Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro są ;) Ring 6, godzina 12:00 :cool3:
Ja jutro nie mogę, więc muszę jechać na nocną...
A udostępnisz mi zdjęcia dalmatów? Bo w nocy będą tylko 3, a jutro 6 ;)

(Beagle 10:45, ten sam ring, jakbyś pytała :eviltong:)

Posted

Załamałam się, bo na nocnej był tylko jeden dalmat - z Niemiec... :roll:
BLACK PEARL vom Riesblick

Zdjęć z ringu nie mam, bo mój aparat nie podołał :oops:

Potem, jak już się właśnie ubierałam i wychodziłam, przyjechała pani z Czech ze swoimi kropkami... Załamała się, jak się dowiedziała, że już 'po' dalmatach...

Zdążyłam ją tylko zaprowadzić pod ring, cyknąć fotkę i biegłam do domu :roll:
Na zdjęciu - FALCO Petrovicky vitr oraz jego mamusia Judy, czyli KOH-I-NOOR´S LIGHT Raul

I jeszcze coś dla Weroniki:

Jak wrócę, to Ci coś opiszę o beagle'u, bo właśnie mi się przypomniało coś ciekawego ;)

Posted

Ha, dzięki za beagle! :) No i poproszę o to "coś ciekawego" ! :)
Dla Ciebie mam kilka dalmatów, za dużo to ich nie było... zresztą te same nawet :) No i pewnej pani przeszkadzał HAŁAS robiony przez mój aparat, yyy więc już sobie darowałam potem by naprawdę nie rozpraszać psiaków ;)

Posted

Wybacz, ostatnio tylko na chwilkę zaglądam na dogo
Nauka, no i chora jestem... :roll:

To w sumie się nie tyczy beagli, tylko tak ogólnie...
W piątek przyszedł do mnie wnuk sąsiadki, że jego pies rasy beagle właśnie mu uciekł, a on nie może go złapać. Chłopak ma jakieś 11, może 12 lat, więc jak to dzieciak, załamał się strasznie, tym bardziej, że Roni często mu ucieka.
No więc postanowiłam, że wezmę Mikę i się trochę z nim (tzn z beaglem) trochę pobawi, a potem ją przywołam i Roni w tym zabawowym szale przyleci za nią.
No więc psiaki pobiegały, postanowiłam 'zrealizować plan'. Zawołałam Mikę, ona stwierdziła, że na pewno chcę ją złapać, więc chwyciła szybko w pysk jakiś śmieć i zaczęła uciekać. Zawołałam Roniego, który... z największą radością przybiegł :lol:
Oddałam chłopakowi psa, on się ucieszył i poszedł do domu, a ja jeszcze przez 2 godziny próbowałam złapać Mikę... :roll:

To tylko tak odnośnie tego, że Mika jest chyba bardziej popieprzona, niż niektóre beagle ;)