kamilka91 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='deer_1987']Mika sie chowala po krzakach :D :D Już jakoś tak ma, że jak jesteśmy z innym psem, to ona ma nas w nosie... I biega sobie gdzieśtam w oddali :) [quote name='deer_1987']http://img685.imageshack.us/img685/8418/dsc02268o.jpg piekny usmiech! Ajla tak cały czas uśmiechnięta :) Świetna z niej psina, a właściciele nie bardzo się nią zajmują... :shake: Zapomniałam wspomnieć, że w lesie natknęliśmy się na niewielki pożar... Nie udało nam się tego ugasić, więc dzwoniliśmy po straż pożarną. Przez ten czas ogień nieco się rozszerzył, tak że musieli drugi wóz wzywać... :roll: A tyle ludzi przechodziło przez dym i nikt nie zwrócił na to uwagi, nie zareagował że coś się pali :shake: Quote
taxelina Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Znieczulica ludzka jest taka popularna :( Quote
Daga&Maks Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 bo tacy już są ludzie, lepiej przejść obojętnie, a las niech się spali :shake: niektórzy nie mają wyobraźni http://img685.imageshack.us/img685/8418/dsc02268o.jpg :loveu: Quote
rasowa2410 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Straszne... PS Kto przyczepia psu do obróżki worki na psie odchody?! D: Niezły pomysł! Mój by sobie jednak o to poplątał łapki... PPS To Michał ma psa?! Skąd go wytrzasnął? Ukradł? (bo to tylko mi przychodzi do głowy...) Quote
kamilka91 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='deer_1987']Znieczulica ludzka jest taka popularna :( [quote name='dagaa111']bo tacy już są ludzie, lepiej przejść obojętnie, a las niech się spali :shake: niektórzy nie mają wyobraźni http://img685.imageshack.us/img685/8418/dsc02268o.jpg :loveu: Eh... no co zrobić... :roll: Dzięki :) [quote name='rasowa2410']Straszne... PS Kto przyczepia psu do obróżki worki na psie odchody?! D: Niezły pomysł! Mój by sobie jednak o to poplątał łapki... PPS To Michał ma psa?! Skąd go wytrzasnął? Ukradł? (bo to tylko mi przychodzi do głowy...) Mika nie pozwala sobie przyczepiać takich rzeczy do obroży :D ile czasu musiałam ją przyzwyczajać do adresówki... :roll: Nie ma psa. Ayla to pies jego sąsiadów, on go czasem pożycza ;) Quote
kalyna Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 my też mamy taką kosteczkę na woreczki, ale nie wpadłam na to, aby założyć na obroże :D i dobrze, ze zadzwoniłaś po straż, bo przynajmniej ocaliłaś jakąś część drzew :) ooo to jest twój wkład w naturę :) Quote
Vilena Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 kalyna napisał(a):my też mamy taką kosteczkę na woreczki, ale nie wpadłam na to, aby założyć na obroże :D Też mam taką samą fioletową, ale przypiąć ją do obroży? Niee... :lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 O zesz.... ile zdjec :loveu: Baw sie duzo i eksperymentuj, zdjecia beda coraz lepsze :razz: Quote
ania90 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 u mnie Lolek dostal taka kostke z woreczkami do wyprawki wiec tez ja mamy kol czarny:) Quote
rasowa2410 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Masz i się ciesz! Żebyś już nie była taka smutna! Może to co teraz wkleję nie jest zbyt zabawne, ale to jedyne powiązanie w googlach, gdy wpisałam "śmieszny dalmatyńczyk" :D Widzisz, jak się DLA CIEBIE wysilam? :D tak w przyszłości będzie wyglądało twoje dziecko: to Ci kupię na 40. urodziny: tak będą ubrani goście na Twoich 40. urodzinach :D: tak będzie wyglądał Twój następny dalmat (oczywiście ze schroniskaaaa!!!): (muszę przyznać, że jest słodki) Quote
rasowa2410 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 a to jest WIESZAK KUCHENNY! (też dostaniesz na 40. urodzinki) ---> w dupkę trzeba mu włożyć ręcznik: Tylko uwaga! Kiedyś takiemu, w sklepie zamiast ręcznika z ciekawości włożyłam w dupkę palec ... i nie mogłam go wyjąć! :oops: Lepiej nie eksperymantować z psimi odbytami!!! Na szczęście, kasjerka mi pomogła Oczywiście i tak nic nie pobije jamola - Kabanosa z bajki Sezon na misia! Quote
kamilka91 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Pomysł z kosteczką nie był mój :eviltong: Ten pies ponoć tak zawsze ;) Figa, witamy po długiej nieobecności :multi: i dziękuję za wsparcie... :) Rasowa... Czasem słów mi brak na Ciebie :lol: Dziękuję za poprawę humoru! ;) Quote
rasowa2410 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 kamilka91 napisał(a): Rasowa... Czasem słów mi brak na Ciebie :lol: Dziękuję za poprawę humoru! ;) Bo ja jestem w tym najlepsiejsza :D :) PS Lepiej jednak nie kupuj tego wieszaka z psim tyłkiem - zbyt niebezpieczny :D Znając Ciebie, ty też byś tam włożyła paluch. Quote
kalyna Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 rasowa, ale ześ zaszalała :) jestem pełna podziwu i gratuluję pomysłu :) oby takich ludzi było więcej :lol: Quote
sunshine Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 sasasa Ayla sama po sobie sprzata?:D Quote
kamilka91 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 rasowa2410 napisał(a):Bo ja jestem w tym najlepsiejsza :D :) PS Lepiej jednak nie kupuj tego wieszaka z psim tyłkiem - zbyt niebezpieczny :D Znając Ciebie, ty też byś tam włożyła paluch. Wiesz, że im bardziej mnie do czegoś zniechęcasz, tym bardziej chcę to zrobić? :eviltong: kalyna napisał(a):rasowa, ale ześ zaszalała :) jestem pełna podziwu i gratuluję pomysłu :) oby takich ludzi było więcej :lol: Rasowej się po prostu nuuuudzi... :eviltong: Do nauki byś się wzięła! :D No ale fakt, lubię takich ludzi - pozytywnie zakręconych... :) sunshine napisał(a):sasasa Ayla sama po sobie sprzata?:D No jasne :razz: A Shira nie? Jak Ty sobie psa wychowałaś... :shake: :lol: Quote
Vilena Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Zapraszam na wątek dzielnej suni, która mimo zagłodzenia jest matką dla szczeniaczka sieroty: http://www.dogomania.pl/threads/217975 Quote
rasowa2410 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 GRATULUJĘ przejścia trasy dogtrekkingowej! :happy1::-o Też się kiedyś tam z Wami zabiorę... może kiedyś...ale chyba jednak raczej nie... jeszcze by mnie musieli na noszach do domu nieść, bo po 3 km bym im padła :eviltong::evil_lol: Do zobaczenia, do jutra ;) Quote
kamilka91 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Dzięki :) Ja Cię mogę nieść całą trasę, może dostałabym jakiś bonus za to... :D O, będziesz jutro? Przyjdziesz popatrzeć, jak się nade mną pastwią? :eviltong: Quote
rasowa2410 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 kamilka91 napisał(a): O, będziesz jutro? Przyjdziesz popatrzeć, jak się nade mną pastwią? :eviltong: Znasz tekst piosenki Franka? "Nie rycz, Mała, nie rycz! Ja znam te wasze numery... " Będę robić zdjęcia (żeby też utrwalić, co też tam na tej Jezuickiej będzie się działo...) Quote
kamilka91 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Znam znam :) postaram się... :lol: No to proszę, nie rób zdjęć, kiedy będę linczowana... :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 miłego popołudnia życzymy i mizianki zasyłamy:) Quote
rasowa2410 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ha! I kto tu był "linczowany"?! PS Chciałabym trochę naprostować, bo zapomniałam tego zrobić na spotkaniu. Ta sprawa z Panią ze Szczecina to nieprawda. I wcale się nie podawałam za pracownika :shake: A do tego to była wina pracowników bo powiedzieli, że rezerwuje się tylko szczenięta! :crazyeye::shake: Czuję się urażona :roll: Quote
vaness Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 a ty cały czas tego przeżyć nie możesz ;) :D w ogóle na spotkaniu na 230 osób było mało , można powiedzieć że nikt ... Quote
Recommended Posts