Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli nie ma to mogę zrobić mu allegro.

Ale gdzie on łazi... :shake: cóż, szczęście ma psina, że jeszcze pod samochód nie wpadł. Mam nadzieję, że nie będzie większych problemów ze znaleznieniem mu DT lub DT, bo jest młody, mały i bardzo ładny - ludzie często szukają takich psów.
Aha, jeszcze coś: pomyślałam sobie, że może damy psiakowi jakieś imie, co? :)

Posted

Dwie samotne bidy :placz:
Malutki nawet nie rozumie, że siedzenie na środku ulicy jest niebezpieczne...
Żeby tego jego "pana" 123451345 za to, że go wyrzucił :-(

Posted

salibinka napisał(a):
Na tymczas - przy aktywnym współudziale w szukaniu domu stałego...

Oj...Kobieto!!!! Z nieba nam spadłaś!! :multi:
Jestem przekonana, że niedługo będzie szukał domku, bo jest malusi i przeuroczy :loveu:!
Jakie masz warunki ;)? Masz w awatarku chyba sporego psiaka...Nie zje malucha?

Posted

Mam dwa psy Edena (ten na awatarze - ma tu swój wątek) i schroniskową niedużą Milę. Mieszkam w domku z małym podwórkiem. Jeśli chodzi o moje psy: Z Edenem to jest tak - on reaguje bardzo emocjonalnie na początku na wszystko, musi się stopniowo oswoić z nową sytuacją, potem się przyzwyczaja i ustępuje we wszystkim. Wiem z doświadczenia. Na terenie jest kojec po poprzednich właścicielach (nie używany na co dzień przez moje psy). Wokół pełno lasów. Śledzę wątek od wczoraj, sytuacja psiaka wymaga interwencji...

Posted

Maluch tam dłużej na ulicy ne może być, ewidentnie ktos go wyrzucił z samochodu i on teraz 'przeszukuje' każdy samochód :-(

Oby jak najszybciej pojechał do Krakowa, trzymam kcuki!

Posted

kaja555 napisał(a):
Maluch tam dłużej na ulicy ne może być, ewidentnie ktos go wyrzucił z samochodu i on teraz 'przeszukuje' każdy samochód :-(

Oby jak najszybciej pojechał do Krakowa, trzymam kcuki!

Jasne niech jedzie jak najszybciej do Krakuffka. Znając DIF zaraz znajdzię nastepną krówkę.

Posted

Czekam na kontakt. Tutaj ważny jest czas...

Żeby już nie był anonimowy, proponuję Bao. W pełnej krasie A Bao A Qu. Imię nalezy do pewnego legendarnego stworka wrażliwego na duszę ludzką ;). Opowieść przy okazji...

DIF?

Posted

Od dzisiejszego rana układ się nieco zmienił ;). Ponieważ założyłam psiątkowi obroże zadzwoniła dzisiaj do mnie jakś Pani z Halinowa, która go znalazła. Po opisaniu sytuacji pieska jest w stanie go przetrzymać przez 3-4 dni.
Ale w międzyczasie wynikła sprawa ze sterylizacją malucha. Może jechać na ciachnięcie w poniedziałek.
Czyli plan jest taki:
1. do niedzieli wieczorkiem psiul przebywa w DT
2. w niedzielę wieczorem biorę go do siebie
3. w poniedziałek o 10 rano - kastracja i jedzie do mnie
a ja mogę go przetrzymać max 2 dni a potem organizujemy transport do Krakowa!!! Ale już teraz trzeba o tym myśleć!!

Salibinka!!! Dzięki wielkie!!!!

Posted

Margo05 napisał(a):
A może Pani się w psiulku zachocha i już go nie odda :loveu::evil_lol:

Nie liczmy na to!!! :shake:
Ma swoje trzy psy i sukę, która niedawno urodziła 5 szczeniąt :angryy::shake:!!!

Byłam dzisiaj u niej, ale nie było dzwonka na posesję....
A przywiozłam jedzonko dla Malucha na TE dni....
No nic może spróbuję następnym razem...