Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, jest, i 3 chętnych na niego.

Zdjęcia bardzo chętnie, ale najprędzej za dwa tygodnie.
Teraz z Mika jest nie najlepiej... Wczoraj była zaszczepiona i teraz jest cała obolała i osowiała :-(

Posted

No to dobrze, oby tylko trafił w dobre ręce :-)
Spoko spoko, ja mam później jakoś rekolekcję. Wątpię by chciało mi się siedzieć cały dzień i się uczyć, więc może wtedy....ale to jeszcze dużo czasu. Niech Mikulec się trzyma dzielnie :-)

A jak twoja sesja?

Posted

Rano z Miką było fatalnie. Już o 4 obudziła mnie, piszczała strasznie, 2 godziny stała bez najmniejszego ruchu. :-( Chciałam ją pogłaskać, dotknęłam ją delikatnie a ona pisnęła i odskoczyła... :-(
Potem tylko gorzej. Nie mogła się położyć, kilka razy próbowała, ale 'w ukłonie' poddawała się i z piskiem wstawała... Nie mogłam już na to patrzeć, nawet chwilkę po sterylce była w 100 razy lepszym stanie... :-(
Jakimś cudem wgrzebała się na łóżko, jak zeszła, to dostała jakichś okropnych drgawek... :-(
Potem musiałam lecieć na zajęcia, moi rodzice zostali z nią w domu.
A po powrocie czekała mnie niespodzianka... Mika uśmiechnięta i 'roztańczona', poleciała po zabawkę i radocha ogólnie. Dostała jakiś syropik przeciwbólowy i od razu jej lepiej.

Doobra, umówimy się jeszcze. ;)

A jak sesja? Już zaliczona, i to nawet nieźle, jak na mnie...

Posted

Tak, tyle że nie ja z nią byłam u weta i nie wiem, co on powiedział. Brat przekazał mi jedynie tyle, że dostała syrop...

Mam nadzieję, że to jednak nic strasznego... :-(

Posted

Nie, on nie był u weta, była moja mama. A on na pewno o nic nie zapytał, bo to nie jego pies, więc go to nie interesuje... :roll:

Mama wróci niedługo, to się wszystkiego dowiem...

Posted

Nucie znowu się pogorszyło trochę, a lek dopiero jutro może dostać... :-(

Na tym syropie ma być do piątku, powinno jej do tego czasu przejść.
Do prawdopodobnie jakaś reakcja alergiczna na szczepienie czy coś. Dziwne, bo zawsze dostaje to samo i nigdy nic jej nie było... :roll: