Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamilka91']No tak, głosujemy na tego psa, co jest najwyżej w rankingu... ;)[/QUOTE]
Dobra. Chyba rozumiem. Poprostu będę klikać na tego, co jest najwyżej... ;)
Ach, jak ja ciężko myślę....

Posted

[quote name='kamilka91']No to tak klikaj ;)
Ja rozsyłam to gdzie mogę, ale niestety moi znajomi mają to totalnie gdzieś...
Ja też rozsyłam (ale w częściach jamnikowych :D). Już parę codziennych kliknięć załatwiłam...

I uchodzę wśród wszystkich za dziwaka :D

Nie tylko ty. W szkole, moja klasa chce mnie "wydziedziczyć" :D Ale przynajmniej jestem sławna i znana jako "Ten dziwoląg od zwierząt" lub żona Ace Ventury ;)

Posted

[quote name='deer_1987'][url]http://img221.imageshack.us/img221/493/dsc03415w.jpg[/url]
Jaka zadoowlona :loveu:

A ostatnie zdjecie to w ogole :loveu:[/QUOTE]
Dzięki :)
[quote name='rasowa2410']NARESZCIE! :multi::multi::multi:
" pa pa" - świetne! A propos... jak tam moje książki? Ile sztuczek już nauczyłaś Miczynę?[/QUOTE]
To akurat umiała już wcześniej... ;) Nauczyłam ją 'akuku', skoków przez nogę i tego chwytania smakołyka, który jest na kufie. Wiem, że niezbyt ambitnie zaczęłyśmy, a teraz ja nie bardzo mam czas... :oops:
A kiedy mam Ci je oddać?
[quote name='Kaja10014'][url]http://img192.imageshack.us/img192/2945/dsc03432p.jpg[/url]
urocze dziewczę :loveu:[/QUOTE]
Dzięki :)
[quote name='Vilena'][url]http://img192.imageshack.us/img192/2945/dsc03432p.jpg[/url]
Pa pa Mikusiu, dobranoc :)[/QUOTE]
:)
[quote name='rasowa2410']Dziewczę?! Przecież to herszt Baba!
:D :D :D :D :D[/QUOTE]
Ojj, daj już spokój... Bo się krowa obrazi :D
[quote name='Paula03'][url]http://img192.imageshack.us/img192/2945/dsc03432p.jpg[/url]
Jak słodko :loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu:
[quote name='vaness']Mikuś powinna mieć czerwone szeleczki:loveu::loveu: Kamilko piękne zdjęcia :cool3::loveu:[/QUOTE]
Dlaczego czerwone?
Ma zielone, bo ja mam bzika na punkcie zieleni... :D

Dzięki, ale chyba ciut przesadzasz :)

Posted

[quote name='rasowa2410']Przykładem są Twoje sławne, zielone rękawiczki i zielona czapka xD ehehehe[/QUOTE]
Chciałam kupić nową czapkę i nigdzie nie mogę dostać zielonej... :roll:

Szalik też mam zielony :eviltong:

Posted

bo czerwony jest taki dziewczęcy :) a co do zdjęć to mi się każdego podobają:cool3: chyba lepiej że ci słodzę nie ??:diabloti: niż bym miała pisać ależ brzydkie zdjęcia - chociaż sama nie robię lepszych :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Oscarek łapkę ślicznej Laleczce zasyła:)[/QUOTE]
Mik dziękuje :)
[quote name='vaness']bo czerwony jest taki dziewczęcy :) a co do zdjęć to mi się każdego podobają:cool3: chyba lepiej że ci słodzę nie ??:diabloti: niż bym miała pisać ależ brzydkie zdjęcia - chociaż sama nie robię lepszych :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Czerwony dziewczęcy? Może raczej różowy, czy fioletowy, błękitny... Czerwony jest dla mnie raczej neutralny, tak jak zielony zresztą :)
I wcale nie lepiej, cenię sobie szczerość... :eviltong:

Posted

kamilka91 napisał(a):
[...]Może raczej różowy, czy fioletowy, błękitny... Czerwony jest dla mnie raczej neutralny, tak jak zielony zresztą :)

Eej, mój pies chodzi w błękicie :diabloti:

Posted

mój nie miał chyba tylko jeszcze niczego różowego i fioletowego :D chciałam w kwiatki , ale jednak wiochy nie będę robić :) a co do zdjęć Kamilo to są naprawdę ładne i już nie marudź! :*

Posted

vaness napisał(a):
mój nie miał chyba tylko jeszcze niczego różowego i fioletowego :D chciałam w kwiatki , ale jednak wiochy nie będę robić :) a co do zdjęć Kamilo to są naprawdę ładne i już nie marudź! :*

Przecież psu to i tak wszystko jedno... :eviltong: mi by nie przeszkadzało, gdyby pies w kwiatkach chodził... :)
Nie marudzę już...
rasowa2410 napisał(a):
a mój Idiota w zieleniach się obraca xD Ma ZAWSZE zieloną chustkę na szyjce lub bluzeczkę - wszystko HANDMADE

Super, że w zieleniach... :D
Ja właśnie zaczęłam Mikowi sweterek na drutach robić, ale odnoszę wrażenie, że nigdy go nie skończę... :D