:: FiGa :: Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 kamilka91 napisał(a):Mamy... ;) To odkurzcie ja :D Quote
kamilka91 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Dobra, muszę przeszukać pokój :D Quote
nicnasile Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 haha, Kamila, obejrzałam moje zdjęcia sprzed kilku stron i jestem załamana, musimy zrobić lepsze!! :-) ps. słyszałam, że w bydgoskim schronie jakiś beagle siedzi :( Quote
kamilka91 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Tak, jest, i 3 chętnych na niego. Zdjęcia bardzo chętnie, ale najprędzej za dwa tygodnie. Teraz z Mika jest nie najlepiej... Wczoraj była zaszczepiona i teraz jest cała obolała i osowiała :-( Quote
nicnasile Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No to dobrze, oby tylko trafił w dobre ręce :-) Spoko spoko, ja mam później jakoś rekolekcję. Wątpię by chciało mi się siedzieć cały dzień i się uczyć, więc może wtedy....ale to jeszcze dużo czasu. Niech Mikulec się trzyma dzielnie :-) A jak twoja sesja? Quote
kamilka91 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Rano z Miką było fatalnie. Już o 4 obudziła mnie, piszczała strasznie, 2 godziny stała bez najmniejszego ruchu. :-( Chciałam ją pogłaskać, dotknęłam ją delikatnie a ona pisnęła i odskoczyła... :-( Potem tylko gorzej. Nie mogła się położyć, kilka razy próbowała, ale 'w ukłonie' poddawała się i z piskiem wstawała... Nie mogłam już na to patrzeć, nawet chwilkę po sterylce była w 100 razy lepszym stanie... :-( Jakimś cudem wgrzebała się na łóżko, jak zeszła, to dostała jakichś okropnych drgawek... :-( Potem musiałam lecieć na zajęcia, moi rodzice zostali z nią w domu. A po powrocie czekała mnie niespodzianka... Mika uśmiechnięta i 'roztańczona', poleciała po zabawkę i radocha ogólnie. Dostała jakiś syropik przeciwbólowy i od razu jej lepiej. Doobra, umówimy się jeszcze. ;) A jak sesja? Już zaliczona, i to nawet nieźle, jak na mnie... Quote
taxelina Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Oj dobrze ze juz lepiej ale warto ja obserwowac bo takie cos to moze byc cos powazniejszego :( Quote
kamilka91 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Tak, tyle że nie ja z nią byłam u weta i nie wiem, co on powiedział. Brat przekazał mi jedynie tyle, że dostała syrop... Mam nadzieję, że to jednak nic strasznego... :-( Quote
taxelina Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Wiesz moze sie przeforsowala. A jakies zalecenia macie? brat moze zapomnial sie dowiedziec albo zapisac? latwo zapomniec u weta jak sie jest zdenerwowanym Quote
kamilka91 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Nie, on nie był u weta, była moja mama. A on na pewno o nic nie zapytał, bo to nie jego pies, więc go to nie interesuje... :roll: Mama wróci niedługo, to się wszystkiego dowiem... Quote
taxelina Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No to trzymajcie sie tam! mam nadzieje ze to jakas chwilowa sprawa i przejdzie po odpoczynku :) Quote
nicnasile Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Mika, bez takich żartów prosimy :mad: A co do sesji, gratuluję! :happy1: Quote
kamilka91 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Nucie znowu się pogorszyło trochę, a lek dopiero jutro może dostać... :-( Na tym syropie ma być do piątku, powinno jej do tego czasu przejść. Do prawdopodobnie jakaś reakcja alergiczna na szczepienie czy coś. Dziwne, bo zawsze dostaje to samo i nigdy nic jej nie było... :roll: Quote
:: FiGa :: Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Mikulec nie chorutkaj :calus: Bedzie dobrze :calus: Quote
kamilka91 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Z Nucią lepiej już ;) Teraz większość czasu spędza tak: Quote
Vilena Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Panna wygodnisia :D Cieszę się, że już lepiej! Te nasze kropki potrafią napędzić nam strachu! Quote
YxNinaxY Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Świetnie, że mała czuje się lepiej :) http://img34.imageshack.us/img34/6458/1009190.jpg - prawdziwa dama :) Quote
taxelina Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 http://img34.imageshack.us/img34/6458/1009190.jpg Ale dostojna :) Quote
kamilka91 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Niedługo wrócą rodzice i się skończy... :evil_lol: Ale wczoraj rano pozwolili jej poleżeć na łóżku :crazyeye: Quote
agrazka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 pazurki wypolerowane :) dobrze, że już lepiej sunia się czuje. Rodzice może jeszcze pozwolą kilka dni poleżeć w łóżeczku :) Quote
kamilka91 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Lepiej, dzięki ;) Właśnie zjadła mi skarpetkę, czyli wszystko w normie już :lol: Quote
Vilena Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 kamilka91 napisał(a):Lepiej, dzięki ;) Właśnie zjadła mi skarpetkę, czyli wszystko w normie już :lol: Ha ha :diabloti: Quote
Recommended Posts