Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I tak są piękne:loveu:
Widzę że Mika też ma gdzie nie gdzie żółtawo-kremowe znaczenia.
Moja Kropka też tak miała;) Tak chociaż można było ją dostrzec na polach:lol:

Posted

Fajnie że o nas pamietacie :)
Już myślałam że wasza galeria opustoszała a tu jeszcze ratytas w postaci foteczek ;)
Wygląda jak dokładne przeciwieństwo mojego Waldka - spokojna, stateczna, wzrok inteligentny, jakby dumała nad jakimiś życiowymi sprawami ;)

Zimą zawsze białe psy przestają byc białe . U mnie jak spadł śnieg to wszystkim, którzy wcześniej ahali że Wald taaaki biały, opadła szczęka :evil_lol:
A nie wiem jak u Ciebie ale u mnie pies się ogólnie robi lekko różowawy z zimna. Pysk to norma ;)

A co tam ze zdrówkiem się dzieje? :( mam nadzieję że nic poważnego. Cokolwiek to by było to życzę powrotu do pełni formy, bo zimę trzeba wykorzystać póki jest :)

Posted

Dzięki, że wciąż tu zaglądacie :) :loveu:

Majkowska - czytam galerię Waldemara, ale rzadko coś napiszę, bo nigdy nie mogę się zorientować w temacie :oops: Ale zdjęcia zawsze chętnie popodziwiam ;)
Spokojna to ona jest tylko na zdjęciach, i tylko dlatego, że czeka na smakołyki :diabloti:

Wiem wiem, u mnie jest to samo - 'oooch, jaka ona czyściutka, bialutka!', mówię 'no, zobaczy pani zimą, jaka bialutka' i ludzie faktycznie przyznają mi rację :evil_lol: Pyszczek to już jej różowieje nie tylko zimą, nie wiem czy to od kagańca, czy może z wiekiem już trochę łysieje :)

Niee, w sumie nic poważnego, ale lekarze do końca nie wiedzą co... Jakieś problemy z kręgosłupem i biodrami, bywają dni takie, że nie daję rady chodzić... ehh :oops:

Posted

To widzę że to samo co u nas. Waldek też ma zmasakrowany pysk od kagańca :angryy: On ogólnie się masakruje, bo jest delikatny, więc po każdym bieganiu w polach podwozie jest czerwone, łapy pokaleczone itd.

O kurcze, wiem co znaczy kręgosłup, bo sama mam problemy. Dokładnie to samo - biodra i kręgosłup tak bolą że się nie da chodzić.

Posted

Mik się masakrowała jak młodsza była, w zasadzie co najmniej raz w tygodniu musiała wrócić do domu ze szkłem w łapie :roll: Albo pobiegać po jakichś fajnych jeżynach czy agrestach i pociąć się tu i ówdzie :evil_lol:
Teraz już się jednak trochę uspokoiła, więc i urazów mniej. Kaganiec nosi tylko jak ma biegać (bez kagańca chwyta cokolwiek w pysk i ucieka :diabloti:), teraz znacznie rzadziej, bo to zmarźluch jest... No ale zawsze coś tam jednak może obetrzeć... :roll:

No to widzisz... dogadamy się :lol:

Posted

Dziękuję ;) Oby chociaż jutro zdrowie dopisało, będzie mi potrzebne :D

Po Figowej widać upływające lata? No błagam Cię, toć ona prawie dwa razy starsza od mojej a wciąż szczenięco wygląda :loveu:

Posted

[quote name='kamilka91']Dziękuję ;) Oby chociaż jutro zdrowie dopisało, będzie mi potrzebne :D

Po Figowej widać upływające lata? No błagam Cię, toć ona prawie dwa razy starsza od mojej a wciąż szczenięco wygląda :loveu:

100dnia, wooow :multi: Udanej zabawy i połamania nóg :cool3::cool3::cool3::cool3:

Jak to nie widac jak widac :placz:
Pysio Figowej:
3 lata https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/71579_168163763209772_5210731_n.jpg
11 lat https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q72/1393869_598436993552338_1667767310_n.jpg

Posted

Eeee to udanego szaleństwa na studniówce :)

Figa - psinie zniknęło tylko trochę kropek, ale pysk nadal biały jaki był, a wygląda całkiem młodo, błysk w oku jest i widać że pańciostwo rozpieszcza :lol: Nie dałabym jej 11 lat, super się trzyma , oby wszystkie psy w tym wieku tak dobrze wyglądały :)