Katarama Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Wczoraj dzień prawie jak w salonie piękności minął. Rano kąpiel i szorowanie, a wieczorem wielkie odkłaczanie :) I tak przygotowane futra dostały nowe obroże ;) Dziś mieliśmy wizytę kontrolną u Weta :) Piesusy zdrowe jak ryby :) Shadowka chip się czyta i jest na swoim miejscu, no i Rasta dorobiła się swojego. W związku z tym zamawiamy nowe nieśmiertelniki adresówkowe ;) A w piątek do Trójmiasta lecimy :) W związku z tym wie ktoś może gdzie można znaleźć kawałek jakiegoś noclegu z 2 piesysami w transporterze, w tamtych rejonach?? Quote
Katarama Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 mamy odświeżoną stronkę zapraszamy :) http://shadowofwolf.pl/ Quote
Katarama Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dziękuje bardzo :) Niestety chłopak dorasta i zaczyna się buntować coś ostatnio :/ ale staramy się nad tym pracować :) Quote
Katarama Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Ooo to tu jeszcze ktoś zagląda. Póki co jestem bez aparatu, ale jak znajdę kilka chwil to zaległych kilka wrzucę :) Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Katarama napisał(a):Ooo to tu jeszcze ktoś zagląda. Póki co jestem bez aparatu, ale jak znajdę kilka chwil to zaległych kilka wrzucę :) ja mialam bana na miesiac to nie moglam zagladac Quote
taxelina Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witam serdecznie! jak tam sie zwierzaki czuja? Quote
Saththa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 No to skomentuję, jak już mi tak każesz ;) Shadow piękny na zdjęciach jednak zdecydowanie lepiej wygląda na żywo ;)) Zdjęcia nie oddają też diablików w oczkach Rasty ;p Dodaj zdjęcia jakieś może bo Rasta już wyrosła ;) Kto wie może i moje futro się doczeka Foto Bloga kiedyś ;) Quote
Katarama Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Hej, troszkę nas tu nie było. Czasu wciąż brakuje. Zaniedbaliśmy w związku z tym psią pracę i szkolenia. Jednak teraz zaczynamy nadrabiać zaległości. Poszperałam troszkę i znalazłam kilka zdjęć. Wybiegowo i grzecznie ;) Taj :) Struś ^^ Mokra Rastolinka ;) Przyczajony tygrys :P Pływanko :) To taki mały skrót z wakacji :) Może niebawem uda się jakieś aktualne foteczki strzelic ;) Quote
Katarama Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Saththa napisał(a): Kto wie może i moje futro się doczeka Foto Bloga kiedyś ;) W takim razie już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że dziś wieczorem już dostanę linka ;) Quote
Katarama Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Aaaaa suczka mi dorasta!! Biega w boxerkach na tyłku bo... Przez to mamy odwyk od psich wybiegów, więcej krótszych i samotnych spacerów. Shadow samotnie biegać nie chce, co daje 2 niewybiegane futra, a 2 niewybiegane futra w mieszkaniu = podwójna masakra i demolka w domu. Quote
Saththa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Conan niszczyciel transformacja :evil_lol: Jak wiesz mam w domu to samo tylko pojedyńczo na szczęście :cool3: Pogłasz futra ode nie :) Quote
Katarama Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Odpoczynek?? Nieeee.... to tylko zbiorowe posłuszeństwo :) Z kumplem - Tazzmanem :) Quote
Katarama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Mamy jeszcze kilka fotek, ale widzów brak :/ Quote
Saththa Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ja jestem :) Oczka otwarte mam i czekam Quote
agnieszka32 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Są widzowie, tylko fotek brak :):) Quote
Katarama Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Skoro ktoś tu zagląda to wrzucę kilka obiecanych aktualnych fotek. Ze swoim kumplem Tazzmanem :) Waruj-zostań Dziamganie patyczka Tak właśnie powstają wykałaczki UWAGA!! Wściekły/Groźny pies!!! ;) Jak to możliwe? Wystarczyło, że resztki patyczka zostały między zębami i Shadowek właśnie z taką miną nimi pluł :) Quote
Saththa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Na Twoim zdjęciu moja ulica wygląda tak ładnie :evil_lol::evil_lol: Niezapomniany spacer heh :mad: Quote
taxelina Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/sit.jpg :) Quote
sunshine Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Shadow nie chce zjeść Taja?:P Bo ja myślałam o tchórzastym ale boję się o jego życie:P A ogólnie to zwierzyniec boski:D Shira przedwczoraj w parku poznała mieszankę malamuta z onkiem:P Quote
Katarama Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Nie chce mu nic zrobić póki nie ma żarcia. Taj jest na tyle mendowaty, że mając swoją identyczną porcję żarcia zawsze woli zabierać. Quote
agnieszka32 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Kamila - możesz mi podać swojego maila? Wyślę Ci zdjęcia Rasty, które jej zrobiłam u mnie w domku ;) Quote
Recommended Posts