Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-RBcPFPcYq60/UH6MbDqUZVI/AAAAAAAABsw/edkFYzc0oao/s492/DSC04259.JPG[/URL]
Trochę się przysnęło... :lol:

Ale mnie tu dawno nie było! Co tam słychać w mojej pięknej Bydgoszczy? Ostatnio gdzieś w domu po przeprowadzce natknęłam się na płyty z fotkami, gdzieś mi mignęło "Mika/zima". I tak sobie o, pomyślałam, że wpadnę do galerii chociaż :) Pozdrowienia!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Udało się! :evil_lol: Odzyskałam internet, nie odmroziłam palców, i nawet znalazłam chęci, żeby ogarnąć zdjęcia :lol:
Chyba nie muszę dodawać, że zdjęcia są okropne... Do tego to już każdy w naszej galerii się przyzwyczaił :D

Posted (edited)

I jeszcze jedno, nie Micze... tak pstryknięte przy okazji...

Ludzie to jednak idioci. Można im milion razy powtarzać, że ptactwa wodnego się NIE DOKARMIA, a i tak robią swoje... A później się dziwią, że ptaki zostają w Polsce na zimę i cudem unikają zamarznięcia :shake:

Odpowiadam wreszcie na wszystkie zaległości...
[quote name='Paula03']Fajna chustka :)
Dzięki, każdy uczestnik Parady Psów Adoptowanych taką otrzymał :)
[quote name='rasowa2410']Ja oczywiście z moimi 'kiełbaskami' się nie wyrobiłam na paradę. Zapomniałam o której to ma być a tak bardzo chciałam tam uczestniczyć! :(
W sumie... niewiele straciłaś :eviltong: Przynajmniej moim skromnym zdaniem...
[quote name='monika&karol']Witam po długiej przerwie :lol: nadrabiam zaległości..

Mikulec jakie spojrzenie, jakby chciała powiedzieć "Pańcia daj już spokój! Ile można robić zdjęcia?"
https://lh3.googleusercontent.com/-2aqgubp5nQs/UH6MaPw9_OI/AAAAAAAABso/TN5sPbk_ARs/s492/DSC04258.JPG
No bo tak mniej-więcej to wygląda - gdyby nie smaki, już dawno uciekłaby z kadru :diabloti:
[quote name='Vilena']https://lh3.googleusercontent.com/-xzjdade3rgc/UH6MfdBgouI/AAAAAAAABtc/GNI5EFezWGQ/s492/DSC04269.JPG
Pięknie się prezentuje dziewczyna :)
[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko,miłego weekendu,tulaski ślemy :)
[quote name='agrazka']ślicznie się prezentowała na tej paradzie :)
Dziękujemy :loveu:
[quote name=':: FiGa ::']Kamilko, wiecej, wiecej Miczulki :loveu:
[quote name='unikatowydiament']też chcemy więcej fotek Mikuni:)
Zrobione :)
[quote name='nicnasile']https://lh6.googleusercontent.com/-RBcPFPcYq60/UH6MbDqUZVI/AAAAAAAABsw/edkFYzc0oao/s492/DSC04259.JPG
Trochę się przysnęło... :lol:

Ale mnie tu dawno nie było! Co tam słychać w mojej pięknej Bydgoszczy? Ostatnio gdzieś w domu po przeprowadzce natknęłam się na płyty z fotkami, gdzieś mi mignęło "Mika/zima". I tak sobie o, pomyślałam, że wpadnę do galerii chociaż :) Pozdrowienia!
W Twojej pięknej Bydgoszczy... zima :D Pierwszego dnia po spadnięciu śniegu autobusy miały prawie godzinne opóźnienie, zima jak zwykle zaskoczyła wszystkich :D
Z Mikiem spędzamy teraz większość czasu w domu (ja mam strasznie dużo nauki, jej doopcia marznie...), co nie znaczy, że się nudzimy :)
A co tam u Ciebie?
[quote name='Bejkowa']Jejku , jaka ona śliczna jest :loveu:
I przypomniała mi się moja Sabinka :-(
A nie chciałabyś już dalmata?...
[quote name='monika15']Jak mnie tu daaaawno nie było:oops:
Mika jak zawsze:loveu::loveu: do pysia jej w niebieskiej chustce ;)
To tak jak mnie u Was :oops:

Edited by kamilka91