Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
DObrze ze zimno!!!!! Deskaaaa :loveu:

Do deski to śnieg wystarczy! :D a taki mróz jest blee! szczególnie jak się w górach wyciągiem jedzie ! :(

a ja nawet nie mam czasu na deskę iść!! :(

ale w Australii za to mają nieurodzajne gleby! Ależ jestem mądra, haha :-)

Posted

No przestań! :( Samochód mi nie odpalił ostatnio i na basen nie dojechałam :( Teraz zawsze mam stresa, odpali/nie odpali. A Ty takie tekściorki. A twoje kropki nie narzekają na mróz? ;>

Posted

U nas zimno...

Mika łobuzuje mi ostatnio na spacerach :mad: nie chce przychodzić na zawołanie, przestała chodzić przy nodze.
A ostatnio poleciała za jakąś suczką, która strasznie na nią warczała, i za diabła nie mogłam jej odwołać... Przyszła, kiedy już się dosyć napsociła tamtej :evil_lol:

Posted

Ale przed chwilą byłam na superkrótkim spacerku - krótkim, bo się znowu na nią zdenerwowałam. Teraz dla odmiany pognała za kotem (jeszcze tydzień temu bez problemu mogłam ją odwołać w takiej sytuacji...), jedynym kotem na osiedlu, który zamiast uciekać przed psami, rzuca się na nie. Mik ma zadrapany kawałek pysia, chyba uratował ją kaganiec...
Kot w końcu dał za wygraną i zaczął uciekać, ale ten psychiczny pies nie zauważył, że to nie zabawa, tylko walka, i leciał za nim, aż do drzewa... :roll:

Lubię takich szaleńców, ale... nie w chwilach, kiedy szaleją :D