Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Max (takie nadano mu robocze imię) jest po kastracji. Jego posikiwanie powodowała prostata cofnięta prawie do brzucha. Kastracja była więc również zabiegiem leczniczym który mu pomógł.

Tak więc wielka szkoda że kastarcji schron nie zrobił wcześniej. Jego problemy by sie szybciej skończyły.

Teraz domki będą stać w kolejce :)

Posted

magda z. napisał(a):
śliczny chłopak, bea_m podaj namiary na hotel, to zrobie allegro nowe;)

Z tego co slyszalam, to Max ma zaklepany domek w Niemczech :multi:.
Transport podobno za ok. 2 tygodnie..........
Maxiu kochany skarbku, po prawie rocznej bezdomnosci masz wreszcie ta upragniona szanse !
Ja ogromnie mocno sciskam kciuki ! ! !

Posted

No odobno ma zaklepny. Mam nadzieję że na się to nie przeciągnie bo na dzień dzisiejszy to zawszycocacola z opłaceniem hotelu mamy :eviltong::roll::eviltong: Za kastrację Zuziam uzbierała na swoim bazarku.

A się okazał o że Maksiu nie lubi duzych kudłatych psów. Mord w oczach i naprężona smycz. Rzut na kratę boksu też juz uskuteczniał :cool3: No cóż. Kastracja zobowiązuje :evil_lol:

Ps. Mam zdjęcia z tego zabiegu. Nie wstawiałam bo są takie jakie są. Gdyby ktoś chciał żeby dowód mieć to prześlę na majla.

Posted

Ten domek nie aż taki pewny :( . Ciotki pmóżcie choć ciutke w opłaceniu hotelu.
A teraz kartka z tyrnusu ;)

A to spostrzeżenia Piotra z hotelu :evil_lol:
PIRAT wesoły , posłuszny roztrzepaniec, wszędzie go pełno i zawsze jest ciekawski,czujny i stróżujacy,

Posted

bea_m napisał(a):
Na bazarku ktos sie pytał o dwie bluzki po zakończeniu.

juz na wątku napisałam, musze zrobić porządek z bazarkami, bo Hektorek już w domu, a na tamtym pozostało kilka ciuchów i jakoś coś od nowa wystawię dla Maksika:)

Posted

a ile brakuje pieniążków?

Magda Z jak się zgodzisz to mogę Ci w następnym tygodniu podrzucić kilka rzeczy do wystawienia na bazarek dla Niunka.....składałam je z myślą o kolejnej akcji zbierania na schroo ale póki co żadna wieksza impreza się nie kroi, to po co ma to leżeć...niech Niunio skorzysta a i dziewczynom będzie lżej

mam dwa nowe zegary ścienne
koszulkę reprezentacji polski kolarstwa z autografem mistrzyni polski
dwa fajne nowe płaszczyki z metką(bez paska)
trochę innych nowych ciuchów (z metkami)
jakieś książki i kilka pierdołek
grosik do grosika i damy radę
to jak, zgodzisz się to wystawić?:calus:...

Posted

pewnie, ze mogę, chociaz w domu mam już niezły bałagan;) jak tylko cos ubywa to nowe przychodzi;) ale czego sie nie zrobi dla chłopaka, a nasz hektor juz w tamtym tygodniu wyadoptowany, więc mam więcej uwagi skupionej na kropku:)

Posted

Cioteczki kastarcja kosztowała 100 zł. Ma się te chody u weta :cool3: .

Natomiast hotelik kosztuje 25 zł za dobę. Mamy tam w tej chwili 5 kropków a i już następne czekają w kolejce. :-(

Jak możecie to pomóżcie.

Posted

zuziaM napisał(a):
Na razie nic innego nie mam na bazarek.
Magda, czy lolka Ci mowila, ze ma sporo fajnych rzeczy ?

tak, nawet pisała, ze mi je podrzuci:razz:ale ja i tak bym mogła wystawić jak wrócę z wyjazdu-przemyśl i rzeszów, własnie załatwiłam noclegi, leciutki niepokój mnie ogarnia-lęki człowieka z zachodu:roll: