Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aż 22 stopnie u was były :crazyeye: chociaż w sumie może u nas też tak było, bo byłam na dworze tylko w bluzie a było mi strasznie gorąco. Muszę w końcu w termometr zainwestować :lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Ale po tej wiosnie sprzed 3 tyg jeszcze zima nastala :razz:[/QUOTE]
U nas też pewnie jeszcze nastanie...
[quote name='dagaa111']aż 22 stopnie u was były :crazyeye: chociaż w sumie może u nas też tak było, bo byłam na dworze tylko w bluzie a było mi strasznie gorąco. Muszę w końcu w termometr zainwestować :lol:[/QUOTE]
No ja też w samej bluzie byłam ;) A termometr mam zaraz koło komputera, nawet nie muszę wstawać :cool3:

Posted

Mika chyba specjalnie zadowolona tym pozowaniem to nie była :diabloti:

Kamila, widzisz to coś za oknem? :( Mam nadzieję, że się poprawi, bo nawet z domu się nie chce wychodzić :(

Posted

Sama włazi na kolana, to ma za swoje :evil_lol:

Widzę, i bardzo się cieszę :multi:
Ogólnie uwielbiam deszcz, tylko Mika będzie ubłocona... Trudno, to tylko pies. :)
Ja mogę być przemoczona... tylko jakoś inni nie podzielają mojego zdania... :roll:

Posted

Śliczny portrecik :)

kamilka91 napisał(a):
Widzę, i bardzo się cieszę :multi:
Ogólnie uwielbiam deszcze, tylko Mika będzie ubłocona... Trudno, to tylko pies. :)
Ja mogę być przemoczona... tylko jakoś inni nie podzielają mojego zdania... :roll:

Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś lubił deszcz :-o
W Bielsku też pada, jest zimno i wszędzie błoto, brrr!
Z domu się nie chce wychodzić, żeby w deszczu spacerować, więc dalmaśka moja demoluje mieszkanie :mad: :evil_lol:

Posted

Ja z Miką nie wychodzę, bo ona się boi deszczu... Zazwyczaj schodzimy po schodach, wtedy ona przez szybkę widzi, że pada, i od razu zawraca do domu :lol: Albo szybkie siku przed samą klatką i do domu...

A w poniedziałek, jak byłam z nią rano na spacerze, to jak już byłyśmy pod samą klatką nagle zaczął padać grad... Ja szybko wlazłam do klatki, a ten głupek, zamiast uciekać, stoi z podkulonym ogonem i z takim wzrokiem 'pomóż...' i popiskuje... :shake:
Podeszłam, zapięłam jej smycz, pociągnęłam, a ona ani drgnęła. Szarpię i szarpię, i nic. Musiałam ją wziąć na rączki i zanieść do domu, bo by tam stała do skończenia świata... :shake: :lol:

Dziwny ten pies jest :lol:

Posted

Na początek - przedstawienie postaci:
Cała 'Fantastyczna Czwórka':

Książe Rudy, narzeczony Miki:

Vanillka, czyli Vanilla Sky - berneńska dama:

Sir Asan, partner Vanilli:

Oraz pani, której chyba nie muszę przedstawiać - tłuścioch Mika: