kamilka91 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Trzymam kciuki za zwycięstwo w boju :) Quote
kamilka91 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Siemacie glodomory :diabloti:[/QUOTE] Przyszła jedna z najszczuplejszych osób jakie 'znam' :D Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Chyba Ty :mad: Ja jestem glodomor :obrazic: Figowa i Marcelek pomagaja to spalac :lol: Fotki! :mad: Quote
Patisa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dawni Miki nie widziałam. Kochana, nie am leniuchowanie, dawaj foty! :cool3: Quote
kamilka91 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Ojj, bo kto by chciał takiego grubasa oglądać... :oops: Quote
kamilka91 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 (edited) Na wszystkich innych widać jaka Mik jest gruba... :oops: A fajniej jest się chwalić szczupłym psiakiem niż psiakiem-parówką :D Mogę się pochwalić cudzym psem :D I krótką historią tego jakże burzliwego romansu... :D Oto Leo, 13-miesięczny pseudoONek :cool3: Prawda, że przystojniak z niego? :cool3: Mik jednak pozostawała nieczuła na jego zaloty :D (jaa niee wieeeeem, czy ona jest śleepa?! :shake:) Jasno dała mu to do zrozumienia, przeganiając go jak najdalej od siebie :D Leo jednak się tym nie przejął i zaczął rozglądać się za kolejną atrakcyjną panienką: 'Heej, dziewczyny, widzicie, jaki jestem przystojny?' Edited May 31, 2012 by kamilka91 Quote
kamilka91 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Mika (typowa kobieta...) wręcz oszalała z zazdrości, zemdlała :D Musiała sobie znaleźć inny obiekt westchnień... (który odwzajemniałby jej uczucia :D) A dawnemu wielbicielowi podała łapkę na zgodę: On na szczęście wcale nie żywił urazy (i żyli razem długo i szczęśliwie blablabla...) Wybaczcie mi tę mało śmieszną historyjkę, to od nadmiaru nauki... :oops: :roll: Quote
monika&karol Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Jaka ona drobna przy nim :D Kawaler idealny :loveu: Quote
Daga&Maks Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 świetna historyjka :) a z ONka niezły przystojniak Quote
patusiove Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 KOCHAM TUTAJ WCHODZIĆ! KOCHAM TWOJE ZDJĘCIA! zapraszam do Nadusiowej galerii - filmik z debiutu w szkole :) Quote
ania90 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 http://img9.imageshack.us/img9/6384/dsc08962j.jpg nie ma to jak gryzienie butelki:D Quote
kamilka91 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='Vilena']Historyjka świetna :D a psiaki cudowne :loveu: [quote name='unikatowydiament']fajna historyjka,a psiaki rewelacyjne:) [quote name='monika&karol']Jaka ona drobna przy nim :D Kawaler idealny :loveu: [quote name='dagaa111']świetna historyjka :) a z ONka niezły przystojniak Dzię-ku-je-myy! :loveu: [quote name='ania90']http://img9.imageshack.us/img9/6384/dsc08962j.jpg nie ma to jak gryzienie butelki:D Mik to uwielbia :D [quote name='patusiove']KOCHAM TUTAJ WCHODZIĆ! KOCHAM TWOJE ZDJĘCIA! zapraszam do Nadusiowej galerii - filmik z debiutu w szkole :) Dzięki :) Już zaglądam ;) [quote name='Dalmatka']Śliczna :loveu: Moja ulubiona rasa ;) Domyśliłam się po nicku :D Dzięki :) Witamy i zapraszamy częściej :) Quote
Oscar Patric Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Winatno:) proszę wyściskać ślicznotkę od Nas:) Quote
Recommended Posts