kamilka91 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 I jeszcze jedno... Wiem wiem... Wszystkie zdjęcia są prawie identyczne, jakością nie powalają, a pies tu i ówdzie ma błękitną sierść... :oops: Quote
rasowa2410 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Ja oczywiście z moimi 'kiełbaskami' się nie wyrobiłam na paradę. Zapomniałam o której to ma być a tak bardzo chciałam tam uczestniczyć! :( Quote
:: FiGa :: Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Miczulec jaka grozna w tym kagancu :cool3: Quote
monika&karol Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Witam po długiej przerwie :lol: nadrabiam zaległości.. Mikulec jakie spojrzenie, jakby chciała powiedzieć "Pańcia daj już spokój! Ile można robić zdjęcia?" https://lh3.googleusercontent.com/-2aqgubp5nQs/UH6MaPw9_OI/AAAAAAAABso/TN5sPbk_ARs/s492/DSC04258.JPG Quote
Vilena Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-xzjdade3rgc/UH6MfdBgouI/AAAAAAAABtc/GNI5EFezWGQ/s492/DSC04269.JPG Pięknie się prezentuje dziewczyna :) Quote
Oscar Patric Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 witamy się cieplutko,miłego weekendu,tulaski ślemy:) :) Quote
agrazka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ślicznie się prezentowała na tej paradzie :) Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Kamilko, wiecej, wiecej Miczulki :loveu: Quote
nicnasile Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-RBcPFPcYq60/UH6MbDqUZVI/AAAAAAAABsw/edkFYzc0oao/s492/DSC04259.JPG[/URL] Trochę się przysnęło... :lol: Ale mnie tu dawno nie było! Co tam słychać w mojej pięknej Bydgoszczy? Ostatnio gdzieś w domu po przeprowadzce natknęłam się na płyty z fotkami, gdzieś mi mignęło "Mika/zima". I tak sobie o, pomyślałam, że wpadnę do galerii chociaż :) Pozdrowienia! Quote
Oscar Patric Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 a My wpadamy się cieplutko przywitać:) Quote
Bejkowa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jejku , jaka ona śliczna jest :loveu: I przypomniała mi się moja Sabinka :-( Quote
monika15 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jak mnie tu daaaawno nie było:oops: Mika jak zawsze:loveu::loveu::loveu: do pysia jej w niebieskiej chustce ;) Quote
Oscar Patric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 witamy się:) chętnie bym zobaczyła nowe focie Quote
monika&karol Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='unikatowydiament'] chętnie bym zobaczyła nowe focie[/QUOTE] Nie tylko Ty, Kamila zaniedbuje galerie Mikusi :mad: :mad: Quote
monika&karol Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='unikatowydiament'] chętnie bym zobaczyła nowe focie[/QUOTE] Nie tylko Ty, Kamila zaniedbuje galerie Mikusi :mad: :mad: Quote
Oscar Patric Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 witamy się,buziaczki dla pięknej Królewny:) Quote
kamilka91 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Mik dziękuje :) A ja ze swej strony mogę obiecać, że... prawdopodobnie (:diabloti:) jeszcze w tym tygodniu dodam świeże zdjęcia :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Udało się! :evil_lol: Odzyskałam internet, nie odmroziłam palców, i nawet znalazłam chęci, żeby ogarnąć zdjęcia :lol: Chyba nie muszę dodawać, że zdjęcia są okropne... Do tego to już każdy w naszej galerii się przyzwyczaił :D Quote
kamilka91 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 (edited) I jeszcze jedno, nie Micze... tak pstryknięte przy okazji... Ludzie to jednak idioci. Można im milion razy powtarzać, że ptactwa wodnego się NIE DOKARMIA, a i tak robią swoje... A później się dziwią, że ptaki zostają w Polsce na zimę i cudem unikają zamarznięcia :shake: Odpowiadam wreszcie na wszystkie zaległości... [quote name='Paula03']Fajna chustka :) Dzięki, każdy uczestnik Parady Psów Adoptowanych taką otrzymał :) [quote name='rasowa2410']Ja oczywiście z moimi 'kiełbaskami' się nie wyrobiłam na paradę. Zapomniałam o której to ma być a tak bardzo chciałam tam uczestniczyć! :( W sumie... niewiele straciłaś :eviltong: Przynajmniej moim skromnym zdaniem... [quote name='monika&karol']Witam po długiej przerwie :lol: nadrabiam zaległości.. Mikulec jakie spojrzenie, jakby chciała powiedzieć "Pańcia daj już spokój! Ile można robić zdjęcia?" https://lh3.googleusercontent.com/-2aqgubp5nQs/UH6MaPw9_OI/AAAAAAAABso/TN5sPbk_ARs/s492/DSC04258.JPG No bo tak mniej-więcej to wygląda - gdyby nie smaki, już dawno uciekłaby z kadru :diabloti: [quote name='Vilena']https://lh3.googleusercontent.com/-xzjdade3rgc/UH6MfdBgouI/AAAAAAAABtc/GNI5EFezWGQ/s492/DSC04269.JPG Pięknie się prezentuje dziewczyna :) [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko,miłego weekendu,tulaski ślemy :) [quote name='agrazka']ślicznie się prezentowała na tej paradzie :) Dziękujemy :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Kamilko, wiecej, wiecej Miczulki :loveu: [quote name='unikatowydiament']też chcemy więcej fotek Mikuni:) Zrobione :) [quote name='nicnasile']https://lh6.googleusercontent.com/-RBcPFPcYq60/UH6MbDqUZVI/AAAAAAAABsw/edkFYzc0oao/s492/DSC04259.JPG Trochę się przysnęło... :lol: Ale mnie tu dawno nie było! Co tam słychać w mojej pięknej Bydgoszczy? Ostatnio gdzieś w domu po przeprowadzce natknęłam się na płyty z fotkami, gdzieś mi mignęło "Mika/zima". I tak sobie o, pomyślałam, że wpadnę do galerii chociaż :) Pozdrowienia! W Twojej pięknej Bydgoszczy... zima :D Pierwszego dnia po spadnięciu śniegu autobusy miały prawie godzinne opóźnienie, zima jak zwykle zaskoczyła wszystkich :D Z Mikiem spędzamy teraz większość czasu w domu (ja mam strasznie dużo nauki, jej doopcia marznie...), co nie znaczy, że się nudzimy :) A co tam u Ciebie? [quote name='Bejkowa']Jejku , jaka ona śliczna jest :loveu: I przypomniała mi się moja Sabinka :-( Dziękujemy :loveu: A nie chciałabyś już dalmata?... [quote name='monika15']Jak mnie tu daaaawno nie było:oops: Mika jak zawsze:loveu::loveu: do pysia jej w niebieskiej chustce ;) To tak jak mnie u Was :oops: Dziękujemy :loveu: Edited December 13, 2012 by kamilka91 Quote
Recommended Posts