Shetanka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 http://img828.imageshack.us/img828/5119/p1060046.jpg to jest urocze <3 Quote
taxelina Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Witam sie serdecznie po raz pierwszy, ide czytac Was od poczatku :razz: Quote
kamilka91 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 deer_1987 napisał(a):Witam sie serdecznie po raz pierwszy, ide czytac Was od poczatku :razz: Witam, bardzo mi miło :) :: FiGa :: napisał(a):I znow zastoj :mad: Jutro koło z chemii... :roll: Quote
kamilka91 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Dzięki :) ale to raczej niewiele pomoże... :lol: Quote
kamilka91 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Mówiłam, nawet kciuki nie pomogły :eviltong: Byłam dzisiaj z Mikiem na dłuuuugim spacerze, daleko daleko, specjalnie po to żeby zrobić jej zdjęcia. Ale mój aparat zaniemógł, a telefonu nie miałam, więc zdjęć nie ma. Ale przynajmniej Nut miała ciekawy spacer i... odmrożone łapki :roll: Chyba musimy znowu zacząć nosić buciki :lol: Quote
sunshine Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 świetny pies:D Tak inaczej nakrapiany :> Co studiujesz?:) dziennie? Jak piszesz koło z chemi to możesz moje z biochemi przy okazji:D Nieskromnie zapraszam przy okazji na bazarek dla Wikinga. Dużo fajnych rozmaitości, nie da się ich określić jednym przymiotnikiem:evil_lol: ZAPRASZAMY!:loveu: duża pomoc to choćby podniesienie i powiadomienie innych:razz: (link w moim banerku;-)) Quote
kamilka91 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='sunshine']świetny pies:D Tak inaczej nakrapiany :> Dzięki ;) Co studiujesz?:) dziennie? Jak piszesz koło z chemi to możesz moje z biochemi przy okazji:D Analitykę medyczną, dziennie. Ojj, nie chciałabyś tego :D Nieskromnie zapraszam przy okazji na bazarek dla Wikinga. Dużo fajnych rozmaitości, nie da się ich określić jednym przymiotnikiem:evil_lol: ZAPRASZAMY!:loveu: duża pomoc to choćby podniesienie i powiadomienie innych:razz: (link w moim banerku;-)) Już zaglądam ;) A tymczasem dodaję jedno zdjęcie Miki - zrobione wczoraj, telefonowe, więc okropne: Za moment pójdę z Mikiem na spacer-sesyjkę, ale najpierw muszę się trochę rozgrzać (właśnie wróciłam z WFu - jazdy na rowerze po lesie w 11-stostopniowym mrozie... :roll:) Quote
kamilka91 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Wróciłam. I nigdzie już dzisiaj nie wychodzę :evil_lol: Zdjęcia Nuty: Spacerujemy... Coś znalazła :razz: Zmino w łapcię... :D Quote
kamilka91 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 I jedno mi zostało: Na żadnym nie widać pysia, więc zrobiłam jej dodatkową domową sesję :cool3: Znajdź Mikę :D 'Zabierz jeee! Zabierz mnie stąd!' :D (i 'dalmat' z przeżutym uchem :lol:) EDIT: I mam już moje 30 stron z powrotem :multi: Quote
kamilka91 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Shetanka']Sesja z pluszakami super wyszła ! :D Dzięki :) Niestety, musiałam ją przerwać, bo... wróciła moja mama, która nie pozwala Mikowi na łóżko wchodzić :D Rozszalałam się teraz ze zdjęciami... :oops: Pozdrawiam :) EDIT: No i znowu mam tylko 12 stron.... :shock: Quote
taxelina Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 No zaszalalas :razz: Ja zapraszam do nas :) Quote
sunshine Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 rewelacyjne zdjęcia:D http://img822.imageshack.us/img822/5648/mikamaskotki006.jpg to najfajniejsze hehe:D zazdroszczę dziennych studiów:D Quote
kamilka91 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Dzięki. No, co do studiów, to nie narzekam :D Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 :mad: :mad: :mad: Nakopie Ci do tylka :mad: A zdjecia... super! :D Quote
kamilka91 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Postanowiłam zrobić listę sztuczek (czy jak to nazwać), które zna Mik :cool3: Na szczęście nie jest tego wiele ;) Komendy: siadwarujwracaj (co znaczy 'chodź'), i tak nie słucha :Dnogaidziemy (chodzenie na luźnej smyczy)zostaństójgóra, dół (idź na górę, na dół)autoszukaj, przynieś, daj, zostaw - wszystko związane z aportowaniemszaposzła/na swojezawróćtargetowanie Sztuczki: łapaprzybijpies zdechłpleckibutgłoskółeczkohopsmutaswstydź siękulkaturlajłóżko - wskakuje na łóżko (najważniejsza w jej życiu komenda :D)ukłonczołgajkulaj I pozostałe - czyli to, czego jej celowo nie uczyłam - słowa, na które reaguje w określony sposób: pan/panikot (lub też 'kicikici')bierzidź obudź Kamilę :D:Dzawołaj pana/panią (biegnie po kogokolwiek)zobacz kto idzie (leci do okna)odejdź, wyjdźsąsiadka! (staje pod balkonowymi drzwiami i czeka, aż ją wypuścimy, żeby mogła dostać parówę :D)Idziemy na spacerek? delikatnietu idziemytu jestGdzie?! (jak lezie gdzieś, gdzie nie powinna)kijaa (chodź, porzucam Ci kijka) I to chyba wszystko, jak mi się coś jeszcze przypomni, to dodam. Pozdrawiamy :) P.S.Nie mogę zmienić tytułu wątku... :roll: Quote
Shetanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 O i jeszcze fotki ;D i dużo komend zna ;) a na 'spacer' nie reaguje? :P Quote
kamilka91 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 A, no właśnie, muszę dopisać, dzięki :) Quote
Recommended Posts