Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale dużo zdjęć... to fakt, że dawno mnie tu nie było, ale staram się wszystko nadrobić :)
A jak masz ustawione iso to im niższe tym lepiej :) no i każdy się kiedyś uczył robić fotki, to nie jest tak,że masz aparat i od razu wszystkie zdjęcia będą udane :) ja się tam pocieszam, bo czasem to mi tragiczne wychodzą :D

I ale Mika ma duuużo kolegów i koleżanek :) ma przynajmniej z kim się bawić i te szaleństwa :loveu:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
super foteczki:)

Paula03 napisał(a):
Nie narzekaj! Zdjęcia są bardzo fajne :loveu:

Dzięki :)
kalyna napisał(a):
ale dużo zdjęć... to fakt, że dawno mnie tu nie było, ale staram się wszystko nadrobić :)
A jak masz ustawione iso to im niższe tym lepiej :) no i każdy się kiedyś uczył robić fotki, to nie jest tak,że masz aparat i od razu wszystkie zdjęcia będą udane :) ja się tam pocieszam, bo czasem to mi tragiczne wychodzą :D

I ale Mika ma duuużo kolegów i koleżanek :) ma przynajmniej z kim się bawić i te szaleństwa :loveu:

Wiem, że im mniejsze ISO tym lepiej :) Ja te wszystkie podstawy teoretyczne mniej-więcej znam, tylko ciągle zapominam o nich podczas robienia zdjęć... :roll: :D

No, trochę ich jest :) Wiem, gdzie muszę iść, żeby spotkać kogoś z psem :)

Posted

unikatowydiament napisał(a):
głaski zasyłamy:)

Dziękujemy :)
rasowa2410 napisał(a):
ładne zdjęcia Kamilko ;) - bo po co mam odbiegać od innych?

Musiałaś tę drugą część dodać? :eviltong:

Posted

kamilka91 napisał(a):

Musiałaś tę drugą część dodać? :eviltong:

OCZYWIŚCIE! Myślę, że Mika Moja Nakrapiana Pociecha ( w skrócie od teraz będę ją nazywała MMNP) sobie na to zasłużyła. A i tak jest ładna - bo wygląda jak rasowy dalmatyńczyk...

Nigdy niezapomnę naszego wspólnego spacerku - ciągle się wszyscy patrzyli na MMNP a na Kapsla NIKT się nie spojrzał... I ta mała dziewczynka:
-Ojej, to jest dalmatyńczyk!
...
Jakby Kapsla w ogóle nie zauwarzyła ;( FOCH! Przecież on też jest psem! Dlaczego nikt nie powiedział:
-Ojej! Jaki śliczny mieszaniec jamnika! A jakie ma słodkie, krótkie łapki! Jest UROCZY!

To był nasz pierwszy i ostatni spacerek xD

Posted

kamilka91 napisał(a):
No cóż, Twoja strata... :eviltong:

Nie śmiej się z MMNP - nie mogę zmienić tytułu... :roll:

edytuj pierwszy post i wejdź w edycję zaawansowaną i wtedy może zmienić tytuł na nowy :)

rasowa to samo mam jak idę z Sonią i Ciapkiem :( chociaż dzisiaj Pani u wet go bardzo chwaliła.. :)

Posted

Jak to możliwe!? Popatrz uważnie jeszcze raz. Musisz koniecznie mieć zaawansowaną edycję. I u góry jest pasek z tytułem (tam wpisujesz zmieniony). To taaaakie proste! :D :D :D

chociaż dzisiaj Pani u wet go bardzo chwaliła

Moja wet zawsze mówi do Kapsla "Misiak" UROOOOCZE!!!

Posted

rasowa2410 napisał(a):

Moja wet zawsze mówi do Kapsla "Misiak" UROOOOCZE!!!

jakie to miłe, że ktoś zwraca uwage na kundelki :loveuL
a po avku widzę, że Twój psiak podobny pyszczek ma do Ciapka....:lol: