kamilka91 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Rasowa, wiem, jak to zrobć, ale nie idzie. Nie rozumiesz? Kalyna - co oglądam zdjęcia Ciapka, to sobie myślę, że on mi Kapsla przypomina :D Quote
rasowa2410 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='kalyna']a po avku widzę, że Twój psiak podobny pyszczek ma do Ciapka....:lol: Ach rzeczywiście! Oczywiście Kapsel ma 100000 razy większe uszy. Nawet MMNP jego nie pobiła! Mój piesio wymiata! :D Na drugie powinien mieć ksywkę Gacek ;) Rasowa, wiem, jak to zrobć, ale nie idzie. Nie rozumiesz? Widocznie przeznaczenie chce, żeby Twój wątek był zatytuowany MMNP :D :D :D :D Quote
kamilka91 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Karolciu, idź już może lepiej spać, bo bzdury wypisujesz... :eviltong: Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 nie zawsze dziala zmiana w ten spsob ale napisz tu http://www.dogomania.pl/threads/197741-Pro%C5%9Bby-o-przeniesienie-w%C4%85tk%C3%B3w-i-zmian%C4%99-tematu Quote
kalyna Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kamilka91 napisał(a): Kalyna - co oglądam zdjęcia Ciapka, to sobie myślę, że on mi Kapsla przypomina :D rasowa2410 napisał(a):Ach rzeczywiście! Oczywiście Kapsel ma 100000 razy większe uszy. Nawet MMNP jego nie pobiła! Mój piesio wymiata! :D Na drugie powinien mieć ksywkę Gacek ;) widzę, że nie tylko ja zauważyłam podobieństwo :) Bo Ciap ma uszy takie śmieszne stercząca, coś podobnego do staffika :) Quote
rasowa2410 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kamilka91 napisał(a):Karolciu, idź już może lepiej spać, bo bzdury wypisujesz... :eviltong: I KTO TO MÓWI?! :lol: TA, CO NAWET TYTUŁU POSTA NIE MOŻE ZMIENIĆ! xD :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rasowa2410 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Kamila! Kobieto! TY MNIE DZISIAJ WYKOŃCZYŁAŚ! Właśnie nie dość, że padam na pysk (aktualnie zaraz idę spać :evil_lol:) to jeszcze powoli dostaję chrypki. Dla tych, nie-wtajemniczonych: Z Kamilą dziś przebiagłam spory odcinek (żeby się nie spóźnić na autobus). Oczywiście mnie do tego nie zmuszała, ale nadała takie tempo, że chwilami miałam świadomość, że przekraczamy prędkość światła :diabloti: Pozazdrościć mogę jedynie kondycji Kamili. :oops::oops::oops: bo ja to jestem jak staruszka :oops::oops::oops: Quote
kamilka91 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='deer_1987']nie zawsze dziala zmiana w ten spsob ale napisz tu http://www.dogomania.pl/threads/197741-Pro%C5%9Bby-o-przeniesienie-w%C4%85tk%C3%B3w-i-zmian%C4%99-tematu Dzięki wielkie :) [quote name='kalyna']widzę, że nie tylko ja zauważyłam podobieństwo :) Bo Ciap ma uszy takie śmieszne stercząca, coś podobnego do staffika :) :) Ale jeszcze bardziej przypomina mi psa naszej (mojej i rasowej) znajomej ;) (chodzi mi o Madziową Misię :)) Tak czy owak uroczy z niego psiak :loveu: [quote name='rasowa2410']I KTO TO MÓWI?! :lol: TA, CO NAWET TYTUŁU POSTA NIE MOŻE ZMIENIĆ! xD :diabloti::diabloti::diabloti: Ojj, daj spokój... :oops: :D [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:) [quote name='dagaa111']witamy się weekendowo :) Dzień dobry :loveu: [quote name='rasowa2410']Kamila! Kobieto! TY MNIE DZISIAJ WYKOŃCZYŁAŚ! Właśnie nie dość, że padam na pysk (aktualnie zaraz idę spać :evil_lol:) to jeszcze powoli dostaję chrypki. Dla tych, nie-wtajemniczonych: Z Kamilą dziś przebiagłam spory odcinek (żeby się nie spóźnić na autobus). Oczywiście mnie do tego nie zmuszała, ale nadała takie tempo, że chwilami miałam świadomość, że przekraczamy prędkość światła :diabloti: Pozazdrościć mogę jedynie kondycji Kamili. :oops::oops::oops: bo ja to jestem jak staruszka :oops::oops::oops: Yyy... :shock: Karolciu... my przecież tylko szłyśmy... :eviltong: Quote
rasowa2410 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kamilka91 napisał(a):Yyy... :shock: Karolciu... my przecież tylko szłyśmy... :eviltong: Ale mnie teraz zawstydziałaś... hihihi Ty byś była dobra do ucieczki przed tymi naszymi bydgoskimi dzikami! Quote
kamilka91 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Nienie, uciekać przed dzikami nie mam ochoty... :lol: Zresztą nie mam teraz kondycji - sezon dogtrekkingowy się kończy... :eviltong: Quote
kamilka91 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Dodaję fotki z dzisiejszego spacerku :) Większość przedstawia Aylę ;) Mik jakoś wyjątkowo nie chciała dziś współpracować :shake: Quote
kamilka91 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 I dwie rozmazane Miki na koniec... :oops: Pozdrawiamy Kamila&Mik Quote
taxelina Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 http://img685.imageshack.us/img685/8418/dsc02268o.jpg piekny usmiech! http://www.dogomania.pl/threads/111520-Mika-moja-nakrapiana-pociecha?p=17991818&viewfull=1#post17991818 Quote
Recommended Posts