patch75 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 supergoga napisał(a):2 psiaki i kicia jadą z Warszawy do Krakowa jutro. Z Selket. Może napiszcie, może zabierze jeszcze jednego piesia małego. To jest szansa. Ale musicie pisać dzisiaj. Selket będzie chyba dostępna w porze obiadowej. Na PM podam tel. do Selket - myslę, że mnie na zamorduje, a jakby to pomścijcie. Na paliwo się zbieramy, więc im więcej nas tym lepiej. + psiak z Olsztyna;) juz zalatwione i ustalone Quote
Hotel KADIF Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 salibinka napisał(a):Jeśli jest ok, to chyba nie ma sensu ciągnąć Bao przez pół Polski. Zaproponowałam DT, chociaż mieszkam daleko, bo sytuacja wymagała szybkiej interwencji i zdjęcia psiaka z jezdni. Skoro pani Alicja może się nim zaopiekować do czasu znalezienia DS - wspaniale, ogromne podziękowania dla niej. DIF, zdecyduj. Jedzie do Krakowa? Zostaje u pani Alicji? Wybieraj ;) Jeśli zostanie w Halinowie, miejsce u mnie pozostaje wolne, może jakiś inny pies skorzysta. Dobrze, że porozmawiałaś z selket, mam nadzieję, że wszystko się wyjaśniło i jest w porządku :) Chyba nie ma sensu go ciągnąć!! Chyba lepiej będzie jak zostanie u Pani Alicji. Ona ma fajne podejście do psów, jej psiaki mają czysty kojec i pełne michy żarełka :loveu:! A Ty, Kochana, bierz następnego!!! Ale zaglądaj do Bao i pomagaj mi szukać mu domku!!! I wielkie dzięki za szybką decyzję o DT i pomoc przy organizacji transportu!!! :Rose::Rose::Rose: Z Selket pogadałam i myślę, że "nadal jesteśmy przyjaciółmi" ;)! Co nie, Selket?? :p Quote
Łapcia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 hej, tak przeglądam, czy ktoś nie potrzebuje owczarka niemieckiego i znalazłam taki wątek...myślicie, że Bao by się nadał? jak nie to sorry za zamieszanie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111874 Quote
Hotel KADIF Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 salibinka napisał(a):Nie ma sprawy, DIF ;). Cały czas jestem i zostanę na wątku, rozglądam się za domem dla Bao. Warto wkleić go na ten wątek podany przez Łapcię, co? Zaraz się tym zajmę :p!! Dzięki!!! Quote
salibinka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie ma sprawy, DIF ;). Cały czas jestem i zostanę na wątku, rozglądam się za domem dla Bao. Warto wkleić go na ten wątek podany przez Łapcię, co? Quote
salibinka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Znajdzie na pewno :) A jak po kastracji? Zagoiło się wszystko dobrze? Skoro ma problemy skórne, to może oprócz antybiotyku dać mu jeszcze jakieś witaminy, np. flawitol i coś osłonowo? Będę niebawem w krak - wecie, może mu kupić i wysłać? Wiem też, że na stany zapalne (mój Eden miał z tym problem) świetnie działa hexoderm, ale pani Alicja musiałaby go kąpać. Quote
TYGRYS-ica. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 a to sie porobilo czyli krowek ma DT ;-) no to teraz tylko stalego domku trzeba szukac a taki maly piesek nie powinien miec z tym klopotu :-) Quote
Hotel KADIF Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Niestey nie udało mi się podjechać do Bao!! Mam za dużo pracy i obowiązków!! :flaming: Kto pomoże w ogłaszaniu psiaka??!! Bardzo prosimy o pomoc!!!! :modla::modla::modla: Quote
TYGRYS-ica. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ja bym pomogla jesli chodzi o ogloszenia ale jak dogo mi prawie nie dziala :angryy: a mam jedne zalegle jeszcze... Quote
salibinka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu Bao. Maluch szuka Domu Na Zawsze, a ja okazji do opowiedzenia niezwykłej historii jego imienia - ale opowiem tylko nowemu WŁAŚCICIELOWI ;) Quote
TYGRYS-ica. Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 taki sliczny maluch nie powinien dlugo szukac domku a przynajmniej mam taka nadzieje :-) Quote
kaja555 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ma to to ale gratke?? Raczej nie ma, tylko allegro. Bao ogłoszony na stronkach: www.adopcje.org www.petworld.pl czekam tylko na aktywacje Quote
Hotel KADIF Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='salibinka']Co słychać u małego tymczasowicza? Byłam.. widziałam...obmacałam!!! :loveu: Wszystko u malucha jest super!!!! Ranka po kastracj i dobrze się goi!!! Szwy będą zdjęte za 2-3 dni!!! Dostaje leki na stan zapalny skóry,. Pani Alicja dzisiaj zdjęła mu kołnierz....... od razu maluch zabral się za wylizywanie.... Jest naprawdę OKI!!!!! Gnojec szuka DS!!!!!!!!!!!!!!! Quote
salibinka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cieszę się, że wszystko dobrze. Teraz tylko dobry, odpowiedzialny dom. Quote
kaja555 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ogłoszonka już są, dokładne linki: http://www.adopcje.org/adopcja13966.html http://www.petworld.pl/psy,21839.html Quote
Recommended Posts