salibinka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Dobrze, że już jest bezpieczny. Jeśli chodzi o transport, dysponuję samochodem i kierowcą ;), ale dopiero od przyszłej soboty... Więc, DIF, dodajmy w tytule prośbę o pomoc w przewiezieniu. Może akurat ktoś... Dobrze, że w poniedziałek obejrzy go wet. Będziemy wiedzieli, czy wszystko ok. Quote
Saba Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 chwile mnie nie było, a tu prosze jakie wspaniałe wieści :D Quote
Hotel KADIF Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 salibinka napisał(a): Jeśli chodzi o transport, dysponuję samochodem i kierowcą ;), ale dopiero od przyszłej soboty... Jak mam rozumieć ;)? W sobotę przyjedziesz, czy kierowca jest w warsaw i jedzie do Krakowa?.... Qrczę, może ta pani zgodzi się go przetrzymać do soboty. U mnie po kastracji byłby ze dwa dni a potem u niej do soboty..... :hmmmm: Dzwoniłam do niej przed chwilą. Fajna jest... Teraz wyjechała na weekend, ale jej sąsiad ma przychodzić i doglądać psiaki. Powiedziała, że mam się z nią kontaktować w niedzielę po południu i jak będzie trzeba wróci wcześniej :p. Quote
salibinka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Byłabym w stanie namówić męża na wyjazd w następną sobotę lub niedzielę, ale w sytuacji podbramkowej. Mąż wraca w przyszły piątek w nocy z Brukseli po dwóch tygodniach ciężkich szkoleń i i żal mi go od razu męczyć. Jeśli nie znajdzie się transport - wymęczę, ale proszę poszukajmy jeszcze, pomyślmy, może ktoś akurat będzie jechał w tygodniu, może ktoś zechce podwieźć malucha. Quote
salibinka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Proszę, DIF, zaznacz w tytule prośbę o pomoc w transporcie Quote
Hotel KADIF Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 salibinka napisał(a):Proszę, DIF, zaznacz w tytule prośbę o pomoc w transporcie Zrobione ;)!! Quote
TYGRYS-ica. Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 kurcze jak szybko psiulek znalazl DT zeby tak sie udalo i z domkiem stalym :evil_lol: Quote
salibinka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Bardzo proszę o pomoc w transporcie malucha... Quote
Gosiapk Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Transport Warszawa -> Kraków potrzebny. Trzeba napisać na wątku transportowym. Quote
salibinka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dzięki za wskazówkę. Napisałam. Niestety, nie potrafię wkleić odnośnika do tego wątku :( Quote
Hotel KADIF Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 salibinka napisał(a):Dzięki za wskazówkę. Napisałam. Niestety, nie potrafię wkleić odnośnika do tego wątku :( Już wkleiłam :p!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Prosimy o pomoc!!!!!! :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
salibinka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 No to teraz wstydliwe pytanie :oops:: Zdrojka zrobiła baner dla psiaka. Jak go wkleić do podpisu? (Szukałam na wątku adm. ale....) No i co z imieniem, może być Bao? Quote
zdrojka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Na razie są problemy techniczne z edycją podpisu, na administracyjnym jest wątek "Jak nie działa funkcja edytuj podpis..." tam wejdź i napisz, że chcesz wstawić banerek do podpisu i wklej go do postu. Wkleja się tak: klikasz prawym przyciskiem myszy na banerek, pojawia się lista opcji, wybierasz "kopiuj". Potem w poście, gdzie prosisz o wstawienie do podpisu klikasz na białe pole, na którym piszesz, prawym przyciskiem i wybierasz opcję "wklej" i gotowe. Tu mniejsza wersja banerka, wysokość 75 pcs, jeśli komuś potrzebny A tu wątek do edycji podpisu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10199519#post10199519 Salbinka, odnośnik wklejasz kopiując z samej góry przeglądarki adres strony, zaczynający się od http://. Wystarczy kliknąć z jego prawej strony, a zmieni się kolor tła i znów prawym przyciskiem myszki "kopiuj" i "wklej". Quote
TYGRYS-ica. Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 potrzebny transport Warszawa - Kraków PILNIE !! Quote
salibinka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Serdecznie proszę o pomoc dla malucha transport WARSZAWA - KRAKÓW :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
salibinka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Może ktoś wybiera się w tygodniu z Wawy do Krakowa... Może ktoś przy okazji mógłby pomóc... mógłby zabrać ze sobą maleńkiego psiaka...Tyle trzeba, żeby maluch mógł w spokoju i bezpiecznie poczekać w DT na swój stały dom. Quote
salibinka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 DIF, co z psiakiem? Czy pani, która go przetrzymuje, wróciła? Razmawiałam z mężem, jest gotów pomóc, ale dopiero w następną sobotę :( Nie da rady w najbliższą - przylatuje w piątek w nocy. Dostałam propozycję transportu w piątek, ale za 250 zł :( Quote
Gosiapk Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 salibinka napisał(a):DIF, co z psiakiem? Czy pani, która go przetrzymuje, wróciła? Razmawiałam z mężem, jest gotów pomóc, ale dopiero w następną sobotę :( Nie da rady w najbliższą - przylatuje w piątek w nocy. Dostałam propozycję transportu w piątek, ale za 250 zł :( Nie da się nic utargować? Quote
salibinka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Nie wiem, jestem kiepska w targowaniu. Przeraziła mnie ta kwota :( Quote
salibinka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Piesek znowu znalazł się na ulicy:shake:. DIF go dzisiaj zabrała do siebie. Potrzebujemy pomysłu na transport... Quote
Recommended Posts