kajkoowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Oj, szkoda, że Was nie bedzie ale jeżeli ma być tak duużo zdjęc to poczekam:evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ale ona bielutka :D I czekamy na fotki znad morza ;) Quote
kamilka91 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Coś nie tak dzisiaj mam z dogo :mad: Już 3 raz piszę tego posta :roll: i jak znowu mi nie wyjdzie, to chyba nie dodam tych zdjęć :shake: No więc na początek: Mika na plaży Mika z zachodem w tle Mika z profilu Odpoczywamy Aport! Hops! do wody cdn. Quote
kamilka91 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 C.d. Miki na plaży: Znów zachód... :eviltong: "Gdzie jest pani?" Chłodzimy brzusio ;) "Aleee nuuuudy" Opalamy się... :multi: Quote
kamilka91 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Czy Wy też macie takie problemy z dogo? :shake: Zaraz oszaleję chyba :angryy: C.d.2 Pozdrawiamy :lol: Teraz Mika w jeziorze ;) (czyli cud, bo Mika panicznie bała się wody... :multi:) Moczymy łapki :cool3: Moczymy brzusio :cool3: (+mina 'dalej nie pójdę! :evil_lol:) Na środku jeziora :lol: Odwrót :lol: Quote
kajkoowa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Supe zdjęcia:loveu: Ja nie moge się zalogowac dopóki nie wcisnę ,,zapamiętaj logowanie":shake: Quote
kamilka91 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Ciąg dalszy zdjęć (i problemów z dogo... :roll:) Wszędzie dobrze, ale na kanapie najlepiej :evil_lol: 'Tak mi było wygodnie' Śpioch na kolanach :loveu: Księżniczka oczywiście nie położyła się nigdy na podłodze... :eviltong: Za moment ciąg dalszy moich zmagań z dogo... :cool3: Quote
kamilka91 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 To już końcówka... ;) Mika z nieodłączną przyjaciółką (już trzecią...) świnką Zabawa z 'przyjaciółką' Mika w roli stróża (całkiem nieźle się sprawdzała :evil_lol:) Stróż 2 za moment ostatnia część... :eviltong: Quote
kamilka91 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Oczywiście nie zapomniałyśmy też o szkoleniu... ;) "Mika, siad!" "Przybij piątkę!" "Przybiłam piątkę :cool3:" Relaks na trawce No i na zakończenie zachód... Tylko nie zwracajcie na mnie uwagi :eviltong: Pozdrawiamy Kamila & Mika ;) Quote
Shetanka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://img442.imageshack.us/img442/8678/wicie2009254.jpg urocze :loveu: zachód fajny :p:p:p Quote
Patisa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ciekawe, czy jak ja zabiorę mojego Kropczęsa nad wodę , jakąś większą, to się tez przełamie? ale zazdroszczę Ci wakacji z psem, nic piękniejszego! :loveu: http://img219.imageshack.us/img219/7283/wicie2009007.jpg jak cudna fota...niczym z photoshopu! :crazyeye: http://img22.imageshack.us/img22/3875/wicie2009221.jpg Mikuleczka postanowiła teraz opalić trochę brzucho? :lol: Ja też mam gigantyczne problemy z dogo, w ogóle to taaaki zaszczyt mnie kopnął,z ę po prawie miesiący mnie łąskawie zalogowało :shake: ciekawe czy to jednorazowa łaskawośc czy jeszcze jutro się bede mogła odezwać? :razz: Pozdrawiam! Pati P.S. a z Tobą jaka piękna fota! Szok! http://img34.imageshack.us/img34/4493/wicie2009234.jpg Quote
kamilka91 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Nareszcie udało mi się znaleźć jakiegoś kumpla dla Miki :multi: Dixi to pierwszy pies, który chętnie bawił się z Miką :evil_lol: Na dodatek wciąż się uśmiechał :loveu: 'Tu cię ugryzę!' 'Albo tu!' 'I tu też!' :diabloti: Cudna sunia Kari też chętnie się z nią bawiła :multi: Mika zawsze się wepchnie do zdjęcia :eviltong: Quote
kamilka91 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Chwila odpoczynku... 'Co ty, nie masz już siły?!' Trójka w komplecie :loveu: Zabawy ciag dalszy... :multi: 'Spójrz, jaka jestem czysta! :cool3:' :evil_lol: 'Jaa laaataaam!' :loveu: Na koniec dodam tylko, że Dixi szuka domu (przebywa w DT u mojej przyjaciółki)... ;) I pewnie już dawno ktoś by go przygarnął, gdyby nie fakt, że... jest niewidomy... :roll: Jednak jak widać na zdjęciach, radzi sobie doskonale... Więcej informacji na jego temat: http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-dixi-w-dt-wciaz-szuka-swego-miejsca-na-ziemi-pomoz-135622/ Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 O kurrrczę.... Dixi sprawia wrażenie psa zupełnie normalnego, piękny jest :loveu: Mikulec naturalnie wymiata :loveu: Quote
Patisa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mikucha wygląda jak szczeniaczek na niektórych zdjęciach :cool3: pewnie przez to,z ę ma takie rzadkie kropki ;) a to zdjęcie co sobie ide w trójkę...haha, Mikuchna jaka laska! :loveu: Pozdrawiam ;) Quote
paulina2904 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Dzieńdoberek :cool3: Widziałam focie miki i przyznaję z ręką na sercu ,że pięknie wygląda;) laska ma taką samą swinię jak Bingas (tylko mój ma szarą):evil_lol: i oboje są po przejściach:-( Quote
kamilka91 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Dziekuję za miłe słowa ;) Tak właściwie to zupełnie zapomniałam, że prowadzę jakąś galerię :oops: I strasznie ją zaniedbałam... Niedługo dodam nowe zdjęcia, także ze świnią :evil_lol: (a miała ich już chyba ze 20, ale wytrzymują najwyżej tydzień :diabloti:) A odnośnie tych przejść... Mika raczej niewiele z tego pamięta (mam nadzieję), a Bingo też pewnie niedługo zapomni, otoczony troskliwą opieką i miłością ;) Quote
WeronikaM Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Niedługo dodam nowe zdjęcia, także ze świnią S-U-P-E-R !!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: czekamy z niecierpliwością ;) Quote
paulina2904 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Czekam z równą niecierpliwością co inni dogomaniacy i mikomaniacy:evil_lol: To do kolejnej foty świnki i Miki-laski:cool3: Quote
kamilka91 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Jak się wzięłam wczoraj za zdjęcia, to mi dogo nie chodziła. :mad: Dzisiaj mam problem z imageshack'iem. :roll: Chyba wolą, żebym nie dodawała tych zdjęć :evil_lol: Najpierw zdjęcia stosunkowo stare, których nie miałam okazji wrzucić wcześniej: 'Biegnę do panii!' (Mika w końcu 'zmądrzała' i zaczęła przychodzić na zawołanie :multi:) Moja ślicznotka :loveu: 'Przyniosłam ci kijka! :cool3:' 'Pobawimy się razem?' :loveu: Nigdy nie sądziłam, że obgryzanie kijków może być aż tak przyjemne :evil_lol: (Mika- mina rozkoszy) c.d.n. Quote
Anusia&Saba Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ahh te kijki do obgryzania :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 c.d. Zdjęcia ze Zlotu Kundelków (niestety, niewiele ich, bo oczywiście zapomniałam naładować baterii... :oops:) Poznajemy się Mika zaprzyjaźniła się ze schroniskową Mishą (chociaż początkowo trochę się jej bała). Jej nowa przyjaciółka znalazła dom podczas zlotu :multi: Miczy portret c.d.n. Quote
Recommended Posts