magda z. Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 zuziaM umówiał się z panią z b-ca na odwiedzenie schroniska, pierwszy w kolejności jest ten niuniek. Dom z ogrodem, zobaczymy co wyjdzie:) Quote
zuziaM Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Hania&Andrzej napisał(a):Co z bokserkiem ??? Bokserka juz nie ma w schronisku. Pan kierownik powiedzial, ze bokserek zostal zaadoptowany. Za to jest nowa sliczna - BOKSERKA !!!!!!! Na moje oko kilkuletnia .... dopiero musiala odkarmic miot, bo ma jeszcze duze cycuchy. Jest slodka ....... lasila sie do mnie bardzo ...... biduleczka straszna. Mascia - zupelnie podobna do tego boksereczka ( nieco od niego wieksza ), ktorego ten watek dotyczy. Nawet myslalam, ze to on, tylko przeniesiony na zewnatrz. Quote
zuziaM Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Halo halo ! ! ! Nowa boksereczka w schronie czeka na pomoc..... Quote
Seaside Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 a ten domek z ogrodem nie chciałby boksereczki?? Quote
zuziaM Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Seaside']a ten domek z ogrodem nie chciałby boksereczki?? Domek z ogrodem chcial malego czarnego pieska ..... i takiego znalazl w schronie - fajny mlodziak 1,5 roczny. Wesoly i bardzo mila, taki najzwyklejszy kundelek :lol:. Mam nadzieje, ze przypadl do gustu panu domu, bo ..... mial byc maly..... a byl .... taki maly... troche wiekszy :evil_lol:. Mowilam, ze zwrot psiaka to dla niego ogromny stres.... wiec trzymam kciuki, zeby jednak zostal na zawsze. Probowalam namowic pania na nieco staszego, ale mniejszego znacznie, ale .... wybrala tego mlodszego. Byl tez taki maluszek ... jasny kremowy, przesliczny , z dluzsza sierscia , kudlatek. Piekny pysia szpiczasty, sliczne bystre oczka ..... malutki, taki wielkosci pekinczyka ..... bardzo wystraszony .... nie chcial wyjsc z budy.... potem, jak go pracownik wywolal, to bardzo sie trzasl ze strachu :-( przed wiekszym od niego, czarnym psiakiem, ktory na niego napadal ..... Psiuni bardzo sie pani spodobal i go chciala na poczatku wziac, ale .... okazalo sie, ze psiak ma ok. 7 lat .... i niestety .....:-( zostal tam nadal.... Quote
monikab Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 czy wiadomo do jakiego domu trafił starszy fafelek?? warto byłoby sprawdzić domek,oby tylko nie trafił gdzieś na łańcuch albo jeszcze gorzej Quote
magda z. Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 zuziaM napisał(a):Bokserka juz nie ma w schronisku. Pan kierownik powiedzial, ze bokserek zostal zaadoptowany. Za to jest nowa sliczna - BOKSERKA !!!!!!! Na moje oko kilkuletnia .... dopiero musiala odkarmic miot, bo ma jeszcze duze cycuchy. Jest slodka ....... lasila sie do mnie bardzo ...... biduleczka straszna. Mascia - zupelnie podobna do tego boksereczka ( nieco od niego wieksza ), ktorego ten watek dotyczy. Nawet myslalam, ze to on, tylko przeniesiony na zewnatrz. zaraz napisze na wątku bokserów Quote
zuziaM Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Magdziu, trzeba zmienic tytul. Psiak juz ma dom.... i o´by to byl dom najlepszy .... Quote
magda z. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 zuziaM napisał(a):Magdziu, trzeba zmienic tytul. Psiak juz ma dom.... i o´by to byl dom najlepszy .... już to robię, własnie o tym sobie przypomniałąm:roll: Quote
zuziaM Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 monikab napisał(a):czy wiadomo do jakiego domu trafił starszy fafelek?? warto byłoby sprawdzić domek,oby tylko nie trafił gdzieś na łańcuch albo jeszcze gorzej No niestety, ale nie wiemy nic. Po prostu ktos przyjechal i go zaadoptowal. Mam ogronma nadzieje, ze trafil w dobre rece, bo juz po "poprzednim zyciu " ( zostal zabrany od wlascicieli, ktorzy zupelnie o niego nie dbali, biedny, wystraszony i wychudzony ) mial wystarczajaco wiele stresow i bolu ...... jakby podobnie trafil, to dla niego bylby koniec swiata ..... i marzen o lepszym zyciu ..... Quote
Recommended Posts