Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, że już jest bezpieczny.
Jeśli chodzi o transport, dysponuję samochodem i kierowcą ;), ale dopiero od przyszłej soboty... Więc, DIF, dodajmy w tytule prośbę o pomoc w przewiezieniu. Może akurat ktoś...

Dobrze, że w poniedziałek obejrzy go wet. Będziemy wiedzieli, czy wszystko ok.

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

salibinka napisał(a):

Jeśli chodzi o transport, dysponuję samochodem i kierowcą ;), ale dopiero od przyszłej soboty...

Jak mam rozumieć ;)? W sobotę przyjedziesz, czy kierowca jest w warsaw i jedzie do Krakowa?....
Qrczę, może ta pani zgodzi się go przetrzymać do soboty. U mnie po kastracji byłby ze dwa dni a potem u niej do soboty..... :hmmmm: Dzwoniłam do niej przed chwilą. Fajna jest... Teraz wyjechała na weekend, ale jej sąsiad ma przychodzić i doglądać psiaki. Powiedziała, że mam się z nią kontaktować w niedzielę po południu i jak będzie trzeba wróci wcześniej :p.

Posted

Byłabym w stanie namówić męża na wyjazd w następną sobotę lub niedzielę, ale w sytuacji podbramkowej. Mąż wraca w przyszły piątek w nocy z Brukseli po dwóch tygodniach ciężkich szkoleń i i żal mi go od razu męczyć. Jeśli nie znajdzie się transport - wymęczę, ale proszę poszukajmy jeszcze, pomyślmy, może ktoś akurat będzie jechał w tygodniu, może ktoś zechce podwieźć malucha.

Posted

Na razie są problemy techniczne z edycją podpisu, na administracyjnym jest wątek "Jak nie działa funkcja edytuj podpis..." tam wejdź i napisz, że chcesz wstawić banerek do podpisu i wklej go do postu. Wkleja się tak: klikasz prawym przyciskiem myszy na banerek, pojawia się lista opcji, wybierasz "kopiuj". Potem w poście, gdzie prosisz o wstawienie do podpisu klikasz na białe pole, na którym piszesz, prawym przyciskiem i wybierasz opcję "wklej" i gotowe.

Tu mniejsza wersja banerka, wysokość 75 pcs, jeśli komuś potrzebny

A tu wątek do edycji podpisu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10199519#post10199519
Salbinka, odnośnik wklejasz kopiując z samej góry przeglądarki adres strony, zaczynający się od http://. Wystarczy kliknąć z jego prawej strony, a zmieni się kolor tła i znów prawym przyciskiem myszki "kopiuj" i "wklej".

Posted

:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Serdecznie proszę o pomoc dla malucha

transport WARSZAWA - KRAKÓW

:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Posted

Może ktoś wybiera się w tygodniu z Wawy do Krakowa... Może ktoś przy okazji mógłby pomóc... mógłby zabrać ze sobą maleńkiego psiaka...Tyle trzeba, żeby maluch mógł w spokoju i bezpiecznie poczekać w DT na swój stały dom.

Posted

DIF, co z psiakiem? Czy pani, która go przetrzymuje, wróciła?

Razmawiałam z mężem, jest gotów pomóc, ale dopiero w następną sobotę :( Nie da rady w najbliższą - przylatuje w piątek w nocy.

Dostałam propozycję transportu w piątek, ale za 250 zł :(

Posted

salibinka napisał(a):
DIF, co z psiakiem? Czy pani, która go przetrzymuje, wróciła?

Razmawiałam z mężem, jest gotów pomóc, ale dopiero w następną sobotę :( Nie da rady w najbliższą - przylatuje w piątek w nocy.

Dostałam propozycję transportu w piątek, ale za 250 zł :(

Nie da się nic utargować?