desideratum Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 DIF napisał(a): Jakby wypatrywał swojego pana... :-( że po niego wróci.. a z drugiej strony patrzcie w jakim jest niebezpieczeństwie!!! :placz: Quote
patch75 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 chcialam powiedziec to samo, jakby wypatrywal swojego pana-ma allegro? Quote
Cekinka13* Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jeśli nie ma to mogę zrobić mu allegro. Ale gdzie on łazi... :shake: cóż, szczęście ma psina, że jeszcze pod samochód nie wpadł. Mam nadzieję, że nie będzie większych problemów ze znaleznieniem mu DT lub DT, bo jest młody, mały i bardzo ładny - ludzie często szukają takich psów. Aha, jeszcze coś: pomyślałam sobie, że może damy psiakowi jakieś imie, co? :) Quote
Margo05 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dwie samotne bidy :placz: Malutki nawet nie rozumie, że siedzenie na środku ulicy jest niebezpieczne... Żeby tego jego "pana" 123451345 za to, że go wyrzucił :-( Quote
Hotel KADIF Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Pilnie poszukiwany Dom Tymczasowy!!!!! :modla::modla::modla: Quote
salibinka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 DIF, mogę go przyjąć. Mieszkam w Krakowie. Jeśli ma to sens, proszę o dane kontaktowe Quote
salibinka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Na tymczas - przy aktywnym współudziale w szukaniu domu stałego... Quote
Hotel KADIF Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 salibinka napisał(a):Na tymczas - przy aktywnym współudziale w szukaniu domu stałego... Oj...Kobieto!!!! Z nieba nam spadłaś!! :multi: Jestem przekonana, że niedługo będzie szukał domku, bo jest malusi i przeuroczy :loveu:! Jakie masz warunki ;)? Masz w awatarku chyba sporego psiaka...Nie zje malucha? Quote
Cekinka13* Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 salibinka :loveu: :loveu: !! Pojawiła się szansa dla maluszka! :multi: Quote
salibinka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Mam dwa psy Edena (ten na awatarze - ma tu swój wątek) i schroniskową niedużą Milę. Mieszkam w domku z małym podwórkiem. Jeśli chodzi o moje psy: Z Edenem to jest tak - on reaguje bardzo emocjonalnie na początku na wszystko, musi się stopniowo oswoić z nową sytuacją, potem się przyzwyczaja i ustępuje we wszystkim. Wiem z doświadczenia. Na terenie jest kojec po poprzednich właścicielach (nie używany na co dzień przez moje psy). Wokół pełno lasów. Śledzę wątek od wczoraj, sytuacja psiaka wymaga interwencji... Quote
kaja555 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Maluch tam dłużej na ulicy ne może być, ewidentnie ktos go wyrzucił z samochodu i on teraz 'przeszukuje' każdy samochód :-( Oby jak najszybciej pojechał do Krakowa, trzymam kcuki! Quote
Isadora7 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 kaja555 napisał(a):Maluch tam dłużej na ulicy ne może być, ewidentnie ktos go wyrzucił z samochodu i on teraz 'przeszukuje' każdy samochód :-( Oby jak najszybciej pojechał do Krakowa, trzymam kcuki! Jasne niech jedzie jak najszybciej do Krakuffka. Znając DIF zaraz znajdzię nastepną krówkę. Quote
SZPiLKA23 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Super ze juz nie bedzie musiał sie platac po ulicy :) Quote
salibinka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Czekam na kontakt. Tutaj ważny jest czas... Żeby już nie był anonimowy, proponuję Bao. W pełnej krasie A Bao A Qu. Imię nalezy do pewnego legendarnego stworka wrażliwego na duszę ludzką ;). Opowieść przy okazji... DIF? Quote
Isadora7 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 DIF chwytaj, chwytaj następne krówki czekają na twój ratunek!!! Quote
patch75 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 bardzo sie ciesze, ze znalazl DT, to teraz transport szykwoac tzreba-pociagiem pewnie moze bez problemu pojechac, co?:cool3: Quote
jestem_wredna Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jak cudownie, że tak szybko się DT znalazł. Biedny ten psinek. Quote
Hotel KADIF Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Od dzisiejszego rana układ się nieco zmienił ;). Ponieważ założyłam psiątkowi obroże zadzwoniła dzisiaj do mnie jakś Pani z Halinowa, która go znalazła. Po opisaniu sytuacji pieska jest w stanie go przetrzymać przez 3-4 dni. Ale w międzyczasie wynikła sprawa ze sterylizacją malucha. Może jechać na ciachnięcie w poniedziałek. Czyli plan jest taki: 1. do niedzieli wieczorkiem psiul przebywa w DT 2. w niedzielę wieczorem biorę go do siebie 3. w poniedziałek o 10 rano - kastracja i jedzie do mnie a ja mogę go przetrzymać max 2 dni a potem organizujemy transport do Krakowa!!! Ale już teraz trzeba o tym myśleć!! Salibinka!!! Dzięki wielkie!!!! Quote
Margo05 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A może Pani się w psiulku zachocha i już go nie odda :loveu::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Margo05 napisał(a):A może Pani się w psiulku zachocha i już go nie odda :loveu::evil_lol: Nie liczmy na to!!! :shake: Ma swoje trzy psy i sukę, która niedawno urodziła 5 szczeniąt :angryy::shake:!!! Byłam dzisiaj u niej, ale nie było dzwonka na posesję.... A przywiozłam jedzonko dla Malucha na TE dni.... No nic może spróbuję następnym razem... Quote
Hotel KADIF Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Isadora7']DIF chwytaj, chwytaj następne krówki czekają na twój ratunek!!! Wasz również!!!! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts