Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hania&Andrzej napisał(a):
Co z bokserkiem ???

Bokserka juz nie ma w schronisku.
Pan kierownik powiedzial, ze bokserek zostal zaadoptowany.

Za to jest nowa sliczna - BOKSERKA !!!!!!!
Na moje oko kilkuletnia .... dopiero musiala odkarmic miot, bo ma jeszcze duze cycuchy.
Jest slodka ....... lasila sie do mnie bardzo ...... biduleczka straszna.
Mascia - zupelnie podobna do tego boksereczka ( nieco od niego wieksza ), ktorego ten watek dotyczy.
Nawet myslalam, ze to on, tylko przeniesiony na zewnatrz.

Posted

[quote name='Seaside']a ten domek z ogrodem nie chciałby boksereczki??

Domek z ogrodem chcial malego czarnego pieska ..... i takiego znalazl w schronie - fajny mlodziak 1,5 roczny. Wesoly i bardzo mila, taki najzwyklejszy kundelek :lol:.
Mam nadzieje, ze przypadl do gustu panu domu, bo ..... mial byc maly..... a byl .... taki maly... troche wiekszy :evil_lol:.
Mowilam, ze zwrot psiaka to dla niego ogromny stres.... wiec trzymam kciuki, zeby jednak zostal na zawsze.

Probowalam namowic pania na nieco staszego, ale mniejszego znacznie, ale .... wybrala tego mlodszego.

Byl tez taki maluszek ... jasny kremowy, przesliczny , z dluzsza sierscia , kudlatek.
Piekny pysia szpiczasty, sliczne bystre oczka ..... malutki, taki wielkosci pekinczyka ..... bardzo wystraszony .... nie chcial wyjsc z budy.... potem, jak go pracownik wywolal, to bardzo sie trzasl ze strachu :-( przed wiekszym od niego, czarnym psiakiem, ktory na niego napadal .....
Psiuni bardzo sie pani spodobal i go chciala na poczatku wziac, ale .... okazalo sie, ze psiak ma ok. 7 lat .... i niestety .....:-( zostal tam nadal....

Posted

zuziaM napisał(a):
Bokserka juz nie ma w schronisku.
Pan kierownik powiedzial, ze bokserek zostal zaadoptowany.

Za to jest nowa sliczna - BOKSERKA !!!!!!!
Na moje oko kilkuletnia .... dopiero musiala odkarmic miot, bo ma jeszcze duze cycuchy.
Jest slodka ....... lasila sie do mnie bardzo ...... biduleczka straszna.
Mascia - zupelnie podobna do tego boksereczka ( nieco od niego wieksza ), ktorego ten watek dotyczy.
Nawet myslalam, ze to on, tylko przeniesiony na zewnatrz.

zaraz napisze na wątku bokserów

Posted

monikab napisał(a):
czy wiadomo do jakiego domu trafił starszy fafelek?? warto byłoby sprawdzić domek,oby tylko nie trafił gdzieś na łańcuch albo jeszcze gorzej

No niestety, ale nie wiemy nic.
Po prostu ktos przyjechal i go zaadoptowal.
Mam ogronma nadzieje, ze trafil w dobre rece, bo juz po "poprzednim zyciu " ( zostal zabrany od wlascicieli, ktorzy zupelnie o niego nie dbali, biedny, wystraszony i wychudzony ) mial wystarczajaco wiele stresow i bolu ...... jakby podobnie trafil, to dla niego bylby koniec swiata ..... i marzen o lepszym zyciu .....