pędzelopka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wszystko wróciło do normy, Odie śpi na posłaniu Sonii , Sonia na fotelu.Angielskie małżeństwo:roll: Było naprawdę ostro. Krew bryzgała, miałam upaćkane ramiona:roll: A wszystko przez rolkę z taśmą dwustronną co sobie leżała na sztaludze, i Odie postanowił zrobić sobie z tego zabawkie:roll: Nie wiem co powiedzieć:roll: Może : mała rzecz a cieszy?:roll: Sonia ma kopiowane uszy. Po co się kopiuje uszy psom bojowym skoro i tak obrywają w walce? A może gdyby nie te resztki uszu teraz powiewałyby tylko skrawki? Uszy Odiego w porządku bo Sonia i tak się od razu rzuca do gardła. Gardło tez w porządku swoją drogą. I tak sie czubki pogodziły :roll: Quote
Bachnach Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Wczesnie wstałam i mam Dogomanie to odwiedzam wątek , Odi nie zabieraj zabawek dziewczynie.:shake: daj spokoj , daj spokój . Quote
pędzelopka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Wczoraj mi przyszli ludzie pod klatkę zobaczyć tego boksera co go mam do oddania:roll: On juz nigdy nie znajdzie domu:placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='pędzelopka']Wczoraj mi przyszli ludzie pod klatkę zobaczyć tego boksera co go mam do oddania:roll: On juz nigdy nie znajdzie domu:placz::placz::placz::placz: :splat: boxer :roll: znajdzie .....tylko widać to nie jego czas :roll: Quote
emilia2280 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 haaa. no to oglaszamy boksera! Dajemy go na BwP i zaraz jakis milosnik bokserów go wypatrzy :razz: Quote
pędzelopka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Marlena dziękuję za allegro:Rose: http://www.allegro.pl/item378047895_pies_2_letni_do_oddania_koniecznie_sprawdz_.html Quote
pędzelopka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 U Odiego w odwiedzinach była taka klusia Marlena już jest dom dla kluski? bo nie widziałam Twojego allegro dla niej? Daj znać wrzucę na online razem z Odiem. Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ale mały kluś :loveu: http://images27.fotosik.pl/224/67acffed6173b957.jpg Quote
Bachnach Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ala Twój Ozulec , zapieszczony na ,..........amen , ratowałas go przed tą namiętną ciotką??? :shake: Odi , jak sie sprawujesz , nadal kłócisz sie o zabawki ????????? Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Bachnach']Ala Twój Ozulec , zapieszczony na ,..........amen , ratowałas go przed tą namiętną ciotką??? :shake: Odi , jak sie sprawujesz , nadal kłócisz sie o zabawki ????????? Ozzy żyje ...mam nadzieje ze ODI tysz ;) Quote
Marlenuś91 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 pędzelopka nom nie domku jeszcze nie ma dzis bede allegro wystawiac bo czasu nie miałam ;] Quote
emilia2280 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Jestem dzis na minutké, podniosé chlopaka. Quote
Marlenuś91 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ogłoszenie dałam nawet u siebie na fotce ;] ODi jest kochany :loveu: Quote
pędzelopka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Oide nie jest kochany:mad: obślinił mojego misia:placz:ściągnał go z półki i obślinił:placz::placz: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='pędzelopka']Oide nie jest kochany:mad: obślinił mojego misia:placz:ściągnał go z półki i obślinił:placz::placz: musisz półkę przewiesić wyżej :diabloti: Quote
pędzelopka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Miś nawet podobny , tylko bez tej białej maski :roll: Półka zabudowana na całą ścianę :roll:miś powędrował półkę wyżej, ale czy to pomoże :placz:on go sobie upatrzył:placz: Odie na tylnych łapach mierzy sobie dokładnie tyle co ja - 170cm...czasami wyglądamy sobie razem przez balkon. Marlena a skoro się tak podoba to ja ci już mówiłam co trzeba zrobić:cool3: Quote
pędzelopka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ale puchy.... Wszyscy pobiegli oglądać jak Rumunia sobie radzi:diabloti: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='pędzelopka']Ale puchy.... Wszyscy pobiegli oglądać jak Rumunia sobie radzi:diabloti: plewiłam Bezludzie :diabloti: Quote
Marlenuś91 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ja bum go bardzo chiała :loveu: naprawde jest boski a;e niestety siła wyzsza :-( ehh ale namawiam dalej moze cos da sie zrobic ;] Quote
pędzelopka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Już nie wiem komu kibicować. Francji czy Rumunii.ale psy też oglądają, i też są w rozterce. No zobaczymy. Ciocia Ala czy ja dobrze zrozumiałam , że 2 cm teraz na głowie się nosi? :razz:Gdzie ja to przeczytałam i czy to prawda:-o Marlena tu nie ma problemu, Przywoże Ci pod drzwi pakunek, otwierasz a tam...Odie! ale niespodzianka!! prezentów się przecież nie zwraca:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='pędzelopka']Już nie wiem komu kibicować. Francji czy Rumunii.ale psy też oglądają, i też są w rozterce. No zobaczymy. ja tam nie mam takich rozterek :roll: Ciocia Ala czy ja dobrze zrozumiałam , że 2 cm teraz na głowie się nosi? :razz:Gdzie ja to przeczytałam i czy to prawda:-o eee .... no bo tak jest :roll::oops:....:p Marlena tu nie ma problemu, Przywoże Ci pod drzwi pakunek, otwierasz a tam...Odie! ale niespodzianka!! prezentów się przecież nie zwraca:evil_lol::evil_lol: dobry pomysł :evil_lol::evil_lol: Quote
pędzelopka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 żebyśmy My tak z Niemcami zremisowali to byłoby cacy..:roll: Alu jeśli ty 2 cm na głowie to witaj w klubie:p Ale jak przewiewnie w upały:cool3: Skoro dobry pomysł to ja już zaczynam Odiego pakować:scared: kurde i tak smutno:roll: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='pędzelopka']żebyśmy My tak z Niemcami zremisowali to byłoby cacy..:roll: Alu jeśli ty 2 cm na głowie to witaj w klubie:p Ale jak przewiewnie w upały:cool3: i po karku nic nie szmyra :evil_lol: Skoro dobry pomysł to ja już zaczynam Odiego pakować:scared: kurde i tak smutno:roll: pamiętaj :razz::razz: koperta tylko bąbelkowa ;) Quote
pędzelopka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']pamiętaj :razz::razz: koperta tylko bąbelkowa ;) jak tak czasem na niego patrzę...:roll: ...to tylko w skrzynkę wybijaną gwoździami od środka:roll: To za tego misia Quote
Recommended Posts