matinestka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 czeka ..czeka to złote Cudo...... Kajek zawsze taki dystyngowany jest .... taki "poważny"..... i taki zamyślony ... normalnie taki "filozoficzny " wręcz..... :bluepaw: Quote
agata51 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jaki on tam filozoficzny? Radosny jest i tyle. Cały w kwiatkach. Ja się nie dziwię, przeczuwając, kto kryje się za tymi kwiatkami. Hippiesi grasują w Rzeszowie! Quote
Talcott Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Śliczności po prostu!!! I te kwiatki - pasują:lol: Quote
ewatr Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 agata51 napisał(a): Hippiesi grasują w Rzeszowie! Ciotka daleko jestes a nas rozgryzłas :evil_lol:....jak TY to robisz ?:loveu: Quote
agata51 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ewatr napisał(a):Ciotka daleko jestes a nas rozgryzłas :evil_lol:....jak TY to robisz ?:loveu: Hippiesów wyczuwam na 500 km. :loveu: Poza tym nie zapominaj, że mam Edkę/Betkę w domu. Wystarczy pobyć z nią 5 min. Kajku, oderwij się wreszcie od ciotczynych kolan i do domku brykaj! Quote
ewatr Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Kajek zostaniesz na tydzien bez ciotki hipiski :eviltong: wytrzymasz jakoś? wiesz najlepiej to ty w tym czasie idz do domu oooooooo :p nie musisz na mnie czekac :shake: Quote
agata51 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Krótkie wakacje, Ewatr? Baw się dobrze. Zajmiemy się Kajkiem. Ja myślę, że on weźmie twoje słowa do serca i pryśnie do domku. Quote
agata51 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Kaju, jeszcze tu jesteś? No to na spacerek śmigamy. Quote
Talcott Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Oj to się zmęczy bo ciotka też spragniona spaceru z Kajem!!!:lol: Quote
Chikinchan Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Czesc Kajuniu! Jak Ci tam w boksie bez Marylki? Niedawno myslalam sobie jak to bedzie jak zabiore ja we wrzesniu i bylo mi smutno, ze zostaniesz sam... No i zostales sam, bez Mary, tylko ze z innego powodu.............:-( Quote
Talcott Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Chikinchan napisał(a):Czesc Kajuniu! Jak Ci tam w boksie bez Marylki? Niedawno myslalam sobie jak to bedzie jak zabiore ja we wrzesniu i bylo mi smutno, ze zostaniesz sam... No i zostales sam, bez Mary, tylko ze z innego powodu.............:-( Nie żyje?? Co się stało Mary?:placz::placz::placz: Quote
agata51 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kajku, nie zapomniałam o tobie - komputer wreszcie się opamiętał. Nie jesteś sam - Egida/Betka zaprasza na spacer. Quote
Recommended Posts