Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie nie chce zapeszac ale cos te czarownice i wrozki chyba zadziałały ;) bo drgneło w sprawie Kaja ...

Jutro jak sie nic nie zmieni ma przyjechac rodzina w odwiedziny do Kaja i zobaczymy co dalej....tak ze kciuki zaciskamy :thumbs:

ewentualnie czarujemy dalej...

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nie było mnie jakiś czas na Dogo, a teraz zaglądam i takie wieści!
Kaju tak chciałabym, żebyś trafił w dobre ręce Najbardziej chciałabym, by to były moje ręce :oops: ale jeśli nie można to może chociaż... Oby to był dobry domek- taki, który Cię już nigdy nikomu nie odda...

Posted

Jestem juz z panstwem w kontakcie - modyfikuje nieco infomacje do Kaja przyjada 28 w poniedziałek po południu tak ze jeszcze poczarowac mozemy jakis czas ...a co bedzie Ewelino to jeszcze zobaczymy - bo ja tam wierze ze co ma wisiec nie utonie ;)

Posted

ewatr napisał(a):
Jestem juz z panstwem w kontakcie - modyfikuje nieco infomacje do Kaja przyjada 28 w poniedziałek po południu tak ze jeszcze poczarowac mozemy jakis czas ...a co bedzie Ewelino to jeszcze zobaczymy - bo ja tam wierze ze co ma wisiec nie utonie ;)

I jak tam? Była wizyta u Kaja?? :razz:
Strasznie jestem ciekawa....:oops:

Posted

ewatr napisał(a):

Ewuniu, w poniedziałek czy 28? ;) Doczekać się już nie mogę!

Posted

Z tego co zrozumiałam od pracownika to wizyta sie odbyła ...
ale była tylko czesc rodziny czyli dzieci z ciocia ...
I chyba jednak nic z tej adopcji nie wyjdzie bo Kaj jest zbyt duzy i silny a dzieci niedoswiadczone - to pies to dorosłych i doswiadczonych ludzi ..

Panstwo w jakims momencie nie odpisali juz tez na mojego maila tak ze chyba Kajek nadal szuka swoich ludzi