matinestka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Kajek Całuśnik i Maestro elegancji oraz dostojności !!!!!!! :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/3469/kaj4.jpg usmiechniety pychol:loveu: Quote
agata51 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Kajku, jesteś niewypowiedzianie piękny, cudowny, kochany! Quote
ewatr Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 agata51 napisał(a):Kajku, jesteś niewypowiedzianie piękny, cudowny, kochany! Wszystko to 100% racji :lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Niestety też się z tym spotkałam, że jak pies ma powyżej 5 lat to uważany jest za starego :-( Quote
gosiulaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Niestety też się z tym spotkałam, że jak pies ma powyżej 5 lat to uważany jest za starego :-( Ehm...:-( W góre Kaj! :multi: Quote
agata51 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kaju, Książę złotowłosy, do pałacu ci iść! Quote
gosiulaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 I gdzie ten pałac dla naszego Księcia?:shake: Quote
gosiulaa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kajek bardzo kocha was, Więc na pierwszą porwać czas...:buzi: Potrzebuje On rodziny, Aby nie miał smutnej miny :diabloti: hihihihi :evil_lol: :buzi::buzi::buzi: Quote
matinestka Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 lecimy więc Kaju :) :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 gosiulaa napisał(a):Kajek bardzo kocha was, Więc na pierwszą porwać czas...:buzi: Potrzebuje On rodziny, Aby nie miał smutnej miny :diabloti: hihihihi :evil_lol: :buzi::buzi::buzi: Dobre :lol: Quote
gosiulaa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wciąż na pysiu smutna mina, Kaj się ciągle dopomina... O całusy i człowieka, Jego serce nadal czeka... :roll: Quote
ewatr Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 gosiulaa napisał(a):Jego serce nadal czeka... :roll: I to niestety 100% racji :-( Quote
Paulina_mickey Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Powiem, Wam że nawet najpiękniejsze zdjęcia nie oddają jego urody! Miałam okazję poznać chłopaczka jak i innych mieszkańców Kundelka. To pies wyjątkowy! Domku gdzie jesteś? Quote
magge Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Oj Kaj.. Jesteś piękny i przypominasz mi psa, który kiedyś bardzo dawno temu był moim pierwszym przyjacielem.. Zakochałam się bez pamięci i moja córka Kasia też na razie głaska Cię przez monitor - jesteśmy już po mailu do Pani, która była podana jako kontakt na allegro - buda już załatwiona i czeka, żeby ją przywieźć i odnowić, Twój przyszły Pan bierze jutro i pojutrze wolne - może uda się skończyć montaż bramki ogrodzeniowej - żebyś mi nigdzie nie uciekł... spryciarzu... :lol: Miski na wodę i jedzenie - kupione, zabawka- gryzak - też, tylko czy nas pokochasz jak przyjedziemy? :roll: :???: Jeszcze chwilę moje złote słoneczko... jeszcze chwilę i jak dobrze pójdzie to będziesz miał cały dom i ogród dla siebie... i duuuuużo miłości - szczególnie mała 4,5 letnia dziewczynka Cię bardzo już kocha....ja durna nie wytrzymałam i pokazałam jej Twoje zdjęcia....a ona tak czeka na psa...nawet swoje małe kieszonkowe składa.... Quote
ewatr Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Witaj Maggi na dogomanii :lol: Pani od allegro to ja ;) . Jade dzis do schroniska to powiem Kajowi ze sie odwiedziny u niego szykuja i moze jakies swieze foty uda mi sie zrobic ... Quote
magge Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 OOO!!!! Witaj !!! Super by było - moja Kasiula wycałowała wczoraj monitor... i trochę wymyśliła, trochę pokombinowała z piosenką z bajki i dzisiaj rano jak jechała do przedszkola, to śpiewała:"ja trochę latek mam i na wszystkim się znam i na imię mam Kajtuś!". Dziecko podsłuchiwało trochę rozmowę - mówiłam, że to mały "radar":evil_lol::evil_lol: no i dopytywało się nieustannie nie nie wytrzymałam - pokazałam jej wczoraj pod wieczór wątek Kaja... No i skończyło się wygłaskaniem i wycałowaniem monitora laptopa.... Jej marzenia o przyjacielu są takie wielkie, że dziecko na prawdę odłożyło swoje pieniążki na lody, na pieska... brak mi słów po prostu... Ja ją pieszcztoliwie nazywam "Kajtunia", więc się cieszy, że jak się uda (musiałam jednak trochę wtajemniczyć dziecko w sprawy co to jest schronisko i dlaczego tam są pieski...że trzeba zobaczyć, że piesek musi ja pokochać i musi byc cierpliwa -wiercipięta jedna-trudno było, ale chyba się udało...:roll:) - to będą dwa Kajtki... tak to sobie wytłumaczyła...:evil_lol::evil_lol: a i współczuję jutro ojcu heheheh - wziął wolne - ma kończyć tą nieszczęsną bramkę, ja mam szkolenie całodniowe i mała z nim zostje, hihii juz ona go przypilnuje, żeby porządnie zrobił :cool1: co trzeba:razz: Quote
Chikinchan Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Serce mi na moment stanęło......... Kajku... :buzi: Słoneczko złote, czyżby?? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 jednak allegro sie przydaje ;) no to ja mocno zaciskam kciuki :thumbs::cunao::loveu: Quote
Recommended Posts