panią Magdę C. z "Mojego psa" o umieszczenie malucha w kąciku adopcyjnym.... To zwiększy jego szanse...... Quote
Hotel KADIF Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Dom nie wypalił!!! :-( Nie zdał "egzaminu".....:mad: Szukamy dalej!!!:placz::placz::placz: Quote
Margo05 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Siła wyższa. Lepiej, że teraz wyszło na jaw niż miałoby po adopcji. Potzrebne więc ogłoszenia. Quote
salibinka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Co było nie tak? Szkoda i dobrze, że nie wyszło. No to szukamy dalej najlepszego domu dla Bao Mikropsa. Quote
Łapcia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='DIF']Dom nie wypalił!!! :-( Nie zdał "egzaminu".....:mad: Szukamy dalej!!!:placz::placz::placz: wypali następny :cool3: Quote
Klaudia2 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no to robimy ogłoszenia dalej: http://innemiasta.pajeczyna.pl/Sprzedam-oddam_za_darmo/205241-malutki_liczny_piesek_pilnie.html www.animalia.pl http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,298,Lw==.html http://www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-16879-malutki-sliczny-piesek-pilnie-szuka-domu-.html www.tlenek.pl Quote
Hotel KADIF Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='kaja555']W końcu pojawi się konkretny domek :loveu: Już się pojawił!!!! Na 99%!!! :multi: Trzeba dokonać wizyty przedadopcyjnej w Łodzi!! Kto kce?? :eviltong: Quote
zwierzus Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='DIF']Już się pojawił!!!! Na 99%!!! :multi: Trzeba dokonać wizyty przedadopcyjnej w Łodzi!! Kto kce?? :eviltong: Tylko tym razem nie molestuj za mocno :eviltong: Quote
Recommended Posts