kamilka91 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 No, widać różnicę... :cool3: Nie mam póki co żadnego porządnego programu do obróbki zdjęć... :roll: Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 To w czym obrabiasz? :) tego photoshop mozesz miec trial wersje na 30 dni ;) Quote
kamilka91 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ja się męczę z Picasą :D Miałam kiedyś i nic nie rozumiałam :D :oops: Teraz muszę chyba jeszcze raz spróbować to ogarnąć... :) Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No tak picasa tez ma jakies tam opcje ;) ale c5 mozesz miec po polsku :D jakies nakladki na pewno sa :) albo w necie jest duzo poradnikow :) Quote
kamilka91 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Wiem, że są poradniki... Ale ja zbyt leniwa jestem :D :oops: Dobra, jak usiądę to komputera to się tym zajmę może... :) Zmotywowałaś mnie jakoś :D Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 kamilka91 napisał(a):Wiem, że są poradniki... Ale ja zbyt leniwa jestem :D :oops: Dobra, jak usiądę to komputera to się tym zajmę może... :) Zmotywowałaś mnie jakoś :D Bo czasami sie przydaje ta opcja http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3878526689cb91655866c1103a9d3c597-7bbda.html http://help.adobe.com/en_US/photoshop/cs/using/WSfd1234e1c4b69f30ea53e41001031ab64-765da.html Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nie ma sprawy :) Ja juz sobie ustawilam zeby wyswietlacz byl na max jasny :razz: i teraz juz nie mam przepalonych jak zgrywam na komputer bo wyswietlacz "dobrze" pokazywal :razz: Quote
Vilena Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 http://img810.imageshack.us/img810/6262/dsc01869et.jpg Super zdjęcia, co Ty wypisujesz, że Ci się na nie patrzeć nie chce, mi się bardzo podobają! :) Quote
kamilka91 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ok, to muszę ogarnąć, jak to zmienić :D dzięki za radę ;) Quote
kamilka91 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Vilena napisał(a):http://img810.imageshack.us/img810/6262/dsc01869et.jpg Super zdjęcia, co Ty wypisujesz, że Ci się na nie patrzeć nie chce, mi się bardzo podobają! :) Kaja10014 napisał(a):Strasznie fajne fotki :loveu: Dziękuję... :loveu: Quote
Paula03 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nie narzekaj! Zdjęcia są bardzo fajne :loveu: Quote
kalyna Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ale dużo zdjęć... to fakt, że dawno mnie tu nie było, ale staram się wszystko nadrobić :) A jak masz ustawione iso to im niższe tym lepiej :) no i każdy się kiedyś uczył robić fotki, to nie jest tak,że masz aparat i od razu wszystkie zdjęcia będą udane :) ja się tam pocieszam, bo czasem to mi tragiczne wychodzą :D I ale Mika ma duuużo kolegów i koleżanek :) ma przynajmniej z kim się bawić i te szaleństwa :loveu: Quote
kamilka91 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 unikatowydiament napisał(a):super foteczki:) Paula03 napisał(a):Nie narzekaj! Zdjęcia są bardzo fajne :loveu: Dzięki :) kalyna napisał(a):ale dużo zdjęć... to fakt, że dawno mnie tu nie było, ale staram się wszystko nadrobić :) A jak masz ustawione iso to im niższe tym lepiej :) no i każdy się kiedyś uczył robić fotki, to nie jest tak,że masz aparat i od razu wszystkie zdjęcia będą udane :) ja się tam pocieszam, bo czasem to mi tragiczne wychodzą :D I ale Mika ma duuużo kolegów i koleżanek :) ma przynajmniej z kim się bawić i te szaleństwa :loveu: Wiem, że im mniejsze ISO tym lepiej :) Ja te wszystkie podstawy teoretyczne mniej-więcej znam, tylko ciągle zapominam o nich podczas robienia zdjęć... :roll: :D No, trochę ich jest :) Wiem, gdzie muszę iść, żeby spotkać kogoś z psem :) Quote
rasowa2410 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ładne zdjęcia Kamilko ;) - bo po co mam odbiegać od innych? Quote
kamilka91 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 unikatowydiament napisał(a):głaski zasyłamy:) Dziękujemy :) rasowa2410 napisał(a):ładne zdjęcia Kamilko ;) - bo po co mam odbiegać od innych? Musiałaś tę drugą część dodać? :eviltong: Quote
rasowa2410 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 kamilka91 napisał(a): Musiałaś tę drugą część dodać? :eviltong: OCZYWIŚCIE! Myślę, że Mika Moja Nakrapiana Pociecha ( w skrócie od teraz będę ją nazywała MMNP) sobie na to zasłużyła. A i tak jest ładna - bo wygląda jak rasowy dalmatyńczyk... Nigdy niezapomnę naszego wspólnego spacerku - ciągle się wszyscy patrzyli na MMNP a na Kapsla NIKT się nie spojrzał... I ta mała dziewczynka: -Ojej, to jest dalmatyńczyk! ... Jakby Kapsla w ogóle nie zauwarzyła ;( FOCH! Przecież on też jest psem! Dlaczego nikt nie powiedział: -Ojej! Jaki śliczny mieszaniec jamnika! A jakie ma słodkie, krótkie łapki! Jest UROCZY! To był nasz pierwszy i ostatni spacerek xD Quote
kamilka91 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 rasowa2410 napisał(a): To był nasz pierwszy i ostatni spacerek xD No cóż, Twoja strata... :eviltong: Nie śmiej się z MMNP - nie mogę zmienić tytułu... :roll: Quote
kalyna Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 kamilka91 napisał(a):No cóż, Twoja strata... :eviltong: Nie śmiej się z MMNP - nie mogę zmienić tytułu... :roll: edytuj pierwszy post i wejdź w edycję zaawansowaną i wtedy może zmienić tytuł na nowy :) rasowa to samo mam jak idę z Sonią i Ciapkiem :( chociaż dzisiaj Pani u wet go bardzo chwaliła.. :) Quote
kamilka91 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 To nic nie daje, tytuł wątku wciąż zostaje taki sam - zmieniam tylko tytuł pierwszego posta... :roll: Quote
rasowa2410 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jak to możliwe!? Popatrz uważnie jeszcze raz. Musisz koniecznie mieć zaawansowaną edycję. I u góry jest pasek z tytułem (tam wpisujesz zmieniony). To taaaakie proste! :D :D :D chociaż dzisiaj Pani u wet go bardzo chwaliła Moja wet zawsze mówi do Kapsla "Misiak" UROOOOCZE!!! Quote
kalyna Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 rasowa2410 napisał(a): Moja wet zawsze mówi do Kapsla "Misiak" UROOOOCZE!!! jakie to miłe, że ktoś zwraca uwage na kundelki :loveuL a po avku widzę, że Twój psiak podobny pyszczek ma do Ciapka....:lol: Quote
Recommended Posts