Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Mika to wszystko nadrabia :evil_lol:
Taak, to fakt. Inne psy wychodzą mi jeszcze milion razy gorzej :)
[quote name='Czarna_Owieczka']wszyscy dodając zdjęcia jęczą na jakość, a zdjęcia są świetne, ja to się pod łóżkiem schować powinnam :o

http://img28.imageshack.us/img28/6193/1008590.jpg
a ja myślałam, ze to prawdziwe mięcho :errrr:
Ojj tam, nie narzekaj, piękne zdjęcia robisz! A ostatnie kociaka mnie powaliły ;)

Z prawdziwym mięchem nie stałaby tak spokojnie :D
[quote name='nicnasile']Ej, Kamila, Ty ją wyprałaś? Taka bialutka Mikaaa :loveu:
Nie, miałam wyprać, ale ciągle nie mam na to czasu... :oops: (jutro dwa koła :roll:)
To zasługa flesza :cool3:

Posted

kamilka91 napisał(a):

Ojj tam, nie narzekaj, piękne zdjęcia robisz! A ostatnie kociaka mnie powaliły ;)

Z prawdziwym mięchem nie stałaby tak spokojnie :D

mi się dopiero marzą piękne zdjęcia :loveu:
właśnie dopiero mnie olśniło pod koniec zdjęć, że te mięcho jakieś lateksowe chyba jest :oops:

nicnasile napisał(a):
ja ja ja, pewnie wyprałaś w vanishu do dywanów i nie chcesz się przyznać! :angryy:

ja myślę, że to zasługa vizira :cool3: Chajzer dobre prochy zaczął roznosić :p

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
mi się dopiero marzą piękne zdjęcia :loveu:
właśnie dopiero mnie olśniło pod koniec zdjęć, że te mięcho jakieś lateksowe chyba jest :oops:

ja myślę, że to zasługa vizira :cool3: Chajzer dobre prochy zaczął roznosić :p

No weź, to z Louim gapiącym się w górę jest piękne!
No i Ty w przyszłości na pewno będziesz robić idealne. Ja w tym czasie będę psuć kolejne aparaty :D

Tak, to Chajzer z dodatkiem ACE. Dlatego ma tak mało kropek - wybielacz jej sprał... :roll:

Posted

Ojj, bo to było inaczej. :eviltong:
My mieszkamy na parterze, a skrzynka pocztowa na półpiętrze jest.
I Mik nigdy nie ma okazji iść wyżej, tylko wtedy, kiedy idzie ze mną po gazetę do skrzynki. Zazwyczaj cieszy się wtedy jak głupia i trudno mi ją do domu wciągnąć z powrotem.
A tym razem postanowiłam zatrzymać ją na klatce i poleciałam do domu po aparat, modląc się o to, żeby w tym czasie nikt z sąsiadów nie szedł... :) Jakże wielkie było moje zdziwienie, kiedy wróciłam, a Mik nadal tam siedziała, zupełnie bez ruchu :cool3:
Zanim udało mi się uruchomić tego mojego grata minęły całe wieki, a ona nadal grzecznie siedziała i czekała... :loveu: I to bez smakołyka! :multi:

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img155.imageshack.us/img155/1733/1008637h.jpg
kropa na czole boska :loveu:
Wieem, uwielbiam ją :loveu:

Posted

O, dzień dobry
Ktoś tu o nas pamięta... :multi: :oops:

Na szybko tylko jedno zdjęcie - jak teraz wychodzimy na spacerki...

Jutro powinno być więcej, ładniejszych zdjęć ;) Bo znowu widzimy się z Rudoszem :multi: