Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1328157_pomoz_grozi_schron_zaopiekuj_sie_chocby.html

ogłoszenie może być bardziej widoczne ;)
trzeba wysłać smsa, zwrotny kod do mnie na PW...
im więcej punktów tym wyżej ogłoszenie......:multi::multi:

mam nadzieje że każdy poświęci choć złotóweczke :razz::razz:

ja zaczęłam.... wyróżnione o 1 pkt ;)

Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wysyłasz do mnie na PW a ja go wklikuję na alegratce

Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wysyłasz do mnie na PW a ja go wklikuję na alegratce

Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wysyłasz do mnie na PW a ja go wklikuję na alegratce

Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wysyłasz do mnie na PW a ja go wklikuję na alegratce

Posted

Selket napisał(a):
Ja nie czaję tego systemu :placz: czy jak wyślę 1 opcje to bedzie dobrze?

wysyłasz na dany nr kod i to co ci wróci musisz podeslać osobie zakładającej ogłoszenie ;)czyli Magdzie

Posted

Selket napisał(a):
Ja nie czaję tego systemu :placz: czy jak wyślę 1 opcje to bedzie dobrze?

gdyby kilka osób wysłało wyróżnienie po 1 pkcie- czyli za 1,22 zł, to byłoby cool.... im więcej punktów tym wyżej ogłoszenie- wiele psów z alegratki znajduje domki- warto więc ogłaszać ;)
po wysłaniu esemesa dostaniesz kod który wysyłasz do mnie a ja go wklikuję do alegratki ;)

Alicja napisał(a):

wysyłasz na dany nr kod i to co ci wróci musisz podeslać osobie zakładającej ogłoszenie ;)czyli Magdzie

a Magda to ja :grins: :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
http://www.petworld.pl/add.html

tylko proszę aktywować bo aktywacja przyjdzie na maila tego iwona coś tam ;)

iwona coś tam aktywowała :p
DZIęKUJę wszystkim !!!
Razem damy radę, to już chyba ten cud co miał nas uratować:modla:
[SIZE=2]Miałam pierwszy telefon w sprawie Odiego. Pan pytał, czy ten labrador to biszkoptowy jest...

Posted

może być i powódź byle pomogło ;)

czy to ja napisałam że labrador :roll::oops:...bo kurde miotam się między kompem i garami i mogłam coś nabzdurzyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zwędziłam Wam pomysł z tym podnoszeniem na alegratce:oops: bo 'moje' piesy też w pilnej potrzebie, za to podniosłam Odiego o 3 pkt, wysłałam kod do Clockwork. Powodzenia Odi.

Posted

o, to może pozbieraj wszystkie linki w jednym poście gdzieś np na pierwszej stronce, albo tutaj... Jak są fotki to niech zostanie, że labek. Może się komuś spodoba? ;)