Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam wszystkim... :loveu:

Z Mikiem już ciut lepiej...
Chyba znowu czymś się zatruła, było z nią kiepsko, od wczoraj co chwilę wymiotowała, była osowiała, cały czas leżała, ale nie spała... :( Pamiętam, co było w lipcu - jak wet powiedział, że jeszcze kilka godzin i byłoby po niej... :-( Ale wtedy zeżarła coś na spacerze, a teraz nie miała takiej możliwości...

Grunt, że już jest nieco lepiej. Nawet przywitała mnie dzisiaj, jak wróciłam z zajęć (wczoraj wszystko miała gdzieś)...

I jeszcze cały dzień lizała sobie wczoraj łapkę, aż sierść zlizała... :-( Na noc założyłam jej bandaż, nie chciałam w jej stanie męczyć jej kołnierzem... Teraz przestała się już wylizywać, nawet chciała coś zjeść, ale wolę ją jeszcze dziś przegłodzić...
Mam nadzieję, że powoli będzie wracać do zdrowia...

Posted

Mika-Krówko! Przesyłam całuśki ode mnie i od mojej kochanej Pańci. Jesteś jedyną Dalmatyńką na Bartodziejach! Jeśteś śławna! Poźdrawiam i ciałuję w łapkę - Kapsel, Kapulet, Kapuśniak, Lucuś, Brzydal :)

Posted

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i wsparcie :loveu:

Z Miką już wszystko w porządku :multi: Nie mam pojęcia od czego to było, być może zeżarła coś na spacerze, ostatnio mój brat często z nią wychodził, a on pozwala jej na wszystko i raczej nie przyznałby się, że mała coś zjadła... :roll:
No, nieważne. Ważne, że już wszystko w porządku... i mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę musiała przeżywać czegoś takiego.

Posted

[quote name='kamilka91']

Z Miką już wszystko w porządku :multi: Nie mam pojęcia od czego to było, być może zeżarła coś na spacerze, ostatnio mój brat często z nią wychodził, a on pozwala jej na wszystko i raczej nie przyznałby się, że mała coś zjadła... :roll:
No, nieważne. Ważne, że już wszystko w porządku... i mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę musiała przeżywać czegoś takiego.[/QUOTE]

u Nas ostatnio było podobnie,a może to jakiś wirus?

cieszę się niezmiernie że już malutka dobrze się czuje:)

Posted

[quote name='rasowa2410']Bo bydgoskie psiaki zasłużyły sobie jak żadne inne :lol: :evil_lol: :diabloti:
PS
:loveu:Kochany Tibo :loveu:nakarmiony od Cioteczki Rasowej :eviltong:[/QUOTE]
Ja karmiłam Leloka, bo mój pomysł z karmieniem jednego psa przez wszystkich upadł... :)
A jak ją nakarmiłam, to stwierdzili, że jednak będziemy klikać na konkretnego :eviltong:
[quote name='Kaja10014']Cieszę się, ze z Mikiem lepiej :)[/QUOTE]
Ja też... :)