Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm, kiedyś się ustatkuje to i już może minie mi "dziecinność" moja ;-P

Ej a kiedyś, np w maju mogę np wpaść do schronu i pofocić? Byłam tam 2 razy w życiu, ostatni raz z psem przyjaciela. Do dziś jak się spotykamy wspominamy tamten dzień i cieszymy się, że go nie oddał... Chyba bym sobie tego nie darowała, a tak jest z nami ta łajza, aż dam fote, tak go lubie, mowie do niego, ze jestem jego ciocią http://img267.imageshack.us/img267/7702/pakos.jpg Wiem jestem rąbnieta :-P

Posted

Wiesz, że nawet chciałam Ci to zaproponować? Tylko głupio mi trochę było... :oops:

Bo psom ma kto posprzątać, kto przytulić, wyprowadzić, ogłosić. Tylko zdjęć nie ma kto robić (a przynajmniej nie takich, jak Twoje...), a bez zdjęć to ogłoszenia do bani są...

Śliczny on jest ;)
I nie przejmuj się, to normalne :D

Posted

ha, spoko, kiedyś oglądałam super reportaż ze schroniska jakiegoś i sobie postanowiłam, że pójdę też, ale zobaczymy jak czasowo. Zostało mi 100dni do matury ;-) Kiedyś, jak już będzie ładna pogoda, Ty będziesz miała czas, ja też to podjedziemy razem i coś pofocę :) W ogóle mam jeszcze jeden plan, ale to musi poczekać.

Posted

Zrobione rano na szybko:

W schronisku mój aparat przeżył kilka okropnych chwil :oops: i teraz robi zdjęcia takie... :roll:

Piękne, prawda? :roll:

Muszę poczekać, aż tata wróci z pracy, to może coś wymyśli...

Posted

Coś się stało. Dopadły go wybiegowe psy... :roll: Bo w aparatowym futerale miałam parówki. Miałam je przełożyć przed wejściem na wybieg... :oops:

Za diabła nie da się ustawić ostrości (czy właściwie on uważa, że ustawił ostrość, ale robi zdjęcia jakby zaparowane...) :roll: Nie wiem co jest. Już raz miałam podobnie po zalaniu kolą, ale tamto było wytłumaczalne jakoś, a tu... nie mam pojęcia :shake:

Posted

Tu wygląda jakby zaparowane, jakby coś się tam dostało, ale chyba nie miało co... może przysłona coś nie czai? Ale w sumie ja nie wiem jak działają takie małpki, więc może się w ogóle mylę, bo to co innego niż lustro przecież... Albo ew. obiektywem uderzył aparat, czy coś i szaleje. Oby Ci jeszcze podziałał! :)

Posted

Ja też nie wiem, jak działają te aparaty...
Wciskam przycisk i jest, cała moja wiedza :D

Póki co - muszę czekać na tatę. On go już wiele razy reanimował, więc może tym razem też się uda...

I właśnie dlatego nie mogę mieć lustra. :roll:

Posted

Ee, mogłabyś. Chuchałabyś i dmuchała :D A potem to...już troszkę inaczej ;) Ej 2 tydzień ferii jestem w bdg- da radę jakiś spacerek w większym psim gronie? :) Moze pogoda do tego czasu będzie lepsza :(

Posted

Taak, da radę :)
Większość moich znajomych ma ferie i akurat na drugi tydzień zostaje w domu. Ja, Ania i jeszcze taka jedna już powinnyśmy być po sesji.
Mam nadzieję, że będzie lepsza. To już chyba wolałam śnieg, przynajmniej coś konkretnego było, a nie takie nic... :roll:

Na ten też chuchałam i bałam się go dotknąć. A i tak się niszczył (noo dobra, nie robił tego sam, musiałam mu w tym nieźle pomóc...). No i teraz wygląda jak wygląda oraz działa tak jak działa, czyli nie działa... :roll:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
to Ci nieźle poturbowało aparat :o

http://img843.imageshack.us/img843/6172/1008793l.jpg
zalotne puszczenie oczka :razz:

Na szczęście nie istnieje rzecz, której nie potrafi naprawić mój tata :cool3: (przynajmniej on tak myśli :D:D)

Nie wiem, czy puszczała oczko, czy oślepiłam ją fleszem :D
Paula03 napisał(a):
Biedny aparat.

Już nie ;) Zreanimowany :multi:

Prawdopodobnie coś wpadło mi gdzieś tam do środka, i nie pozwalało się obiektywowi (czy jak to się tam zwie... :oops:) wysuwać do końca. Ten 1 milimetr nie pozwolił aparatowi na właściwe działanie... Tatuś wydostał 'coś' i aparat działa! :multi: :loveu:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Na szczęście nie istnieje rzecz, której nie potrafi naprawić mój tata :cool3: (przynajmniej on tak myśli :D:D)

Wygląda na to, że tato się nie myli co do siebie :lol: Dobrze, że naprawił - gratulacje :evil_lol: