Cekinka13* Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No to może ja zrobię allegro, dziś po szkole. ;) Quote
kaja555 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 na miau znalazłam takie ogłoszenie: Warszawa - Kraków - Nowy Targ - Kraków - Warszawa (zwierzęta tylko w transporterach) tel. 605937307 (mantra)Bao jest malutki jak kotek, może by się udało? Kotem nie jest, więc nie wiem co na to mantra... Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Cekinka13* napisał(a):No to może ja zrobię allegro, dziś po szkole. ;) Cekinko!! Zrób kochana jak możesz :loveu:!! Dziewczyny są "zarobione" !! Dzięki!! kaja555 napisał(a):na miau znalazłam takie ogłoszenie: Warszawa - Kraków - Nowy Targ - Kraków - Warszawa (zwierzęta tylko w transporterach) tel. 605937307 (mantra)Bao jest malutki jak kotek, może by się udało? Kotem nie jest, więc nie wiem co na to mantra... Salibinka dzwoniła do mantry, ale nie odbiera telefonu!! Quote
salibinka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Próbuję się dodzwonić do mantry, może wieczorem. DIF, pies betinki (Mordka) pojedzie chyba tym transportem w czwartek (tak wynika z wątku), może jednak udałoby się dołączyć Bao... Jeśli dobrze zrozumiałam, to będzie wieczorem, po 18. Może warto się z nimi skontaktować. Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 salibinka napisał(a):Próbuję się dodzwonić do mantry, może wieczorem. DIF, pies betinki (Mordka) pojedzie chyba tym transportem w czwartek (tak wynika z wątku), może jednak udałoby się dołączyć Bao... Jeśli dobrze zrozumiałam, to będzie wieczorem, po 18. Może warto się z nimi skontaktować. Tak moj psiak Mordeczka jedzie transportem w czwartek!!! Jednak głownym organizatorem wyprawy jest Amiga najlepiej sie z nia skontaktujcie bo to ona wszystko zaltwiala!!!! Quote
Cekinka13* Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Allegro ;-) -> http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=372805293 Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 salibinka napisał(a):Próbuję się dodzwonić do mantry, może wieczorem. DIF, pies betinki (Mordka) pojedzie chyba tym transportem w czwartek (tak wynika z wątku), może jednak udałoby się dołączyć Bao... Jeśli dobrze zrozumiałam, to będzie wieczorem, po 18. Może warto się z nimi skontaktować. Cholera!!!! A ja nie mam co zrobić z Psiątkiem!!! Jadę do W-wy rano i wracam 17-18!!! Przecież nie wezmę go na zebranie............ Nie mogą "po drodze" zahaczyć o Halinów? To 25 km od Warszawy... :oops::-(:modla::modla::modla: Qrde, no..... :shake::hmmmm:!!!!! Quote
salibinka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cekinko, zrobiłaś wspaniałe allegro, dzięki :) DIF, napisałam priva do AMIGI, zobaczymy, czy w ogóle byłaby szansa, żeby wzięli malucha, bo już jadą dwa psy i pewnie kot supergogi. Do mantry nadal nie udało mi się dodzwonić. Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='salibinka']Cekinko, zrobiłaś wspaniałe allegro, dzięki :) DIF, napisałam priva do AMIGI, zobaczymy, czy w ogóle byłaby szansa, żeby wzięli malucha, bo już jadą dwa psy i pewnie kot supergogi. Do mantry nadal nie udało mi się dodzwonić. Cekinka!!! Twoje allegro wklejam zaraz na pierwszą!! Jesteś wielka! Dzięki!!!! :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='salibinka'] DIF, napisałam priva do AMIGI, zobaczymy, czy w ogóle byłaby szansa, żeby wzięli malucha, bo już jadą dwa psy i pewnie kot supergogi. Ale on jest taki malutki.... :-( Można go wcisnąć "pod pedały" .. w najgorszy kąt samochodu........:placz:!!! Byłam dzisiaj u p. Alicji! Oto zdjęcia BAO: Tak się tulił przez siatkę!!! :-( Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Dziewczyny!!! Jakąś godzinkę temu..może mniej otrzymałam telefon od pani u której przebywa Bao, że uciekł!!!!!! Pani nie wie jak, kiedy i którędy!!! Wypuściła go z kojca, żeby polatał z jej psami... bawiły się razem na trawie, przyzwyczajały się do siebie!!! I nagle.. zorientowała się, że go nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teren w całości ogrodzony siatką i pozabezpieczany przed psimi ucieczkami!!!!! Objaździłam cały Halinów, ale go nie ma!!!!!!! Cekinka!!!!!!! Jak go zobaczysz, za wszelką cenę jakoś go zatrzymaj!!! Plisss! Cholera.... ja jutro z rana muszę do pracy i będę wieczorem!!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Bao miał kołnierz na szyi i obrożę z numerami telefonów do mnie (komórkę i stacjonarny)!!!!!!! Na pewno ktoś zadzwoni!!!!!!!! :placz: Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 JEST!!!!!:loveu::loveu::loveu: Znalazł się!!!! :multi::multi::multi: Zakopał się w sianie i tak zasnął, że chyba stracił świadomność i nie słyszał nawoływań, gwizdów i cmoków!! :shake::multi: Doopek jeden!!!!! A ja mam przez niego porwane spodnie i ranę "szuraną" na kolanie!!!!!! :diabloti: Quote
salibinka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nieźle:crazyeye:... Dobrze, że się znalazł. DIF, dzielna kobieta z Ciebie :) Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 salibinka napisał(a):Nieźle:crazyeye:... Dobrze, że się znalazł. DIF, dzielna kobieta z Ciebie :) Dzielna..nie-dzielna :loveu::loveu::loveu:! Samochód wyprzedzał samochód a pies wyprzedzał te dwa samochody :evil_lol:!! Ja, żeby w nikogo nie walnąć wylądowałam na ziemi !!! Jeny ... dobrze, że Bao jest!!!!!!!!!! :multi: Quote
salibinka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nie ma sensu zawracać głowy AMIDZE (wątek Mordki) - mają do przewiezienia agresywnego onka i do dyspozycji mały samochód. Do mantry nie udało się dotrzeć. Quote
zwierzus Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No, nie!!!! Na chwilę spuściłam wątek z oczu a tu taka akcja :crazyeye:. DIFuś ależ ty masz życie pełne niespodziewajek i emocji !!!! Całe szczęście że tak się to skończyło..... Quote
kaja555 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No jak cały ogród siatką dobrze ogrodzony, to Bao musiał się ukryć w ogródku, cwaniak jeden :crazyeye: Ale z transportem nie jest dobrze... spróbuję mantrę jakoś namierzyć Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='zwierzus']No, nie!!!! Na chwilę spuściłam wątek z oczu a tu taka akcja :crazyeye:. DIFuś ależ ty masz życie pełne niespodziewajek i emocji !!!! Całe szczęście że tak się to skończyło..... Idź tam... z takimi emocjami!! :diabloti: Widziałaś, serce mi siada..kolano rozwalone ..... :diabloti: Ale w duszy "powera" mam okrutnego!!!!! :loveu: A Psiątko Bao nadal szuka transportu do Kraka!! Ech... mam sentyment do tego miasta, bo stamtąd od JoSi, z DT (odciętej od chyba 2 m-cy od neta) brałam moją ukoffaną Ronię (jest w awatarku ze mną ;))!!!! Quote
salibinka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Czasu coraz mniej... Jak ranka po zabiegu? Dobrze się goi? Nie wiem, może jednak ta pani w ostateczności zgodziłaby się przetrzymać bąbla jeszcze tydzień. Quote
salibinka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A jeśli masz sentyment - wsiadaj w samochód, np. w sobotę i przyjeżdżaj:cool3:. Będzie pożywka dla uczuć sentymentalnych i przy okazji poznasz DT dla Bao :) - no... przyjemne z pożytecznym. Zapraszam. Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 salibinka napisał(a):A jeśli masz sentyment - wsiadaj w samochód, np. w sobotę i przyjeżdżaj:cool3:. Będzie pożywka dla uczuć sentymentalnych i przy okazji poznasz DT dla Bao :) - no... przyjemne z pożytecznym. Zapraszam. I w trzy sekundy bym to zrobiła!!! :eviltong::evil_lol: Ale te kilometry... to dla mnie za długa trasa!! 50-100 km to max, a powyżej jedzie mój TZ...Tylko sytuacje awaryjne (w razie utraty przez psiaka DS), ....i niekoniecznie szczęśliwy jest z tego powodu!! Nie mogę!! Mamy dwoje malutkich dzieci (3 i 5 latek) i to "załatwia"sprawę! :placz: Quote
Recommended Posts