Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam ze dobrze się starucha trzyma:loveu: i głupiutkie to jak zawsze - Kamilko pewnie tez przerabiacie przy przywołaniu "do pańci do pańci do pańci!!!" a w ostatniej chwili zwrot "ha! jednak nie!!" :evil_lol: Lapki jedynie już trochę sztywniejsze i zwrotność nie ta - czasami przecenia swoje możliwości i zapomina ze nie ma 2 lat, traci przyczepność i wraca z brudna d... do domu :)

Jak było na 100dni? :cool3:

Posted

Ojj tak, znam to doskonale :evil_lol: Mik jest mistrzynią robienia tego typu numerów :diabloti:

Ojj, świetnie. Kuchnia trochę kiepska, ale za to zabawa i towarzystwo - baaaaardzo fajne ;)

• 1 month later...
Posted

A byłyśmy sobie dzisiaj na tkim dłuższym spacerku z fejsbuka ;) Spotykamy się co tydzień o 14, dzisiaj wreszcie ciut większą grupę udało się zorganizować :) Mam pewnie kilka zdjęć, ale chwilowo nie mam siły z nimi walczyć :oops:

A Mik wróciła z rozwalonym uchem, bo się spięła z jednym psiakiem... :-(

Posted

[quote name='kamilka91']A byłyśmy sobie dzisiaj na tkim dłuższym spacerku z fejsbuka ;) Spotykamy się co tydzień o 14, dzisiaj wreszcie ciut większą grupę udało się zorganizować :) Mam pewnie kilka zdjęć, ale chwilowo nie mam siły z nimi walczyć :oops:

A Mik wróciła z rozwalonym uchem, bo się spięła z jednym psiakiem... :-([/QUOTE]
Ooo fajnie tak stadkiem iść ;) My poszliśmy na samotny długi spacerek :)
Biedna Mika :(
Czekam na foty ze spacerku :D

Posted

Zrzucają się na google+, bo nie stać mnie teraz na imidższaka :oops: Jak będą gotowe, to wstawię link... O ile nie zapomnę :oops:
Ale nie mam nawet siły ich obrabiać, więc będą takie okropne :D