Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilka91 napisał(a):
Nie obgryza. Nie przyszło Ci do głowy, że są krótko przycięte? :eviltong:

heheh :D po kształcie widać ,że obgryza bądź obgryzał :eviltong:

wstaw jakieś nowe foty :)

Posted

Nie powiedziałabym ;) Mój tata ma identyczne paznokcie, a nigdy ich nie obgryzał ;) Ja mam taki jeden, a też nie obgryzałam ;) Więc nie czepiaj się jeśli nie wiesz :eviltong:

Zaraz wstawię coś...

Posted

[quote name='Vilena']http://img51.imageshack.us/img51/5944/dsc00881ux.jpg
Jaka zgrabna dupcia :D
Haah :cool3: niejeden facet na nią leci :D
[quote name=':: FiGa ::']Oooo jaka ma lopate :loveu:
:)
[quote name='bianka19']no ma ma, a jak. :evil_lol:

liczyliście ? :roll:
Niee, nie kojarzyłam nicku (banner z podpisu, owszem) :oops: Więc sprawdziłam czy kiedykolwiek coś tu pisałaś, bo nie chciałam popełnić gafy z witaniem nienowej osoby :D :oops:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Nie powiedziałabym ;) Mój tata ma identyczne paznokcie, a nigdy ich nie obgryzał ;) Ja mam taki jeden, a też nie obgryzałam ;) Więc nie czepiaj się jeśli nie wiesz :eviltong:

Zaraz wstawię coś...

czy ja się czepiam ? Tobie widzę , że nic w żartach powiedzieć nie można ... znaczy napisać bo ziejesz nienawiścią .. Jednak Rasowa miała rację .

Posted

Jaką nienawiścią, vaness? Gdzie Ty tu widzisz nienawiść? :lol: Zasugerowałaś się ';)' czy ':eviltong:'? :D
Dla mnie ':eviltong:' oznacza żart, a nie nienawiść... No ale cóż, każdy interpretuje wszystko po swojemu :eviltong:

Posted

kamilka91 napisał(a):

Niee, nie kojarzyłam nicku (banner z podpisu, owszem) :oops: Więc sprawdziłam czy kiedykolwiek coś tu pisałaś, bo nie chciałam popełnić gafy z witaniem nienowej osoby :D :oops:

no wiesz, co. :shake: wiem, że długo mnie nie było, no ale nie chyba, aż tak.. hihihi.:lol:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Jaką nienawiścią, vaness? Gdzie Ty tu widzisz nienawiść? :lol: Zasugerowałaś się ';)' czy ':eviltong:'? :D
Dla mnie ':eviltong:' oznacza żart, a nie nienawiść... No ale cóż, każdy interpretuje wszystko po swojemu :eviltong:

no niech będzie wtedy tak jak mówisz :D tylko ja nie zwracam uwagi na minki tylko tekst :P
skończmy ten temat , który tak nie prowadzi do niczego ;)

Posted

[quote name='vaness']no niech będzie wtedy tak jak mówisz :D tylko ja nie zwracam uwagi na minki tylko tekst :P
skończmy ten temat , który tak nie prowadzi do niczego ;)
:)
Miałam właśnie to zaproponować ;)
[quote name='bianka19']ostatecznie chyba ci wybaczę..:roll:
Tylko dobrze się zastanów, żebyś potem nie żałowała :eviltong:

Wrzucam drugą partię zdjęć ;)

Ach, ten balans bieli... :shake: :oops:

Posted

czy będę żałować to się przekonamy w późniejszych czasach.:evil_lol:
widzę, że skoczna sesja była.;) e tam balans bieli, przecież nikt na niego nie zwróci uwagi, jeżeli na zdjęciach jest śliczna sunia.:loveu:

Posted

bianka19 napisał(a):
czy będę żałować to się przekonamy w późniejszych czasach.:evil_lol:
widzę, że skoczna sesja była.;) e tam balans bieli, przecież nikt na niego nie zwróci uwagi, jeżeli na zdjęciach jest śliczna sunia.:loveu:

No to ja już wiem, że będziesz :evil_lol:

Dzięki ;) Poprawiłam te zdjęcia trochę, ale nie mam chwilowo ochoty ich podmieniać... :eviltong:
vaness napisał(a):
http://img6.imageshack.us/img6/5509/dsc00896np.jpg --- w jaki wzorek ma ona obrożę ? :)bo dojrzeć nie mogę :mad::evil_lol:

W kwiatki :eviltong:
unikatowydiament napisał(a):
miłego weekendu:)

Wzajemnie :)