Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vanillka pozuje:

I czas do domu... (kiedy mój tata po nas przyjechał, Mika wsiadła do bagażnika i już nie chciała wysiadać :D)

Nareszcie to ogarnęłam i teraz będę mogła wrzucać bieżące zdjęcia :)

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję wszystkim za odwiedziny ;) :multi:
Rok akademicki się zaczął i teraz mam mało czasu na dogo/zdjęcia/psa ogólnie :oops:
[quote name='rasowa2410']to "lustro" robi świetne zdjęcia! No no no... pozazdrościć wyprawy :)
No i do tego talent Kinii ;)
Żaden aparat sam zdjęć nie robi... O czym sama się teraz przekonuję... :roll:
Wreszcie kupiłam upragnioną lustrzankę. A dzisiaj płaczę ze śmiechu jak widzę, jakie zdjęcia robię... :D

Wrzucam kilka - bo chcę mieć na pamiątkę moje pierwsze lustrzankowe próby... ;)

Wiem, że są okropnee... :lol: Ale może kiedyś się nauczę... :)

Posted

Nieno, na psa znajduję czas, codziennie ma spacer co najmniej godzinny ;) Ale to zazwyczaj wieczorem, bo dość późno kończę, więc trudno o jakieś fotki... :roll:
A niestety muszę ustalić jakieś priorytety, i studia są dla mnie ważniejsze niż zdjęcia... ;)

Posted

[quote name='kamilka91']
A niestety muszę ustalić jakieś priorytety, i studia są dla mnie ważniejsze niż zdjęcia... ;)[/QUOTE]
ja mam czas na fotki w week :)
w sumie to ja powinnam bardziej przykładać się do studiów :(

Posted

[quote name='Vilena']
A jaki masz aparacik? Bo też się przymierzam do kupienia :siara:[/QUOTE]
Exif prawde Ci powie :razz:

Image Description = SONY DSC
Camera Make = SONY
Camera Model = SLT-A35

Posted

[quote name='Vilena']http://img846.imageshack.us/img846/8807/dsc00157rp.jpg ej super fotka, co Ty gadasz, że nie :cool2:
A jaki masz aparacik? Bo też się przymierzam do kupienia :siara:
Czytałam już gdzieś, że się przymierzasz... :cool3: Chyba w deerowej galerii ;)
[quote name='deer_1987']Exif prawde Ci powie :razz:

Image Description = SONY DSC
Camera Make = SONY
Camera Model = SLT-A35
Dzięki za zastępowanie mnie :D
[quote name='Kaja10014']Jak na pierwsze zdjęcia to super ci wychodzą :) Gratuluję lustra, choć sama preferuję Nikony i Canony ;)
Dziękuję :)
Ja niby też... ale nie było w sklepie tego co chciałam, a sprzedawczyni mnie przekonała, i w sumie... nie narzekam ;)
[quote name='WeronikaM']http://img28.imageshack.us/img28/4899/dsc0346ue.jpg
super :D:D
Dzięki ;)

Posted

A jaki mialas w planach co go nie bylo? nie wiem jak z sony ale np ja mialam tylko rok lustrzanke olympusa bo byl problem z obiektywami... za maly wybor w niskiej cenie i tylko olympus a tak mam i tamron i sigma. no i jednak jakos inna w canon niz takim tanim olympus.

Posted

Planowałam Nikosia d3100.
;)
Właśnie ponoć do Sony jest duży wybór obiektywów w przystępnej cenie, i ogólnie te obiektywy tańsze niż do Nikonów czy Canonów. ;)
Ale szczerze mówiąc jak jest naprawdę to nie wiem, a na pewno minie jeszcze kupa czasu zanim będzie mnie stać na jakikolwiek obiektyw...

Posted

kamilka91 napisał(a):
Planowałam Nikosia d3100.
;)
Właśnie ponoć do Sony jest duży wybór obiektywów w przystępnej cenie, i ogólnie te obiektywy tańsze niż do Nikonów czy Canonów. ;)
Ale szczerze mówiąc jak jest naprawdę to nie wiem, a na pewno minie jeszcze kupa czasu zanim będzie mnie stać na jakikolwiek obiektyw...

Na poczatek na pewno sony i podobne tansze starcza :diabloti: ja zmienilam z olympus tylko dlatego ze byl juz canon w domu i mozemy sie wymieniavc obiektywami :)

Posted

[quote name='deer_1987']Na poczatek na pewno sony i podobne tansze starcza :diabloti: ja zmienilam z olympus tylko dlatego ze byl juz canon w domu i mozemy sie wymieniavc obiektywami :)
Ale ja nie zamierzam robić jakichś superświetnych, niby profesjonalnych zdjęć. Na takie moje pstrykanie Sony w zupełności wystarczy ;)
[quote name='Kaja10014']Trza było na Nikosia poczekać :diabloti:

[quote name='Vilena']Właśnie :diabloti:
Ale ja wcale nie narzekam, chyba zaczynam się już z moim Sonusiem dogadywać ;) I jestem z niego zadowolona ;)

Kilka zdjęć z niewiemkiedy, nie mam czasu focić... :roll:

Powinnam to przyciąć, ale ten śmieszny program mam na drugim komputerze, więc wyedytuję to w wolnej chwili... :eviltong: