taxelina Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 http://img863.imageshack.us/img863/8610/1011285.jpg :loveu: Quote
nicnasile Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 No to fajna sprawa :) 25km to jednak spoooory kawałek :) Ja takie trasy to tylko na pielgrzymkach robiłam ;-) , a jak po takim terenie i to jeszcze z psem,no to już w ogóle trochę hardcore :-P Quote
kamilka91 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Taak, tereny były dość rozmaite. Ja wpadłam po kolana do bajorka, ale... kolega biegł przede mną i wpadł do bagna cały :roll: W pewnym momencie przedzierałam się przez maliny czy inne kolaczaste niewiemco, ręce mam całe pocięte, i oczywiście okazało się, że obok była normalna droga... :roll: Ale ogólnie to świetna zabawa i wszystkim polecam :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Woooo gratulacje!! :multi: A jakies miejsce zajelyscie? :cool3: Quote
Daga&Maks Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 o to miałyście fajną wycieczkę :D 25 km to trochę sporo. Mnie kusi żeby kiedyś pójść na zawody w dogtrekkingu, ale najpierw musiałabym trochę popracować nad zachowaniem mojego psa Quote
monika15 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Podziwiam Was ;) Ja nawet gdybym chciała iść najkrótszą trasę to Paco by nie doszedł ;) On po 5km kładzie się i robi bunt :D Quote
kamilka91 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Woooo gratulacje!! :multi: A jakies miejsce zajelyscie? :cool3:[/QUOTE] Same 3., a drużynowo 1. :multi: :razz: Quote
kajkoowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='kamilka91']Same 3., a drużynowo 1. :multi: :razz:[/QUOTE] No to gratki! :) Quote
:: FiGa :: Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ogrrrrromne gratulacje! To sukces :loveu: :klacz: Quote
kamilka91 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Kaja10014']No to gratki! :) [quote name=':: FiGa ::']Ogrrrrromne gratulacje! To sukces :loveu: :klacz: Dzięki... :) Sporo trenowałam, ale przy haszczakach i tak wymiękamy... :oops: Dostałam jeszcze kilka zdjęć: Bieeegnieeeemy! :cool3: Quote
nicnasile Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 no i sie nic nie chwalilas? Gratulacje! :) kurde to musi byc faaaajna sprawa! :) a jakies beagle braly udzial? :loveu: Quote
kamilka91 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Dzięki ;) Taak, to świetna zabawa i ta atmosfera... :loveu: Cała masa psiarzy, no i przede wszystkim przygoda :cool3: Tak, były dwa beagle psycholki, ale nie wiem, na jakim dystansie ani jak im poszło. ;) A, i zapomniałam Ci mówić - jest w schronisku rodowodowa bigielka, nie znasz kogoś, kto by ja chciał? Masa ludzi już się zapisywała i wszyscy zrezygnowali :shake: EDIT: Luknęłam w wyniki, żeby sprawdzić beagle, i odkryłam, że jednak byłyśmy 4. Tylko im się coś pokićkało, i puchar dostałyśmy :lol: Beagle - 6 miejsce w kategorii rodzinnej (25 km) Quote
Vilena Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ale Wam zazdroszczę!!! http://img3.imageshack.us/img3/3628/p1180737k.jpg Super! Też chciałam próbować, ale chore serduszko pokrzyżowało nam plany, nie możemy pozwalać sobie na tak długie dystansy :placz: Gratulacje!!! :cool1: Quote
monika15 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 No to gratulacje :D świetnie Wam poszło ;) Na zdjęciach wszystkie psiaki zadowolone :) Quote
kamilka91 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Dziękujemy ;) A dzisiaj Mika dzielnie kwestowała na rzecz bydgoskiego schroniska: I znowu jechała tramwajem... :cool3: Quote
Paula03 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 http://img215.imageshack.us/img215/7361/1011505.jpg Ładnie jej w różowym ;) A co tam pisze? :) Quote
Patisa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='kamilka91']Taa, a ja nie mam w domu szamponu, a dzisiaj to nawet nie ma gdzie kupić... :mad: Są 3 kategorie - long (50km), mid (25km) i fitness (10km) My szłyśmy 25km, ale wyszło sporo więcej... :roll: http://img821.imageshack.us/img821/4852/1011306f.jpg ale fajna impreza. Też zazdroszcze. Sama bym się chętnie na coś takiego wybrała - może nie w tym roku ( :eviltong:), ale za rok...?:cool3: Quote
monika15 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Paula03']http://img215.imageshack.us/img215/7361/1011505.jpg Ładnie jej w różowym ;) A co tam pisze? :) zgadzam się z Paulą :) Mika wygląda ślicznie :D Co do napisu to chyba "Wolontariusz" ;) http://img215.imageshack.us/img215/4489/1011519.jpg Ach ta mina, która mówi "Coś ty mi założyła" :P Quote
nicnasile Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='kamilka91']Dzięki ;) Tak, były dwa beagle psycholki, ale nie wiem, na jakim dystansie ani jak im poszło. ;) psycholki, haha :loveu: A, i zapomniałam Ci mówić - jest w schronisku rodowodowa bigielka, nie znasz kogoś, kto by ja chciał? Masa ludzi już się zapisywała i wszyscy zrezygnowali :shake: Wiem o tym, wiem, bo forum beagli już zajęło się ogłoszeniami itd. Z tego co słyszałam, to fajna jest... A możesz coś więcej o niej powiedzieć? Czy nie miałaś z nią kontaktu... Może łatwiej wtedy będzie znaleźć jej dom...?! Kurcze, chętnie bym ją poznała, za 1,5tyg jestem wolna, mogę się z Tobą kiedyś przejechać do schronu? : D EDIT: Luknęłam w wyniki, żeby sprawdzić beagle, i odkryłam, że jednak byłyśmy 4. Tylko im się coś pokićkało, i puchar dostałyśmy :lol: Beagle - 6 miejsce w kategorii rodzinnej (25 km) Haha, ale puchar jest! :) PS. A ja na wystawę nie dotarłam, bo rano obudziłam się z gorączką :( A jutro...matura :shake: Quote
kamilka91 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='monika15']zgadzam się z Paulą :) Mika wygląda ślicznie :D Co do napisu to chyba "Wolontariusz" ;) http://img215.imageshack.us/img215/4489/1011519.jpg Ach ta mina, która mówi "Coś ty mi założyła" :P Dzięki ;) Taak, wolontariusz ;) Będę miała jeszcze zdjęcia jak stoi, tam będzie lepiej widać... Niestety, trzeba... [quote name='Mani2000']\gratulacje od mani2000:) Dzięki ;) [quote name='nicnasile']psycholki, haha :loveu: Wiem o tym, wiem, bo forum beagli już zajęło się ogłoszeniami itd. Z tego co słyszałam, to fajna jest... A możesz coś więcej o niej powiedzieć? Czy nie miałaś z nią kontaktu... Może łatwiej wtedy będzie znaleźć jej dom...?! Kurcze, chętnie bym ją poznała, za 1,5tyg jestem wolna, mogę się z Tobą kiedyś przejechać do schronu? : D Haha, ale puchar jest! :) PS. A ja na wystawę nie dotarłam, bo rano obudziłam się z gorączką :( A jutro...matura :shake: Taak, miałam ją raz na spacerze, nazwałyśmy ją Bianka - świetna psina, bardzo fajna, miła, ale niemłoda już... No i chyba jeszcze czeka na sterylizację... :roll: Jasne, jedź ze mną :cool3: Jest puchar, ale nie wiem, czy nie będę musiała go zwrócić... Głupio trochę :eviltong: Ehh, matura... Dasz radę! Najważniejsze to się nie stresować zbytnio, to jakoś pójdzie ;) Powodzenia :) Quote
nicnasile Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Nooo! To jak mogę jechać z Tobą to super :) I jeszcze jakiś spacer z Miką! Koniecznie! A co do beagielki, sama bym ją wzięła, ale wiadomo... ;-) Niemłoda, a ktoś też widać mógł na niej ładnie zarobić...po czym się wypiął, ehh. :( Dobra! Spadam się jeszcze pouczyć! Trzymaj kciuki jutro o 9 i o 14, no i podrap Mikę za uchem ode mnie! :) Quote
Recommended Posts