kamilka91 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Posłanko jest duże, za duże. Tylko ona śpi zawsze na 1/3 :cool3: Weronika, zdrowiej sobie... Dzisiaj próbowałam się umówić z Anią od Rudego, i się dowiedziałam, że Rudosz ma łapkę rozwaloną... A ja poprawki, więc też średnio mam czas... Quote
:: FiGa :: Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dasz rade, dasz rade, DASZ!!!! :calus: Quote
kamilka91 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 No i właśnie zawaliłam kolejny egzamin... :roll: Quote
:: FiGa :: Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 I wlasnie dlatego sa poprawki :calus: Quote
kamilka91 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 I właśnie dlatego nie mam czasu na psa... :oops: I żyć mi się odechciewa :oops: A mózg to już tydzień temu przestał mi pracować... Quote
Paula03 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Mika to podobnie jak moja Kati śpi w posłaniu :D Quote
olusia977 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 http://img716.imageshack.us/img716/9420/1008929c.jpg :loveu: słodziak Quote
paulina2904 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dawno się nie tu nie pokazywałam ze względu na ostrą ''naukę'' ; ) Mika jak zwykle piękna ^^ Pozdrawiam Quote
sunshine Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bo mika robi miejsce dla drugiego dalmata:D hehe A co do nauki...wiem co czujesz:) Sesja to okropieństwo. Dasz radę na bank! Co masz do poprawki? Ja swoją na szczęście mam jużw90% za sobą bo czekam na wynik z Anatomii;) Quote
kamilka91 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 paulina2904 napisał(a):Dawno się nie tu nie pokazywałam ze względu na ostrą ''naukę'' ; ) Mika jak zwykle piękna ^^ Pozdrawiam Łączę się z Tobą w bólu... sunshine napisał(a):Bo mika robi miejsce dla drugiego dalmata:D hehe A co do nauki...wiem co czujesz:) Sesja to okropieństwo. Dasz radę na bank! Co masz do poprawki? Ja swoją na szczęście mam jużw90% za sobą bo czekam na wynik z Anatomii;) Taak, na pewno. Ale drugiego łaciatka to ja będę mieć... jak się wyprowadzę. Czyli pewnie nigdy, w każdym razie Mik na pewno do tych czasów nie dożyje... Już prawie nic mi nie zostało, tylko genetyka do poprawy... Trzymam kciuki ;) Quote
sunshine Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 kamilka91 napisał(a):Łączę się z Tobą w bólu... Taak, na pewno. Ale drugiego łaciatka to ja będę mieć... jak się wyprowadzę. Czyli pewnie nigdy, w każdym razie Mik na pewno do tych czasów nie dożyje... Już prawie nic mi nie zostało, tylko genetyka do poprawy... Trzymam kciuki ;) to ja również trzymam kciuki:D Quote
kamilka91 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Zdjęcia Śpiocha (oczywiście - sepia :oops:) Quote
kamilka91 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 I dwa takietam spacerkowe: Może zaraz dorzucę jeszcze jakiś gratis, ale to raczej nie jest dobry pomysł... Quote
Vilena Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 http://img600.imageshack.us/img600/3296/1008978.jpg Śpiąca królewna ;) Powiedz mi jak przyzwyczaiłaś Mikę do kagańca? Bo właśnie próbuję tego z Mią, ale ona w kagańcu zamiast biegać i robić siku na dworze to siada na chodniku i próbuje go ściągnąć, albo patrzy na mnie błagalnym spojrzeniem i nie załatwi się w kagańcu za chol... :shake: Quote
Paula03 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Super te zdjęcia jak ziewa :D A czemu to nie dobry pomysł? Wrzucaj! Quote
kamilka91 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Jak ja przyzwyczaiłam Mikę? Hmm... nie przyzwyczaiłam :D Na początku ubierałam go jej dopiero jak się załatwiła, bo w kagańcu nie chciała... Potem nauczyłam ją, że jak jest w kagańcu to dostaje najlepsze smakołyki, zawsze brałam na spacer mięcho, ser itp. Ale ona i tak stawała i próbowała go zdjąć łapkami... No, teraz jest lepiej - po prostu uznała, że tak musi być. Chociaż i tak mam wszystkie spodnie z tyłu od błoćka brudne, bo Mik trze kagańcem o nogi... :roll: No i biega zawsze z głową w dół, żeby choć delikatnie łapkami zahaczyć - na moje 'nie' przestaje ;) Niee, to miało być zdjęcie ze mną, ale na szczęście jest rozmazane :eviltong: Dzięki ;) Quote
Vilena Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Acha... a wygląda na zadowoloną w tym kagańcu ;) Quote
nicnasile Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kamila, trochę dobrze, że nam dziś nie wypaliło, bo ja zaspałam... :( Dziś pobiłam rekord i wstałam o 15, mój Boże :( Ale i tak czekam na spacerek! :) Quote
kamilka91 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 A taką ładną ekipę udało mi się zebrać... Ehh, no trudno. Mik i tak wróciła cała ubłocona z przyblokowego spacerku, a co dopiero, jakby latała z Rudoszem i innymi, nie poznałabym jej chyba :D Ja wstałam ok. 14 :D Quote
nicnasile Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Haha, no tak. Właśnie wieczorem jak siedziałąm przy kompie i zaczęło padać, to sobie pomyślałam "o nieee". No ale trudno :) Mam w planach wybrać się teraz na walentynkową to może tam coś pofocę :) Quote
Recommended Posts