Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to fajna sprawa :)
25km to jednak spoooory kawałek :) Ja takie trasy to tylko na pielgrzymkach robiłam ;-) , a jak po takim terenie i to jeszcze z psem,no to już w ogóle trochę hardcore :-P

Posted

Taak, tereny były dość rozmaite. Ja wpadłam po kolana do bajorka, ale... kolega biegł przede mną i wpadł do bagna cały :roll: W pewnym momencie przedzierałam się przez maliny czy inne kolaczaste niewiemco, ręce mam całe pocięte, i oczywiście okazało się, że obok była normalna droga... :roll:

Ale ogólnie to świetna zabawa i wszystkim polecam :cool3:

Posted

o to miałyście fajną wycieczkę :D 25 km to trochę sporo. Mnie kusi żeby kiedyś pójść na zawody w dogtrekkingu, ale najpierw musiałabym trochę popracować nad zachowaniem mojego psa

Posted

[quote name='Kaja10014']No to gratki! :)

[quote name=':: FiGa ::']Ogrrrrromne gratulacje! To sukces :loveu: :klacz:
Dzięki... :)
Sporo trenowałam, ale przy haszczakach i tak wymiękamy... :oops:

Dostałam jeszcze kilka zdjęć:

Bieeegnieeeemy! :cool3:

Posted

Dzięki ;)
Taak, to świetna zabawa i ta atmosfera... :loveu: Cała masa psiarzy, no i przede wszystkim przygoda :cool3:

Tak, były dwa beagle psycholki, ale nie wiem, na jakim dystansie ani jak im poszło. ;)

A, i zapomniałam Ci mówić - jest w schronisku rodowodowa bigielka, nie znasz kogoś, kto by ja chciał? Masa ludzi już się zapisywała i wszyscy zrezygnowali :shake:

EDIT: Luknęłam w wyniki, żeby sprawdzić beagle, i odkryłam, że jednak byłyśmy 4. Tylko im się coś pokićkało, i puchar dostałyśmy :lol:
Beagle - 6 miejsce w kategorii rodzinnej (25 km)

Posted

[quote name='kamilka91']Taa, a ja nie mam w domu szamponu, a dzisiaj to nawet nie ma gdzie kupić... :mad:

Są 3 kategorie - long (50km), mid (25km) i fitness (10km)
My szłyśmy 25km, ale wyszło sporo więcej... :roll:

http://img821.imageshack.us/img821/4852/1011306f.jpg

ale fajna impreza. Też zazdroszcze. Sama bym się chętnie na coś takiego wybrała - może nie w tym roku ( :eviltong:), ale za rok...?:cool3:

Posted

[quote name='kamilka91']Dzięki ;)

Tak, były dwa beagle psycholki, ale nie wiem, na jakim dystansie ani jak im poszło. ;)
psycholki, haha :loveu:

A, i zapomniałam Ci mówić - jest w schronisku rodowodowa bigielka, nie znasz kogoś, kto by ja chciał? Masa ludzi już się zapisywała i wszyscy zrezygnowali :shake:
Wiem o tym, wiem, bo forum beagli już zajęło się ogłoszeniami itd. Z tego co słyszałam, to fajna jest... A możesz coś więcej o niej powiedzieć? Czy nie miałaś z nią kontaktu... Może łatwiej wtedy będzie znaleźć jej dom...?! Kurcze, chętnie bym ją poznała, za 1,5tyg jestem wolna, mogę się z Tobą kiedyś przejechać do schronu? : D

EDIT: Luknęłam w wyniki, żeby sprawdzić beagle, i odkryłam, że jednak byłyśmy 4. Tylko im się coś pokićkało, i puchar dostałyśmy :lol:
Beagle - 6 miejsce w kategorii rodzinnej (25 km)

Haha, ale puchar jest! :)

PS. A ja na wystawę nie dotarłam, bo rano obudziłam się z gorączką :( A jutro...matura :shake:

Posted

[quote name='monika15']zgadzam się z Paulą :) Mika wygląda ślicznie :D
Co do napisu to chyba "Wolontariusz" ;)
http://img215.imageshack.us/img215/4489/1011519.jpg Ach ta mina, która mówi "Coś ty mi założyła" :P
Dzięki ;)
Taak, wolontariusz ;) Będę miała jeszcze zdjęcia jak stoi, tam będzie lepiej widać...
Niestety, trzeba...

[quote name='Mani2000']\gratulacje od mani2000:)
Dzięki ;)
[quote name='nicnasile']psycholki, haha :loveu:

Wiem o tym, wiem, bo forum beagli już zajęło się ogłoszeniami itd. Z tego co słyszałam, to fajna jest... A możesz coś więcej o niej powiedzieć? Czy nie miałaś z nią kontaktu... Może łatwiej wtedy będzie znaleźć jej dom...?! Kurcze, chętnie bym ją poznała, za 1,5tyg jestem wolna, mogę się z Tobą kiedyś przejechać do schronu? : D

Haha, ale puchar jest! :)

PS. A ja na wystawę nie dotarłam, bo rano obudziłam się z gorączką :( A jutro...matura :shake:
Taak, miałam ją raz na spacerze, nazwałyśmy ją Bianka - świetna psina, bardzo fajna, miła, ale niemłoda już... No i chyba jeszcze czeka na sterylizację... :roll:
Jasne, jedź ze mną :cool3:

Jest puchar, ale nie wiem, czy nie będę musiała go zwrócić... Głupio trochę :eviltong:

Ehh, matura... Dasz radę! Najważniejsze to się nie stresować zbytnio, to jakoś pójdzie ;) Powodzenia :)

Posted

Nooo! To jak mogę jechać z Tobą to super :) I jeszcze jakiś spacer z Miką! Koniecznie!
A co do beagielki, sama bym ją wzięła, ale wiadomo... ;-) Niemłoda, a ktoś też widać mógł na niej ładnie zarobić...po czym się wypiął, ehh. :(

Dobra! Spadam się jeszcze pouczyć! Trzymaj kciuki jutro o 9 i o 14, no i podrap Mikę za uchem ode mnie! :)