Daga&Maks Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 aż 22 stopnie u was były :crazyeye: chociaż w sumie może u nas też tak było, bo byłam na dworze tylko w bluzie a było mi strasznie gorąco. Muszę w końcu w termometr zainwestować :lol: Quote
kamilka91 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='deer_1987']Ale po tej wiosnie sprzed 3 tyg jeszcze zima nastala :razz:[/QUOTE] U nas też pewnie jeszcze nastanie... [quote name='dagaa111']aż 22 stopnie u was były :crazyeye: chociaż w sumie może u nas też tak było, bo byłam na dworze tylko w bluzie a było mi strasznie gorąco. Muszę w końcu w termometr zainwestować :lol:[/QUOTE] No ja też w samej bluzie byłam ;) A termometr mam zaraz koło komputera, nawet nie muszę wstawać :cool3: Quote
ania90 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 slodka jest Mika:loveu: taka sliczna dziewczynka Quote
Paula03 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 U nas też było ciepło i słoneczko, a dzisiaj pochmurnie... Quote
kamilka91 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 A u mnie chłodno, ale bezchmurnie :cool3: Może dodam jakieś nowe zdjęcia dziś... Quote
kamilka91 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Mam, aż jedno. Domowe, robione telefonem, i to przez moją mamę... Udawajcie, że mnie nie widzicie... :oops: Quote
nicnasile Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Mika chyba specjalnie zadowolona tym pozowaniem to nie była :diabloti: Kamila, widzisz to coś za oknem? :( Mam nadzieję, że się poprawi, bo nawet z domu się nie chce wychodzić :( Quote
kamilka91 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Sama włazi na kolana, to ma za swoje :evil_lol: Widzę, i bardzo się cieszę :multi: Ogólnie uwielbiam deszcz, tylko Mika będzie ubłocona... Trudno, to tylko pies. :) Ja mogę być przemoczona... tylko jakoś inni nie podzielają mojego zdania... :roll: Quote
Vilena Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Śliczny portrecik :) kamilka91 napisał(a):Widzę, i bardzo się cieszę :multi: Ogólnie uwielbiam deszcze, tylko Mika będzie ubłocona... Trudno, to tylko pies. :) Ja mogę być przemoczona... tylko jakoś inni nie podzielają mojego zdania... :roll: Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś lubił deszcz :-o W Bielsku też pada, jest zimno i wszędzie błoto, brrr! Z domu się nie chce wychodzić, żeby w deszczu spacerować, więc dalmaśka moja demoluje mieszkanie :mad: :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Ja z Miką nie wychodzę, bo ona się boi deszczu... Zazwyczaj schodzimy po schodach, wtedy ona przez szybkę widzi, że pada, i od razu zawraca do domu :lol: Albo szybkie siku przed samą klatką i do domu... A w poniedziałek, jak byłam z nią rano na spacerze, to jak już byłyśmy pod samą klatką nagle zaczął padać grad... Ja szybko wlazłam do klatki, a ten głupek, zamiast uciekać, stoi z podkulonym ogonem i z takim wzrokiem 'pomóż...' i popiskuje... :shake: Podeszłam, zapięłam jej smycz, pociągnęłam, a ona ani drgnęła. Szarpię i szarpię, i nic. Musiałam ją wziąć na rączki i zanieść do domu, bo by tam stała do skończenia świata... :shake: :lol: Dziwny ten pies jest :lol: Quote
Vilena Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ha ha :lol: Ach te nasze kochane KROPKI :loveu: :loveu: :loveu: Quote
White Terrier Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ale ślicznośc :loveu: Ja też miałam miec dalma, ale jakiś pan powiedział że wszystko gryzą i się rodzice rozmyślili ... A to wystarczy silna ręka ... Przecież nie kazdy od razu gryzie :mad: Quote
kamilka91 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Witamy się ;) Mika nie gryzie... czasem :evil_lol: Zaraz jakieś zdjęcia dodam... Quote
kamilka91 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Na początek - przedstawienie postaci: Cała 'Fantastyczna Czwórka': Książe Rudy, narzeczony Miki: Vanillka, czyli Vanilla Sky - berneńska dama: Sir Asan, partner Vanilli: Oraz pani, której chyba nie muszę przedstawiać - tłuścioch Mika: Quote
kamilka91 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 I przechodzimy do mniej oficjalnej części: Quote
Recommended Posts