Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vilena']http://img576.imageshack.us/img576/7215/1009521.jpg
Super zdjęcie! :) Pewnie zastanawia się jakby tu wziąć zabawkę, żeby nie trzeba było schodzić z łóżka :lol: :lol: :lol:
:lol:
[quote name='ania90']ta palka z udka co lezy na podlodze a psiak na lozku to zabawka czy przysmak?
Zabawka ;)
[quote name='deer_1987']http://img576.imageshack.us/img576/7215/1009521.jpg
trzeba bylo wstac i jej podac a nie zdjecia robic :razz:
Sadystka ze mnie :D

Posted

agrazka napisał(a):
łóżeczko dalmaty kochają, no jedzenie też :)

Ojj tak, dokładnie... :cool3:
Mika kocha jeszcze dłubanie w uszach, jedzenie, drapanie po brzuszku, jedzenie... i sąsiadkę (bo rzuca jedzenie :D)

Posted

Byłam z Mikiem w lesie, biegała bez kagańca i nic nie zjadła! :multi:
Ale zdjęć nie mam, bo byłam biegać, a ten mój wielki grat by mi przeszkadzał... :roll:
Tylko telefonowe, i jeszcze robione na szybko, więc są jakie są...

:oops:

Posted

[quote name='dagaa111']jak bym mojego psa widziała :D na zabawki w domu nie reaguje, ale jak smakołyk leży na ziemi, to oblizuje się, ślina cieknie, ale z łóżka się nie ruszy, tylko czeka aż ktoś poda :lol:[/QUOTE]
Królewicz miałby sam iść?! Przecież ma od tego ludzi :D
[quote name='ania90']Mika sobie chodzi po balach jak krolewna:)[/QUOTE]
:lol:
[quote name='deer_1987']to wspolne fajne![/QUOTE]
Byłoby fajne, gdyby mnie tam nie było :evil_lol:

Właśnie wróciłam z Miką ze spaceru. Miał być krótki, 15 minut, ale spotkałam pewną psiarę i się zagadałam :oops: i nie zauważyłam, że Mika wleciała tam, gdzie jej nie wolno :roll:
I jeszcze niechcący zahaczyła kagańcem o kija i namordnik wylądował na ziemi... a Mika w nogi :mad: Chwilkę ją wołałam, potem dałam sobie spokój, poczekałam, aby się nieco uspokoiła i wtedy podeszłam na jakiś metr i przywołałam ją. I - ku mojemu zdziwieniu - Mik bez wahania przyszła! :crazyeye:
Fakt, że wcześniej zdążyła zjeść nieco kosteczek i innych pyszności :roll:
Ale i tak cieszę się bardzo, że przyszła, choć nie od razu... Dawniej taka 'zabawa' trwałaby jakieś 4-5h, a tu nagle taka odmiana :multi:

Pozdrawiamy ;)

Posted

Taak :)
Teraz jestem skłonna uwierzyć w to, że Mika też może będzie kiedyś grzeczna... :)

Dzisiejsze fotki - nareszcie znalazłam chwilkę (kosztem fizjologii :roll:) i zabrałam ją na dłuższy spacer... A że pogoda piękna, to i zdjęcia są ;)
Czaimy się...

Brykamy:

Koledzy: