Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to że przestała się mieścić w obroże... :siara: I żeberek już wcale nie czuć... :siara: I nagle dwa kilo cięższa... :siara:
Ktoś poprzesuwał dziurki w obróżce, zepsuł wagę, no i Mik grubszą sierść na lato dostała :diabloti:

Posted

kamilka91 napisał(a):
A to że przestała się mieścić w obroże... :siara: I żeberek już wcale nie czuć... :siara: I nagle dwa kilo cięższa... :siara:
Ktoś poprzesuwał dziurki w obróżce, zepsuł wagę, no i Mik grubszą sierść na lato dostała :diabloti:
To jest wysoko prawdopodobne, ktos probuje Mik wrobic :mad:

Posted

[quote name='Paula03']O ale tutaj dużo zdjęć pięknego Mikulca :loveu:
Dziękujemy :loveu:
[quote name=':: FiGa ::']http://img812.imageshack.us/img812/2760/dsc09498ri.jpg
Nie no kurna grubas.... ja bym sie wstydzila z tym z domu wychodzic :shake:

Leo boskosc nad boskosci :loveu:Ma watek tu? Czy jego wlasciciele nie sa skazeni? :lol:
No i dlatego nie wychodzę :diabloti: Mik siedzi cały dzień w domu i od tego robi się jeszcze grubsza :diabloti:

Niee, jego właścicielka ma coś koło 70 lat, pewnie w ogóle nie wie, co to jest internet :D

Posted

Dlatego warto się trochę pomęczyć z grubaskiem :diabloti:

Ja robiłam dwa podejścia :D I pewnie jeszcze nie raz zmienię zdanie... :D
Rozumiem... I podziwiam Cię ;) Ja bym tak nie mogła, z dala od swoich znajomych... :-( (pomijam już fakt, że moja znajomość języków obcych jest wręcz porażająca :D)

Posted

kamilka91 napisał(a):
Dlatego warto się trochę pomęczyć z grubaskiem :diabloti:

Ja robiłam dwa podejścia :D I pewnie jeszcze nie raz zmienię zdanie... :D
Rozumiem... I podziwiam Cię ;) Ja bym tak nie mogła, z dala od swoich znajomych... :-( (pomijam już fakt, że moja znajomość języków obcych jest wręcz porażająca :D)
To podtucz ja jeszcze z deka, bo na razie nawet na sloik nie starczy :D

Idzie sie przyzwyczaic ;) Ale fakt - poczatek byl bardzo trudny.

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To podtucz ja jeszcze z deka, bo na razie nawet na sloik nie starczy :D

Idzie sie przyzwyczaic ;) Ale fakt - poczatek byl bardzo trudny.
Tuczę tuczę :D

Rozumiem...
[quote name='ania90']gonitwa to najlepszy sposob na spalenie zbednych kg :eviltong:
Ale my właśnie gromadzimy 'zbędne' kg :D
[quote name='unikatowydiament']Milka piękna i figurkę ma miodzio:loveu:
Powtórzę się - Mika, nie Milka :evil_lol:
[quote name=':: FiGa ::']Lubie to! :evil_lol:
Ty się nie znasz :diabloti:
[quote name='patusiove']Kurde, kocham Cię... za te zdjęcia! :loveu:
Nie przesadzaj ;) Moje zdjęcia to g.... w porównaniu z innymi ;)
[quote name='unikatowydiament']całuski Księżniczce ślemy:)

Zdjęć nowych nie mam, ale chyba nie wrzuciłam jeszcze wszystkich staroci... Nie wiem, pogubiłam się :oops: :D

Za dwa dni jadę z krową na dogtrekking, mam nadzieję, że mój grubasek da radę :D To nasz pierwszy wspólny etap w tym roku (wcześniej startowałam ze schroniskowcami), trasa jest krótka (ok. 20 km), no i start o 20, żeby uniknąć upałów... więc może nie będzie tak źle :)
Zresztą nawet psiaki schroniskowe, które na codzień siedzą w boksie, dawały radę, więc Mik też powinna sobie poradzić, skoro codziennie na spacery łazi :eviltong:

No to przy okazji wrzucam zdjęcia mojego dzielnego dogtrekkingowego towarzysza - Kaktusa - oczywiście do adopcji ;)

Posted

TŻ :evil_lol: Postanowił sobie kiedyś, że jakiegoś szurniętego schroniskowca tak nazwie, no i bardzo szybko nam się przytrafił taki wariat :evil_lol: Kochany wariat, mój najulubieńszy schroniskowiec obecnie :loveu:

Dzięki :)