kamilka91 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Noo dobra, dam to, co Ci się podoba... :eviltong: I na zakończenie dodam, że... zapomniałam zabrać jeża z boiska... :oops: W domu zauważyłam, że go nie mam. Jakieś 20 minut później byłam tam z powrotem, i już go nie było... :roll: A Mik chodzi i stęka, że chce swoją ukochaną zabawkę... Quote
Paula03 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ale świetne zdjęcia! Wszystkie ładne, że nie wiek które cytować :) Szkoda jeża. Quote
kajkoowa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Przepiękne zdjęcia! A Mika strasznie skoczna dziewczyna jest :cool3: Biedna jeżyk :( Quote
nicnasile Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Szkoda jeża :( Kurcze, że też nie zauważyłyśmy A to z ręką i to http://img716.imageshack.us/img716/7025/dsc9071.jpg moje ulubione! :-D Quote
kamilka91 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Paula03']Ale świetne zdjęcia! Wszystkie ładne, że nie wiek które cytować :) Szkoda jeża. Dzięki :) (wiadomo, że ładne - nie moje :D) [quote name='Kaja10014']Przepiękne zdjęcia! A Mika strasznie skoczna dziewczyna jest :cool3: Biedna jeżyk :( Dzięki :) No jest, jest. Skoczna, ruchliwa i w ogóle wysportowana :cool3: [quote name='nicnasile']Szkoda jeża :( Kurcze, że też nie zauważyłyśmy A to z ręką i to http://img716.imageshack.us/img716/7025/dsc9071.jpg moje ulubione! :-D Jeszcze raz dzięki za zdjęcia ;) Kupiłam jej dziś w Tesco nową zabawkę - szynkę :) I już nie narzeka :D Quote
nicnasile Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Spoczko, w maju, po maturkach to ja wszystkich będę męczyła, a mój aparat będzie płakał z przemęczenia :D Quote
kamilka91 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Ja zapraszam dopiero w czerwcu, w maju to się uczyć będę. Latem będzie łatwiej, bo Młoda będzie choć trochę z tłem kontrastować ;) Zresztą nie tylko ona, większość naszych czworonożnych znajomych jest łaciatych lub kremowych :) Quote
nicnasile Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Będzie fajne światełko, trawka, super :] Nie mogę się doczekać ;-) Quote
kamilka91 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='nicnasile']Będzie fajne światełko, trawka, super :] Nie mogę się doczekać ;-) Ja też ;) Spotkamy się całą ekipą, czyli Mika, dwa cavisie, berneńczyk, Krówi (http://img11.imageshack.us/img11/5023/12127z.jpg) i beżowy ślepek Dixi :cool3: Będziesz miała dużo roboty... :diabloti: Quote
kajkoowa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Łał, jaka ekipa :) Już przygotowuję się na tę zabójczą ilość zdjęć :D Quote
nicnasile Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ale super!!! :D Kurcze, może jednak w ferie? haha! ;-) Quote
kamilka91 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 W ferie to nie bardzo, bo ja... ferii nie mam :roll: Chyba że nie będę miała poprawek, to może w drugim tygodniu ;) Quote
nicnasile Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Zobaczymy, ja też się muszę uczyć, ehh, ciężki rok się zaczyna :( Quote
kamilka91 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Dasz radę ;) Ja przed maturą strasznie panikowałam, a okazało się, że to lajt, w porównaniu z tym, co mam teraz... :diabloti: Quote
nicnasile Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 No domyślam się, tym bardziej że na AWFie będą mnie cisnąć z chemii itp, a ja jestem totalny debil w tego typu przedmiotach :( A dziś na basenie dowiedziałam się, że robię tyle błędów technicznych, ale co tam, dam radę! :-) Próbne zdałam nawet nawet, to dużo trudniejsze nie będą prawdziwe mam nadzieję :;-p Quote
junoo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ale fajny psiak w kropki :) świetne zdjęcia :D Bedziemy śledzić wątek :) Pozdrawiamy Quote
Daga&Maks Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 zdjęcia rewelacyjne :loveu: aż nie wiem które zacytować, bo wszystkie są świetne, a te w ruchu najlepsze :) Quote
kamilka91 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 justyska2 napisał(a):ale fajny psiak w kropki :) świetne zdjęcia :D Bedziemy śledzić wątek :) Pozdrawiamy dagaa111 napisał(a):zdjęcia rewelacyjne :loveu: aż nie wiem które zacytować, bo wszystkie są świetne, a te w ruchu najlepsze :) Dziękuję Wam ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Wooooow ile zdjec!! I to jakie piekne! :loveu: Quote
Recommended Posts