Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

supergoga napisał(a):
2 psiaki i kicia jadą z Warszawy do Krakowa jutro. Z Selket. Może napiszcie, może zabierze jeszcze jednego piesia małego. To jest szansa.

Ale musicie pisać dzisiaj. Selket będzie chyba dostępna w porze obiadowej. Na PM podam tel. do Selket - myslę, że mnie na zamorduje, a jakby to pomścijcie.
Na paliwo się zbieramy, więc im więcej nas tym lepiej.

+ psiak z Olsztyna;) juz zalatwione i ustalone

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

salibinka napisał(a):
Jeśli jest ok, to chyba nie ma sensu ciągnąć Bao przez pół Polski. Zaproponowałam DT, chociaż mieszkam daleko, bo sytuacja wymagała szybkiej interwencji i zdjęcia psiaka z jezdni. Skoro pani Alicja może się nim zaopiekować do czasu znalezienia DS - wspaniale, ogromne podziękowania dla niej.

DIF, zdecyduj. Jedzie do Krakowa? Zostaje u pani Alicji? Wybieraj ;)

Jeśli zostanie w Halinowie, miejsce u mnie pozostaje wolne, może jakiś inny pies skorzysta.
Dobrze, że porozmawiałaś z selket, mam nadzieję, że wszystko się wyjaśniło i jest w porządku :)

Chyba nie ma sensu go ciągnąć!! Chyba lepiej będzie jak zostanie u Pani Alicji. Ona ma fajne podejście do psów, jej psiaki mają czysty kojec i pełne michy żarełka :loveu:! A Ty, Kochana, bierz następnego!!! Ale zaglądaj do Bao i pomagaj mi szukać mu domku!!! I wielkie dzięki za szybką decyzję o DT i pomoc przy organizacji transportu!!! :Rose::Rose::Rose:

Z Selket pogadałam i myślę, że "nadal jesteśmy przyjaciółmi" ;)! Co nie, Selket?? :p

Posted

salibinka napisał(a):
Nie ma sprawy, DIF ;). Cały czas jestem i zostanę na wątku, rozglądam się za domem dla Bao.

Warto wkleić go na ten wątek podany przez Łapcię, co?

Zaraz się tym zajmę :p!! Dzięki!!!

Posted

Znajdzie na pewno :)

A jak po kastracji? Zagoiło się wszystko dobrze? Skoro ma problemy skórne, to może oprócz antybiotyku dać mu jeszcze jakieś witaminy, np. flawitol i coś osłonowo? Będę niebawem w krak - wecie, może mu kupić i wysłać? Wiem też, że na stany zapalne (mój Eden miał z tym problem) świetnie działa hexoderm, ale pani Alicja musiałaby go kąpać.

Posted

Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu Bao.
Maluch szuka Domu Na Zawsze,
a ja okazji do opowiedzenia niezwykłej historii jego imienia - ale opowiem tylko nowemu WŁAŚCICIELOWI ;)

Posted

[quote name='salibinka']Co słychać u małego tymczasowicza?

Byłam.. widziałam...obmacałam!!! :loveu:
Wszystko u malucha jest super!!!! Ranka po kastracj i dobrze się goi!!! Szwy będą zdjęte za 2-3 dni!!! Dostaje leki na stan zapalny skóry,. Pani Alicja dzisiaj zdjęła mu kołnierz....... od razu maluch zabral się za wylizywanie....
Jest naprawdę OKI!!!!!

Gnojec szuka DS!!!!!!!!!!!!!!!