lolka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dziewczyny a czy kawaler ma już na widoku jakiś domek?.....bo jak nie to jest duuuuuża szansa na super dom...........Mariola(p.doktor), która ratuje nasze bidy szalejąc po schronisku ze strzykawkami:cool3: już od jakiegoś czasu szukała mu domku, i właśnie ktoś złożył taką deklarację........ta osoba wraca do polski za ok półtora tygodnia i wtedy wszystko się wyjaśni........jak bedzie to nadal aktualne to podam wam wspólnie namiary i porozmawiacie bo ja nie znam szczegółów..............ja tylko z mojej strony moge reczyć za Mariolę i jej poświęcenie dla zwierzat........ Quote
zuziaM Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Ojej ! To wspaniale. Domek mial jakis byc w Niemczech, ale .... potem chyba sie cos zmienilo. Psiak nadal szuka domu. Quote
magda z. Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f99/broszki-cos-na-szyje-dla-dalmatynczyka-maksa-na-hotel-122766/#post11064817 zostały mi kiedyś z innego bazarku, może cos zejdzie;) a co u Maksia, po południu wystawię jeszcze ciuchy bo coś znalazłam, a zostało kilka z poprzednich:roll: Quote
magda z. Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f99/h-m-gap-inne-na-hotel-dalmatynczyka-maksa-122779/#post11065743 Quote
bea_m Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ciotki Niuniek jedzie 25 października do domu stałego w Niemczech. Czekał, czekał aż się doczekał. Trzymajcie kciuki. Quote
magda z. Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 to juz niedługo, superowo, akurat bazarki jeszcze powinny troszkę spłynąć i Was wspomóc:cool1: Quote
bea_m Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 magda z. napisał(a):to juz niedługo, superowo, akurat bazarki jeszcze powinny troszkę spłynąć i Was wspomóc:cool1: A dziękujemy Cioteczce z wielgaśnym sercem za pomoc. Quote
magda z. Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 bea_m napisał(a):A dziękujemy Cioteczce z wielgaśnym sercem za pomoc. nie ma za co;) Quote
Seaside Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 bea_m napisał(a):Ciotki Niuniek jedzie 25 października do domu stałego w Niemczech. Czekał, czekał aż się doczekał. Trzymajcie kciuki. huraa!!! :loveu::multi::multi: Quote
bea_m Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Już przy granicy polskiej. W niedziele jedzie. Quote
magda z. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 bea_m napisał(a):Już przy granicy polskiej. W niedziele jedzie. ciesze się bardzo, na pewno wszystko się ułozy:p Quote
bea_m Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Będzie dobrze. Mam obiecane zdjęcia z drogi pod granice. Na zdjęcia z nowego domku będziemy musieli poczekać. Dzisiaj dostałam zdjęcia Głucholka z Katowic dopiero. Ale są :) Ps. Magda nie mogę przekleić wpłat z bazarku bo admin sie nam wypuścił na wakacje na 2 tygodnie więc nikt watku nie aktualizuje. Będzoe chyba we wtorek. Quote
magda z. Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 spoko, nie spieszy się, ważne że niuniek już w drodze po nowe życie:loveu: Quote
bea_m Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='magda z.']spoko, nie spieszy się, ważne że niuniek już w drodze po nowe życie:loveu: Taaa a Pirat jak czegos nie odwali to by piratem nie był: Pirat ma już dom stały ale pojedzie dopiero za dwa tygodnie ,ponieważ Pirat dał popis braku taktu i dwa razy bez powodu rzucił się na psa w obecności Pań z fundacji niemieckiej. Po dwóch dniach wiemy ze przy dużych psach Pirat czuje się zagrożony ,małe toleruje. Dlatego pojedzie poźniej ,musimy go przyzwyczaić do innych towarzyszy. Ma pomoc fachową w tym zakresie i ona pracuje z nim Fotki z transportu pod franicę: Quote
magda z. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ale on teraz ładnie wygląda, zupełnie inna postawa:loveu: Trzymam kciuki za socjalizację z pozostałym towarzystwem Quote
bea_m Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Będzie dobrze. Dom czeka. Ciotki proszę o wsparcie w hopaniu. Sprawa trudna a tam dalmat jest. Quote
magda z. Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ale chyba link się nie wyświetla... Dobrze, że dom czeka:) Niuniek widac prosta drogą isć tam nie chce;) Quote
bea_m Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 magda z. napisał(a):ale chyba link się nie wyświetla... Bo pewnie go z wrażenia nie wkleiłam :lol: Quote
magda z. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 bea_m napisał(a):Bo pewnie go z wrażenia nie wkleiłam :lol: noooooooooo;) Quote
bea_m Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Toffina'] A został już wykastrowany?? :razz:[/quote] No jak nie jak tak. Od razu przecież i dlatego tez przestał siurlać byle gdzie. Przeciez miał coś tam przerośniee, wrośniete, wtyknięte czy coś. Zresztą psy z jajkami nie oddajemy. Quote
magda z. Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 chłopak juz bez jajec dawno, ale wariatuńcio na całego:diabloti: Quote
magda z. Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 co z chłopakiem, bo cioteczka bea_m zalatana przy innych kropkach;) Quote
Recommended Posts