Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cos sie stalo? :calus: Czy po prostu masz zespol lenia? :dialoti: 

Gdzies w Bydgoszczy, u dziecka stwierdzono alergie, wlascicielka stara sie znalezc cos nowego, po okresie 2 tyg sunka chyba wyladuje w schronie :(

10736332_818053184913010_1501725825_o_zp

Posted

Ejjjj to ja tego lenia pogonie zaraz :mad:

Frida ma 4 lata i jak pisze jej wlascicielka:

sunia do zwierząt jest bardzo łagodna z ''koleżankami'' jak i ''kolegami'' na podwórku zawsze się bawi. Czasem boi się obcego,ale nie wykazuje ''agresji'' 

Czyżby cos Ci świtało w łebku? :razz: 

Posted

Tak, świta mi jedynie to, że mogłabym zostać bardzo awaryjnym DT, jakby była potrzeba. 

A jednej babce na osiedlu obiecałam, że dam jej znać, jakby się dalmat w schronisku pojawił.

Nic więcej na razie nie wymyślę :(

Przed Paradą:

DSC00063.JPG

DSC00064.JPG

DSC00066.JPG

DSC00068.JPG

DSC00069.JPG

Posted

Moze sprobujesz z babeczka z osiedla porozmawiac? Sunia wychowywala sie z dziecmi. Miala szanse na dom, ale warczala na kobiete i ta jej sie bala, wrocila po 1-2 dniach. Oczywiscie sunia potrzebuje czasu by sie zaaklimatyzowac, niektorzy mysla ze psa mozna zaprogramowac :( 

Dawaj te fotki ;) 

Posted

Ekipa szkoląca psy w schronisku wraz z podopiecznymi - jeden z nich znalazł dom podczas akcji :)

DSC00114.JPG

DSC00115.JPG

Trochę luźnej skóry... :D

DSC00116.JPG

DSC00119.JPG

To miała być miłość od pierwszego wejrzenia...

DSC00121.JPG

Posted

No niestety, kropek (nie pamiętam imienia :oops:) chciał ukochać Mikę, ale ona to już stara panna i romanse jej nie w głowie :roll:

taaaak, kłaaaczki :loveu: są wszędzie :loveu:

Posted

Pfff nie bedzie sie spouchwalac z jakims mieszancem :evil_lol: Nasze Panny sa jak ludzie, jeden pies przypadnie im do gustu, inny nie. Figowa lubi DUZYCH samcow, zachowuje sie na ich widok jak rozowy tleniony pustak :grins:. (a Marcel biega wokol i szczeka, bo na nic innego go nie stac :splat:)

Wlasnie popijam kawke, standardowo z klaczkiem :loveu:

Posted

Jak ja dawno nie robilam fotek moim potforom :grins: A nawet jak wczoraj chcialam porobic to juz w terenie okazalo sie ze aparat nie ma w sobie baterii :evil_lol: Wyobraz sobie ten bol d.... :evil_lol: