Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i znalazłam, szukałam Cie wczoraj na dogo i gdzieś sie schowałeś Cudaku ;), ja Cie znalazłam i podnosze do góry, abyś i Ty znalazł to czego szukasz czyli kochany dom :multi:

Posted

[quote name='majka91']No i znalazłam, szukałam Cie wczoraj na dogo i gdzieś sie schowałeś Cudaku ;), ja Cie znalazłam i podnosze do góry, abyś i Ty znalazł to czego szukasz czyli kochany dom :multi:

Majka91 wszytskie nasze watki sa wpisywane ma watek ogolny
/wprawdzie nie aktualizowany przez Cambel ;)/
ale na biezacych stronach wpisujemy zakladajac watki czy robiac banerki no i takie sprawy organizacyjne ...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/rzeszow-watki-ogloszenia-psow-ze-schroniska-kundelek-ost-aktualizacja-20-08-a-108791/

Posted

agato ,jesli chodzi o ciagniecie na smyczy przez Kaja... hmmm Kaj jest psem porywistym ale żaden z opiekunów nie ma z tym problemu bo Kaj jest bardzo posłuszny i wystarczy sie zatrzymać gdy ciagnie i powiedziec mu Kaj .. to on juz wieo co kaman i łądnie idzie....na spacerach poza terenem tez bardzo łądnie sobie radzi .. i nigdy nie było tak,żebyśmy z madzią bez rąk wróciły... chozciaz był tylko jeden moment, gdzie msuiałam hamowac na madzience, co by nie skosić 5 dzrew :) a raczej co by mnie one nie skosiły... gdy Kaj wypatrzył "cusik" w krzakach .... także generalnie Kaj jest ok, i wszytsko jest do opanowania, bez używania żądnych specjalnych sprzętów typu kolczatka itd.. bo to jest zupełnie niepotrzene w jego przypadku ...

tymczasem ... Kajek wybiegowy w wersji naśniegowej::evil_lol:

Kajek naławkowy:loveu::
( oczywiscie ze swoją najukochańsza Opiekunka Madzienką:) :

:bluepaw:

Posted

Cudne zdjęcia, cudny Kaj, cudna Madzieńka. :loveu:

Oj, Kajku, nie znam się na pinczerach, ale wiem jedno - jesteś niesamowity! Piękny, czuły, kochany! Ludzie, co z wami?!

Posted

a mnie tak trochu sentymentalnie wzieło z wieczora..... i tak sobie myślę, iż takie właśnie przecudne "plenery" to Kajek powinien podziwiać w towarzystwie swojego człowieka.... a nie naszym :(

gdzie ten Domek Pinczerze?????? :(

Posted

matinestka napisał(a):
a mnie tak trochu sentymentalnie wzieło z wieczora..... i tak sobie myślę, iż takie właśnie przecudne "plenery" to Kajek powinien podziwiać w towarzystwie swojego człowieka.... a nie naszym :(

gdzie ten Domek Pinczerze?????? :(

Ważne,że ma te cioteczki które z nim mogą wyjść i sie nim zająć :loveu: