Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mik zjada wszystko, jeśli nie jest na smyczy.
A na moim osiedlu jacyś wspaniałomyślni ludzie wyrzucają kosteczki. Mik potem wymiotuje albo ma okropne zatwardzenie... :roll:
Myślę, że to jednak dla jej dobra...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj niestety znam skądś takie zjadanie...
Chociaż ostatnio muszę przyznać, że rzadziej jej się zdarza, a jak jesteśmy na spacerze same, to tylko czasami, ale jak idzie z nami jakiś pies to niestety Kati wtedy coś odbija i zaczyna szukać jedzenia...

Posted

Aron jak był szczeniakiem pożerał chusteczki... :/
A teraz nauczyłam go, że wszystko co na ziemi i w koszu jest FE i nie rusza :)
Hmmm nie wiem co jest takiego smacznego w chusteczkach... Może to, że słone?

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Kaja :shock: Sopel tez lubi chusteczki? Czy wiesz moze z czego sie to bierze? Przez jakis czas zauwazalam ze chusteczki znikaja az nakrylam Marcelka zujacego jedna z nich :mad:

Od szczeniaka jest to jego ulubiony przysmak. Podejrzewam, że gdybym nagradzała go chusteczkami byłby psim geniuszem :D
Nie mam pojęcia, skąd to się bierze mój poprzedni pies ruszał tylko mięso i kości. A Sopel szaleje za chusteczkami, teraz po wyłonieniu się trawy jestem siłą zaciągana do każdego białego przedmiotu, który potencjalnie mógłby być tą chusteczka.

Posted

No więc właśnie.
Mik po długim i męczącym spacerze pod blokiem ledwo lazła, więc pstanowiłam ją spuścić bez kagańca. Sżła przy nodze i się wcale nie oddalała, nie miała siły już...
Aż nagle coś poczuła, chwyciła i zaczęła uciekać :roll:

A potem przez godzinę w domu mi się dławiła, czy jak to określić... :-( Już chciałam z nią nawet lecieć do mojej wetki - choć lecznica już zamknięta - na szczęście (a jej pecha) wiem gdzie mieszka...

Zdjęcia będą potem, jak dostanę od właścicielki Rudego, bo moje nie nadają się do pokazywania :oops:

Posted

Noo dobra, nie mogę się powstrzymać, dodaję swje zdjęcia przecudnej urody...

Jeżeli komukolwiek uda się rozpoznać na nich psa, to gratuluję :D

To są oczywiście te najmniej rozmazane, nie jesteście nawet w stanie sobie wyobrazić, jak wygląda reszta...

Posted

Wiedziałam, że jak dodam jego zdjęcia do galerii, to wszyscy będą zachwycać się nim, a nie Miką :mad::D
No ale fakt, jest cudny :loveu:

Znałam go jeszcze, jak był w schronisku. Podziwiałam go, jak wyławiał piłki z dna basenu (psiaki mają latem basenik na wybiegu, w którym mogą się ochłodzić, pobawić itp. ;)), już wtedy go uwielbiałam. A teraz jeszcze wyładniał i wygrzeczniał, ideał :loveu:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Wiedziałam, że jak dodam jego zdjęcia do galerii, to wszyscy będą zachwycać się nim, a nie Miką

No ale, że Mika jest cudna to wiadomo przecież ;)

Posted

[quote name='Paula03']Zdjęcia wcale nie są takie złe ;)

A psiaki super! Wszystkie ;)
Dzięki. Widywałam lepsze :lol:
Jak je po spacerku oglądaliśmy, to wszyscy się załamali... I narzekali, że Weronika nie szła z nami, bo na takie zdjęcia liczyli :D:D

Dzięki ;)
[quote name='Katasza']Od kiedy Klusek u mnie zamieszkał ja nie mam lepszych maskotek, wszystkie wyglądają tak
http://img25.imageshack.us/img25/4677/1008708.jpg
Wygłaskaj sunię :)
Mik maskotek nie rusza, chyba że jakąś dostanie. Tej akurat wyjątkowo nie lubiłam, więc znalazłam jakiś sposób, żeby się jej pozbyć :evil_lol:

Wygłaskana :)

Posted

Rudy faktycznie fajny jest :) Ale ja jeszcze mam nadzieję, że i Mika mnie polubi, choć troszkę :D Bo ja ją tam lubię, ale mogłaby być większym świrkiem, ha!

Co do spaceru, kurcze, mogłaś mówić, może by mi pasowało. Jak się będziecie wybierały jakoś, daj znać, może akurat będę mogła :)

Posted

No właśnie niestety to wyszło tak nagle, że nawet nie zdążyłam Cię poinformować...

A Twoje zdjęcia wszyscy tak zachwalają, że chyba Cię na spacerze rozszarpią :evil_lol: