Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jak mam wolne to czas mi tak szybko zleci z Bobim ze wydaje mi sie ze dopiero wstalismy a tu juz wieczor:loveu:
zero nudy:multi: tylko czasem czasu braknie zeby cos zrobic:shake:

Posted

Cudne wiosenne kropeczki:loveu: Kiedyś mi się nie podobały większe psy w szelkach, ale teraz jak tak patrzę na Mikę to aż mnie korci żeby kupić je mojemu rozbójnikowi:lol:

Posted

My mamy szelki ze względu na sport - czasem w obroży ciagnęła tak bardzo, że aż się krztusiła... :roll: W szelkach może sobie swobodnie ciągnąć, nic jej nie uwiera ;)

No i drugi plus - od kiedy kupiłam jej szelki, zaczęłam ją intensywnie szkolić, aż zrozumiała, że szelki=bycie grzecznym (jak ją spuszczam ze smyczy w obroży, nie ma szans, żeby do mnie przyszła... W szelkach przychodzi na każde zawołanie ;))

Posted

Mój tymczasowicz - Pan Kłopot:

To daję w linku, bo wygląda nieco masakrycznie... :-(
http://img850.imageshack.us/img850/2663/1010761.jpg

Pana Kłopot jest kawką. Znalazłam go w ogródku, jak czaił się na niego kot. Biedak próbował latać, ale nie bardzo mu to wychodziło - chyba jest jeszcze za młody. Poza tym z powodu problemu z okiem ma trudności z oceną odległości i po przeleceniu kilku metrów rąbnął w drzewo... :-(

Dostał kilka zastrzyków, smaruję go maścią i zakraplam oczko - mam nadzieję, że to mu coś pomoże.
Na razie jest przerażony, nie chciał nic jeść...

Jutro odwiozę go do zoo, chyba że rodzice się zgodzą zatrzymać go na jeszcze jedną noc. Nie wiem, co może go czekać na miejscu (jak byłam mała przywiozłam tam gołębia, który na moich oczach został pożarty przez lisa... :roll:)

Posted

Pan Kłopot odleciał w siną daaaal... :) Mam nadzieję, że da sobie radę ;)

A tymczasem - wiosna!
Szafirki:

Stokrotka:

Czereśnia :multi:

Mika onieśmielona takim widokiem boi się wyjść z domu... :D