kalyna Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jejku.. jak mnie tu dawno nie było :( http://img824.imageshack.us/img824/3111/dsc09453l.jpg ale piękny portrecik :loveu: aj zakochałam się w tej fotce :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 A ja do Was stale zaglądam, tylko rzadko coś piszę... :oops: Nie potrafię jakoś 'wkleić się' w dyskusję ;) Dziękujemy :) Quote
:: FiGa :: Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 No i gdzie Ty te faldy tluszczu widzisz? :mad: Piekna kobitka z niej jest ;) Quote
kamilka91 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 A to że przestała się mieścić w obroże... :siara: I żeberek już wcale nie czuć... :siara: I nagle dwa kilo cięższa... :siara: Ktoś poprzesuwał dziurki w obróżce, zepsuł wagę, no i Mik grubszą sierść na lato dostała :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 kamilka91 napisał(a):A to że przestała się mieścić w obroże... :siara: I żeberek już wcale nie czuć... :siara: I nagle dwa kilo cięższa... :siara: Ktoś poprzesuwał dziurki w obróżce, zepsuł wagę, no i Mik grubszą sierść na lato dostała :diabloti:To jest wysoko prawdopodobne, ktos probuje Mik wrobic :mad: Quote
kamilka91 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name=':: FiGa ::']To jest wysoko prawdopodobne, ktos probuje Mik wrobic :mad: No niee... Jak dorwę tego łobuza! :mad: :evil_lol: Kolejna porcja: Quote
Paula03 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 O ale tutaj dużo zdjęć pięknego Mikulca :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 http://img812.imageshack.us/img812/2760/dsc09498ri.jpg Nie no kurna grubas.... ja bym sie wstydzila z tym z domu wychodzic :shake: Leo boskosc nad boskosci :loveu:Ma watek tu? Czy jego wlasciciele nie sa skazeni? :lol: Quote
kamilka91 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='Paula03']O ale tutaj dużo zdjęć pięknego Mikulca :loveu: Dziękujemy :loveu: [quote name=':: FiGa ::']http://img812.imageshack.us/img812/2760/dsc09498ri.jpg Nie no kurna grubas.... ja bym sie wstydzila z tym z domu wychodzic :shake: Leo boskosc nad boskosci :loveu:Ma watek tu? Czy jego wlasciciele nie sa skazeni? :lol: No i dlatego nie wychodzę :diabloti: Mik siedzi cały dzień w domu i od tego robi się jeszcze grubsza :diabloti: Niee, jego właścicielka ma coś koło 70 lat, pewnie w ogóle nie wie, co to jest internet :D Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Tuczysz ja na rosolek? :diabloti: Grila? :evil_lol: I dobrze dla niej, ma wiecej czasu dla siebie :D Quote
kamilka91 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Na smalczyk :diabloti: Zazdroszczę takim ludziom :D Przynajmniej konto na facebooku udało mi się wreszcie skasować i od razu mam jakoś więcej czasu :multi: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Smalczyk mniaaam :D Ja chyba nie dam rady :evil_lol: Z reszta to jedyny lacznik z ludzmi z PL :( Quote
kamilka91 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Dlatego warto się trochę pomęczyć z grubaskiem :diabloti: Ja robiłam dwa podejścia :D I pewnie jeszcze nie raz zmienię zdanie... :D Rozumiem... I podziwiam Cię ;) Ja bym tak nie mogła, z dala od swoich znajomych... :-( (pomijam już fakt, że moja znajomość języków obcych jest wręcz porażająca :D) Quote
Daga&Maks Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 http://img40.imageshack.us/img40/4264/dsc09478h.jpg diabełek :) Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 kamilka91 napisał(a):Dlatego warto się trochę pomęczyć z grubaskiem :diabloti: Ja robiłam dwa podejścia :D I pewnie jeszcze nie raz zmienię zdanie... :D Rozumiem... I podziwiam Cię ;) Ja bym tak nie mogła, z dala od swoich znajomych... :-( (pomijam już fakt, że moja znajomość języków obcych jest wręcz porażająca :D)To podtucz ja jeszcze z deka, bo na razie nawet na sloik nie starczy :D Idzie sie przyzwyczaic ;) Ale fakt - poczatek byl bardzo trudny. Quote
ania90 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 gonitwa to najlepszy sposob na spalenie zbednych kg :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Milka piękna i figurkę ma miodzio:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 unikatowydiament napisał(a):Milka piękna i figurkę ma miodzio:loveu: Lubie to! :evil_lol: Quote
patusiove Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Kurde, kocham Cię... za te zdjęcia! :loveu: Quote
kamilka91 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [quote name=':: FiGa ::']To podtucz ja jeszcze z deka, bo na razie nawet na sloik nie starczy :D Idzie sie przyzwyczaic ;) Ale fakt - poczatek byl bardzo trudny. Tuczę tuczę :D Rozumiem... [quote name='ania90']gonitwa to najlepszy sposob na spalenie zbednych kg :eviltong: Ale my właśnie gromadzimy 'zbędne' kg :D [quote name='unikatowydiament']Milka piękna i figurkę ma miodzio:loveu: Powtórzę się - Mika, nie Milka :evil_lol: Dziękujemy :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Lubie to! :evil_lol: Ty się nie znasz :diabloti: [quote name='patusiove']Kurde, kocham Cię... za te zdjęcia! :loveu: Nie przesadzaj ;) Moje zdjęcia to g.... w porównaniu z innymi ;) [quote name='unikatowydiament']całuski Księżniczce ślemy:) Dziękujemy :loveu: Zdjęć nowych nie mam, ale chyba nie wrzuciłam jeszcze wszystkich staroci... Nie wiem, pogubiłam się :oops: :D Za dwa dni jadę z krową na dogtrekking, mam nadzieję, że mój grubasek da radę :D To nasz pierwszy wspólny etap w tym roku (wcześniej startowałam ze schroniskowcami), trasa jest krótka (ok. 20 km), no i start o 20, żeby uniknąć upałów... więc może nie będzie tak źle :) Zresztą nawet psiaki schroniskowe, które na codzień siedzą w boksie, dawały radę, więc Mik też powinna sobie poradzić, skoro codziennie na spacery łazi :eviltong: No to przy okazji wrzucam zdjęcia mojego dzielnego dogtrekkingowego towarzysza - Kaktusa - oczywiście do adopcji ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Kaktus :mad: Kto mu takie imie dal :evil_lol: Powodzenia :multi: Quote
kamilka91 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 TŻ :evil_lol: Postanowił sobie kiedyś, że jakiegoś szurniętego schroniskowca tak nazwie, no i bardzo szybko nam się przytrafił taki wariat :evil_lol: Kochany wariat, mój najulubieńszy schroniskowiec obecnie :loveu: Dzięki :) Quote
Recommended Posts