Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mika i Fado (chłopak na smyczy, bo uciekał kapać się w pobliskim stawie :evil_lol:)

Zmęczona Nuta (zabawki nie zostawiała na krok)

'Aport!' Niestety obcięłam Fadusia... :oops:

Moja!

Znów Miczy zadek :eviltong:

Posted

I ostatnia partia, z serii 'Mika i woda'
Mika i łabądki

Moczenie łapek - jeśli chodzi o kąpiele, to to wszystko, na co ją stać :evil_lol:

I tak na zakończenie - takie piękne, czyste niebo jest dzisiaj nad Bydgoszczą :multi:

• 2 weeks later...
Posted

I w drodze powrotnej - odpoczynek nad rzeczką

'Daj jeść!'

Dwa łakomczuchy :D

I jeszcze jedno mi się zapodziało... Mika z profilu ;)

Krówka jest teraz na DT u mojej znajomej, dlatego też mam okazję chodzić z nią na spacery :) Bałam się trochę, że dziewczynki się nie polubią, bo Krówixita niewiele psów lub, ze o suczkach nie wspomnę... A i Mika coś ostatnio się nie dogaduje nawet ze starymi przyjaciółmi :shake:
No ale na szczęście laski się polubiła, a Nuta to wręcz zakochana w Krówisi jest :multi:

P.S. Kilka zdjęć jeszcze na poprzedniej stronie jest ;)

Posted

A oto dlaczego nazywam Mikę Nutą:
[video=youtube;ZdQ185WPyp8]http://www.youtube.com/watch?v=ZdQ185WPyp8[/video]

Zaczyna się, gdy tylko znajdzie się koło samochodu, i kończy dopiero jak wysiądzie :lol: Kilka minut można wytrzymać, ale jak jedziemy np. nad morze, to uszy bolą, głowa boli, wszystko boli od tego 'śpiewu' :shake:

Filmik krótki i kiepskiej jakości, ale chyba mniej-więcej słychać, co ona wyprawia...

Posted

http://img88.imageshack.us/img88/8168/12202.jpg
Pieknosci! :loveu:

A probowalas sunie karmic czyms dobrym by podroz jej sie dobrze zaczela kojarzyc? :cool3:
Figowa jezdzic uwielbia, najchetniej pewnie zamieszkalaby w samochodzie. A Marcel... coz. Moge to ujac tak: nie narzekajcie kochane na spiewy swoich pociech, gdyz jest to mniej uciazliwe niz pies ktory slini sie jak wsciekly od momentu gdy jego tylek znajdzie sie w aucie a po 30 min jazdy pokazuje wszystkim co zjadl zwracajac to z teatralnym wyciem... :evil_lol: Dodam iz zadne tabletki i tableteczki nie odnosza pozadanych skutkow... ale trzeba zyc :lol:

Posted

Figa, no właśnie z tym jedzeniem to się nie da, bo Mika ma chorobę lokomocyjną, i jeśli tylko zje coś to od razu to zwróci... :roll:

A ja wiem, że ona lubi jeździć - jak widzi samochód już zaczyna popiskiwać, tańczyć, sama wskakuje do bagażnika. Zawsze, jak gdzieś z nią jedziemy, to się wybiega, wyszaleje, a pod blokiem nie ma takiej możliwości...

Haha, tak mi się przypomniało teraz odnośnie samochodu. Wczoraj mój brat nie domknął drzwi od domu, i mała zrobiła sobie 'krótką' wycieczkę po osiedlu. Przez godzinę ja i moi rodzice usiłowaliśmy ją złapać, aż w końcu tata wpadł na pomysł - podjechał samochodem pod klatkę, Mika nie wytrzymała i z radością wskoczyła do bagażnika :D Ależ się zdziwiła, gdy wysiedliśmy i zaprowadziliśmy ją do domu :lol:

Sylwia, dzięki za rady i miłe słowa :loveu:

Posted

kamilka91 napisał(a):

Haha, tak mi się przypomniało teraz odnośnie samochodu. Wczoraj mój brat nie domknął drzwi od domu, i mała zrobiła sobie 'krótką' wycieczkę po osiedlu. Przez godzinę ja i moi rodzice usiłowaliśmy ją złapać, aż w końcu tata wpadł na pomysł - podjechał samochodem pod klatkę, Mika nie wytrzymała i z radością wskoczyła do bagażnika :D Ależ się zdziwiła, gdy wysiedliśmy i zaprowadziliśmy ją do domu :lol:

hehe :lol: :lol:

Posted

Kilka zdjęć dodaję:
Jacky jak zwykle chce jeść :evil_lol:

Miczy uśmiech:

I jeszcze jeden :D

'Siad!' (czyli jedyna komenda, którą Mika wykonuje bez zastanowienia :evil_lol:)