Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny a czy kawaler ma już na widoku jakiś domek?.....bo jak nie to jest duuuuuża szansa na super dom...........Mariola(p.doktor), która ratuje nasze bidy szalejąc po schronisku ze strzykawkami:cool3: już od jakiegoś czasu szukała mu domku, i właśnie ktoś złożył taką deklarację........ta osoba wraca do polski za ok półtora tygodnia i wtedy wszystko się wyjaśni........jak bedzie to nadal aktualne to podam wam wspólnie namiary i porozmawiacie bo ja nie znam szczegółów..............ja tylko z mojej strony moge reczyć za Mariolę i jej poświęcenie dla zwierzat........

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

magda z. napisał(a):
to juz niedługo, superowo, akurat bazarki jeszcze powinny troszkę spłynąć i Was wspomóc:cool1:

A dziękujemy Cioteczce z wielgaśnym sercem za pomoc.

Posted

bea_m napisał(a):
Ciotki Niuniek jedzie 25 października do domu stałego w Niemczech. Czekał, czekał aż się doczekał. Trzymajcie kciuki.

huraa!!! :loveu::multi::multi:

Posted

Będzie dobrze. Mam obiecane zdjęcia z drogi pod granice. Na zdjęcia z nowego domku będziemy musieli poczekać. Dzisiaj dostałam zdjęcia Głucholka z Katowic dopiero. Ale są :)

Ps. Magda nie mogę przekleić wpłat z bazarku bo admin sie nam wypuścił na wakacje na 2 tygodnie więc nikt watku nie aktualizuje. Będzoe chyba we wtorek.

Posted

[quote name='magda z.']spoko, nie spieszy się, ważne że niuniek już w drodze po nowe życie:loveu:

Taaa a Pirat jak czegos nie odwali to by piratem nie był:

Pirat ma już dom stały ale pojedzie dopiero za dwa tygodnie ,ponieważ Pirat dał popis braku taktu i dwa razy bez powodu rzucił się na psa w obecności Pań z fundacji niemieckiej.
Po dwóch dniach wiemy ze przy dużych psach Pirat czuje się zagrożony ,małe toleruje.
Dlatego pojedzie poźniej ,musimy go przyzwyczaić do innych towarzyszy.
Ma pomoc fachową w tym zakresie i ona pracuje z nim

Fotki z transportu pod franicę:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Toffina'] A został już wykastrowany?? :razz:[/quote]

No jak nie jak tak. Od razu przecież i dlatego tez przestał siurlać byle gdzie. Przeciez miał coś tam przerośniee, wrośniete, wtyknięte czy coś. Zresztą psy z jajkami nie oddajemy.

• 1 month later...