Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz przy działce mamy las, gdzie chadzamy na spacery ;) Mika nauczyła się już nie załatwiać w ogródku, tylko na zewnątrz 8)

Rzadko z nią tam jeżdżę niestety, bo to kopacz okropny i drzewoobgryzacz jest... :roll:

Posted

[quote name='deer_1987']ale zadowolona :)
[quote name='agrazka']piękne foty, aż miło popatrzeć na zadowoloną kropkę :)
:)
[quote name='Vilena']http://img7.imageshack.us/img7/6071/p3107111419.jpg
Stooopa :D

Rudiś też tak robi, załatwia się tylko poza naszą działką :D Miowej na razie to wszystko jedno ;)
No pewnie, przecież to nie ona sprząta potem, to co się będzie wysilać :D
[quote name='Kaja10014']http://img232.imageshack.us/img232/3086/p310711112903.jpg
wariatka :D

http://img3.imageshack.us/img3/6612/p310711113601.jpg
trzyma linię :cool3: i te gładkie cętki :loveu:
Nie, nie trzyma linii... Strasznie mi się roztyła, chyba przez nadmorskie dzieciaki - wszystkie chciały kropkę nakarmić. Na tych zdjęciach aż tak bardzo tego nie widać... Ale jak robię jak siedzi, szczególnie tyłem... :diabloti:

A już w ogóle przy Toli - mojej bardzo chwilowej tymczasowiczce - wyglądała jak tłuste krówsko :roll:

Posted

E tam, przy Soplu Mika wygląda jak anorektyczka :evil_lol:

Jak się zbierze porządnie luźną skórę, która została po niepotrzebnych kilogramach to jest pół Sopla mniej.

Posted

[quote name='Paula03']Nie wygląda na grubą :loveu:
Nie?

:evil_lol:
Teraz jest jeszcze gorzej... :siara:

[quote name='Kaja10014']E tam, przy Soplu Mika wygląda jak anorektyczka :evil_lol:

Jak się zbierze porządnie luźną skórę, która została po niepotrzebnych kilogramach to jest pół Sopla mniej.
Sopel to facet, a Mika zawsze marzyła o karierze modelki... :) Zresztą on już schudł :)

A tak poważnie - muszę się wziąć za odchudzanie nas obu, bo wakacje zdecydowanie nam szkodzą... :diabloti:

Posted

Wzięłyśmy się wreszcie za zrzucanie zbędnych kilogramów - wróciłyśmy do codziennego biegania ;)
W piątek idziemy na dłuższy, dwudziestokilometrowy spacerek, a w sobotę mamy kolejny etap Pucharu Kujawsko-Pomorskiego w Dogtrekkingu (w Inowrocławiu) ;)
W poniedziałek wyjeżdżamy wypocząć i... znowu przytyć, jak nas znam.. :oops:

Zdjęcia sprzed tygodnia - robione w okropnym świetle, więc jakością nie powalają...

Posted

To Krówka, niegdyś mój ulubiony psiak schroniskowy ;) a teraz mój ulubiony psiak 'poschroniskowy' (zaraz po Mice, oczywiście) :)

Dziewczyny świetnie się ze sobą bawią, choć trochę 'ostro' - Mik właśnie od Krowy nauczyła się agresywnych zabaw... :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Wróciłyśmy z kilkudniowego wyjazdu... W tym czasie dużo pracowałam z Miką, podjęłyśmy też pierwsze próby nauczenia się łapania (i rzucania... :oops:) frisbee :) Małej idzie coraz lepiej! :multi:

Mam trochę zdjęć, niestety większość okropnej jakości, bo właśnie zaczęłam się bawić manualem i niewiele mi z tego wyszło... :roll: